Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Az a helyzet hogy 1/18-ban leginkább a Maisto-k vannak, de azok eléggé elnagyolt kidolgozásúak, inkább játéknak minősülnek. Kisebb méretben személy szerint az 1/24-es IXO-t, vagy az 1/22-es Protar-t ajánlom, ezek előfordulnak a vaterán is, főleg az IXO, vagy az IXO-Altaya. Tehát ott érdemes megnézni.
Sajnos én személy szerint nem tudok segíteni, nem vagyok jártas az autópályák terén. Esetleg itt az indexen keress rá ilyen témájú fórumokra, vagy a neten. Szerintem sok fórum van ami foglalkozik velük.
egyik barátomtól kaptam egy tyco márkájú autópályát. A pálya tartőzékok minden megvan. Sajnos az autók nincsenek meg hozzá. Nem tujátok hol tudnél szerezni Tyco autót ?
Nem vagyok jártas, de úgy látom már nem gyártják. Amerikai a pálya a trafóhoz van 220/110-es átalakító is.
Jó állapotban van a pálya ezért már csak kocsi kéne hozzá nincs tipp hogy honnan lehetne szerezni ?
Elnézést amiért nem írtam, de néhány változás állt be az életemben amit már említettem nektek, és egy kicsit szüneteltettem a modellek vásárlását, nem tudtam ráíránytani a figyelmemet egyéb okok miatt. De most már minden oké, és szeretném ismét beindítani ezt a fórumot, beszélgetni modellekről és hasonlók...... tehát úgy mint eddig. Kérdem hogy van-e rá igény, mit léptek rá? Ja, de van egy kikötésem! Lediplomáztam, lett egy öltönyös, irodai melóm, tehát most már csakis "URAM" megszólítást fogadok el!! :-))
Nekem megszületet a kislányom, így van mi lekössön! Meg persze itt a jóidő fűnyírás, kertészkedés stb, stb. És a munka. Szóval elég kevés a szabad időm!
Nem tudom mi van a többiekkel. Én egy kicsit szüneteltettem a témát, igazából nem tudtam mit írni, ahogy látom más se. :-) Régóta nem vettem semmilyen versenyautó vagy motor modellt, a meglévőket nézegettem, babusgattam. De most már folytatom a dolgokat.