"Ugyan az internetes szavazás első helyén a Margit híd budai hídfője végzett, a főváros vezetői ennek ellenére a Ferenc körút-Üllői út kereszteződését neveznék el Elvis Presley térnek."
Jól bizony ! habár nem értem miért kerülgetik a forró kását, nem merik kimondani a tutit, hogy legyen inkább Viktor tér ! Igaz, tudom élőről nem lehet elnevezni, na de ezzel a 2/3-al miért ne ? több bátorság kellene
Ferencvarossal mi lesz? Azt is atnevezik? Mária Terézia ferje mar nem is jo? :-)) A fradinak is uj nevet ad majd Kubatov? Ja es a Bakats terrol se feledkezzetek meg!
Koszi beugrott a helyszin. Eleg sokat vartam ott a 4-es villamosra anno. :-)
Ha jol emlekszem ott az iparmuveszeti muzeum elott sokszor tanyaztak hajlektalanok, gondolom orulni fognak az esetleges elvisz szobornak, essoben majd be lehet huzodni a terpeszallas ala. :-)
Nem. Azt mondja az illetekes, hogy "IX. kerületi helyszínt, a Ferenc körút-Üllői út közötti részt nevezzék el Elvis Presley-ről". A Ferenc korut es az Ulloi ut kozott az en ertelmezesemben nincsen semmi, mert a ket ut egymasra merolegesen keresztezi egymast. Ugyhogy gondolom, hogy a keresztezodest neveznek at Elvis Presley ternek. A keresztezodes alatt van pedig a Ferenc korut metromegallo.
A Corvin koz ott van 1 percre, es az Iparmuveszeti Muzeum is.
Szűcs Somlyó Mária, a Városháza kommunikációs igazgatója egy közleményében azt írta: a szóba került helyszínek között az internetes szavazáson első helyen a Margit híd budai hídfője végzett, de a főváros vezetői nem azt tartják a legmegfelelőbbnek. A döntést a Margit híd budai hídfőjének erős lengyel kötődésével indokolta, de erről további részletet nem közölt. Ezért azt javasolják a közgyűlésnek, hogy a szavazáson "még dobogós" VIII-IX. kerületi helyszínt, a Ferenc körút-Üllői út közötti részt nevezzék el Elvis Presley-ről.
Szerintem az is elég nagy bűne, hogy mélyen hívő keresztény volt, és mindhárom Grammy-díját gospel lemezei után kapta. Sebők szerint támogatta Nixont, és ellene volt a drogoknak*, ezek önmagukban is mind-mind nagy bűnök:-)
Múltkor a TV-ben bizonyos szociális kérdések kapcsán volt egy riportfim, itt feltűnt egy fiatalember, bizonyos Lakatos Rambó -a név kapcsán nyílván arra gondoltál volna, hogy a mama igazi bátor újító, aki utat mutathat a sok szürke Ferencnek, Viktornak, Zoltánnak és Istvánnak