Jöhet minden ami mtb retro: fotók, gyűjtemények, ritkaságok, történetek, tuning leírások, alkatrészek, stb.., a 80-as, 90-es évek mountain bike gyönyörűségei, alkatrészei.
Én keresek, ha lenne valakinek egy eladó Trek 7900-asa, '94-es, Icy violet színű, jó, eredeti állapotban vagy legalább egy váz+villa szetje és megválna tőle, az keressen meg PÜ-ben legyen szíves! Egy 8700-nak keresek társat!
🙂Beújjíottam egy retró Schwinn montit! Kicsit foglalkozós állapotban van,de ez végre már az én méretem...úgyhogy azt hiszem ezt rendbe rakom. Crmo váz,kényelmesnek tűnő,túrásabb üléspozícióval! Magyar gyártás👍!
Kb 92 es lehet ,de szépen megtartották . S te is vigyázol rá ,akkor a váza miatt pár év múlva még többet fog érni . Énekem is kb ebből az évekből van egy Wheeler cross line 5000 trekingem ,azon az Lx 550 es rendszer van . S egy Teck 970 ( mtb ) stx rendszerrel szerelve . Odafigyeléssel elnyűhetetlen darabok .
Remerex RMX felni (559x19) , Joytec alu agyak ( hátsó menetes ) , első kerék Joytech gyorszáras , 6 os fogaskoszorú ( shomano HF MG 22YZ ) 14-16-18-21-24-28 fog számmal . A kerék nem gurult szinte semmit , tartalék kerék volt a fogaskerék vadonat új , gumikon rajta a tüdik ( de egy kicsit latni rajtuk az öregedés jelet ) 6 is sorhoz van centírozva a hátsókerék . Kompletten 5000 forint az ára , de meghallgatom te mit adsz érte .
nos van meg itt egy5 soros menetes fogaskoszorú is . Shimano MF ZO 12 ( 14-17-20-24-28) a fogaskerék szinte új használatból eredő nyúlás nem látható rajta . Egy 1000 lehet ,hogy meg is ér . A belseje rendberakva mert a gyári zsír már nem igazán szolgálna .
Eclipse 200mb retro monti gondos gazdát keres, 2-3 éve vettem, gondoltam foglalkozom vele egy kicsit de ez nem jött össze ,nekem kicsi, a fiaim nem értékelik inkább a sportáruházi kell... jobb sorsot érdemel, szóval ha valakit érdekel és lát benne kérem jelezze. fantáziát,
Van egy pár dolgom ami nekem + ban van , s hátha valakit érdekel .
1; Shimano DX BR M 650 canti fék szép állapotban . 2500ft/4db
2; Shimano C10 BR CT 10 canti fék , szép állapotban .1000ft/ 4db .
Shimano BL CT C 10 canti fékkar . 2db / 900ft .
S a végén ,hogy az a retró MTB megmaradjon ahol le lakatolod . Citadel Brooklyn 940 U lakat ( 2db kulcs ) 11x 28 as befogással 15x15 mm es anyagból . Ha valami felkeltette az érdeklődéseteket bátran hívjatok a telenor 80 tízenegy 859 en . S megegyezünk biztos .