Egy újságiró, egy politikus és egy főiskola rektora együtt 3+ diplomával nem tudja, hogy a balneológia ( gyógyvizekkel foglalkozó tudomány ) nem bálnakutatást jelent.
Pokorni szerint fizetőssé kell tenni ezt a szakot, mert hazánknak nincs szüksége bálnatenyésztésre.
Ennyire müveletlenek ?
http://kepviselofunky.blog.hu/2011/02/25/nekiment_a_balnasoknak_pokorni
Szép... Pol Pot rendszeréhez hasonlóan csak neveik vannak. 1. számú elvtárstól kettőszázakárhanyas számú elvtársig. Tők mindegy, úgyis csak ész nélküli gombnyomók.
lóxart pártfüggetlen amikor a fidesz oszlopos tagja bálnázik, ráadásul az exminiszter a saját szakterületéről beszél olyan sületlenségeket mint egy kakótól bódult 8éves gyerek
Semmiféle sületlenséget nem beszélt, csak a magyarbálinti iskolarendszeren szocializálódott emberekhez szólt.
lóxart pártfüggetlen amikor a fidesz oszlopos tagja bálnázik, ráadásul az exminiszter a saját szakterületéről beszél olyan sületlenségeket mint egy kakótól bódult 8éves gyerek
Miért várjuk el, hogy idegen szavakat tudjanak, ha a saját nevük is gondot okoz:
Tegnap kollégánk tiltott helyen való cigizésen kapta a Fidesz egyik képviselőjét, aki ezt követően hamis néven mutatkozott be neki. Ma azt hiányolta, hogy kollégánk nem mutatkozott be. Hallgassuk a hangfelvételt.
Mint arról beszámoltunk, hétfőn a parlament félemeletén, tiltott helyen dohányzó Kerényi Jánost arról kérdeztük, megszavazza-e a dohányzásellenes törvény szigorítását. A képviselő erre igennel válaszolt, majd kollégánk kérdésére Simon Zoltánként mutatkozott be.
Az esetről Kerényi ma - a Képviselő Funky blog érdeklődésére - így emlékezett: "Odajött, be sem mutatkozott, én meg azt gondoltam, ha vicc, hát legyen vicc, és amikor kérdezte, más nevet mondtam. Az egész ügynek nincs jelentősége. Normális esetben odajön, és vagy tudja a nevem, vagy bemutatkozik, amire én is. De erről szó nem volt, ott futkározott a frakcióiroda előtt, ahol semmi keresnivalója. Az én véleményem szerint ez nem stílus."
A lenti felvételen - ami bár igen halk lett, de a hangerő felcsavarása után minden mondat érthetően kivehető - bárki meghallgathatja, hogyan zajlott a beszélgetés Kerényi János és kollégánk között. A hangfelvétel így kezdődik: "Jó napot kívánok, képviselő úr. Szegő Péter vagyok, a hvg.hu-tól."
Sajnos, nem vagyok balneológus, mert amikor egyetemre jelentkeztem, nem indult államilag támogatott képzés, a költségtérítésest meg nem mertem bevállalni. Viszont a vállalkozásomban 20% részesedése van egy kardszárnyú delfinnek, aki sajnos nem fér be a fürdőkádba, ezért nem is hívtam meg magamhoz, viszont nem szól bele a céges ügyekbe, megelégszik az osztalékkal.
Felhívnám Pokorni úr figyelmét arra, hogy a bálnatenyésztés visszaszorulása olyan területeket is érint, mint a magyar kaviár-export. Minden egyes bálna, amelyet kivonunk a termelésből, napi több száz kiló bálnaikra és a hímektől több száz liter bálnatej elvesztését is jelenti.
Mondjuk hím bálnák tejét még lehet pótolni mondjuk a csődörtenyésztés felfuttatásával.
De akkor meg béjkén kellene hagyni a lógika nevű tudományt.
Az egészben az a vicces ahogy pokorni önelégült arccal, pökhendien mondja "balneologia". Hogy fitogtassa mennyire okos, és műművelt, majd felhomályosít mindenkit aki nem tudja, hogy az nem más, mint bálnatenyésztés, aztán javít.
Mint kiderült se balneologia sem bálnatenyésztés szak nincs a felsőoktatásban! Tehát hihetetlen marhaságokat hord össze, és nem tudott mondani egyetlen tényt sem a dolgokról.
Szánalmas a dologban még az is, hogy váczi "samesz" jános a saját blogján védelmébe veszi: http://vaczijanos.blog.hu
No kérem, ha felkészült volt pokorni, hogy mondhatott ilyet? Ha nem volt az, akkor meg hogy merte odatolni a képét, és egyáltalán hogy került oda?