Volt egy zárt topic, arra kellett volna engedélyeket elintézni, utána összevonatni. Most kb a negyede tud hozzászólni, a topichoz, már vagy 3. napja. Új nevek nem igen bukkantak fel mostanában.. A többi topicban meg megy az Off, ami valahol érhető!
A személyes problémámra (amit a fórumban is ecsetelgetsz) olvasd el a 3 mailt, amit ma küldtem. Bízom benne, abból majd megérted már.
Elolvastam.Zárt topik volt,tehát ház is volt.Az engedélyeket előtte is meg lehetett volna adni,tehát nem új topikot nyitottál(új házat építettél),elég rossz a hasonlatod,gondolkodj.De az igazi baj,hogy a moderátorok kicsit lassan haladnak a "régi házhoz a kulcsok kiadásával".Már bocsánat.
Szerintem is mehetne a süllyesztőbe az a topic, mert nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. :-( Ugyanúgy majdnem minden este a rendszámosban megy a vita... :-(
Hát én nem írok túl sűrün,de Humarcival értek egyet amit a zártba írt.Először kellett volna engedélyezni a zárt topikba a belépést,és ha mindenki rendben be tud lépni,utána törölni a társtopikot.BX 59-76 kolléga megkímélhette volna magát az utóbbi napok hozzászólásaitól.Nekem valamiért az az érzésem,hogy abc sorrendben megy az engedélyezés,így én is a végén leszek...
Azért van kihaló félben mert eddig ott volt a társtopic ahova bárki írhatott, még szép, hogy nem írt senki a nyitottba. Most, hogy be lett zárva a "társ" így újra lehet termelni a hsz.-eket a nyitottba. Ezért felesleges ez a topic.
Én már az első hsz.-embe leírtam hogí csak az ír ide aki akar. Amit mondanak topikot ami 2007 óta megvan az kihalófélben van és ott is biztos hogy létrejönne a sulinetezés. Viszont ebben a toikban pont ezt kéne elkerülni ...
Én azt nem értem miért vagytok úgy kiakadva hogy nyílt n+1 buszos topik.
Van a fő topik ahova mindenki bekerűl (függetlenűl hogy ki milyen előélettel rendelkezik). Aki eddig bekerűlt ír oda aki még nem mert a moderátorok nem jutottak el odáig nem írnak sehova vagy írnak ide.
Van minden busz garázsnak topikja (minek?)
Van rendszámos topik
Van már lassan minden tipusnak topikja.
Akkor ez is elfér ide. Gondolom nektek sem mindegy hogy a főtopikot vagy ezt OFFolja tele valaki. Akkor inkább ezt mint azt. Mondom úgy hogy nagyrészt csak olvasom a buszos topikot és keveset szólok hozzá. Szerintem elfér ide. Maximum két hét múlva megy a süllyesztőbe.
Én inkább megvárom amíg a moderátorok eljutnak az én nickemig és beengednek.
Modi topic leírása: "A 21. állásfoglalás értelmében nem vitatkozunk egymással a moditopicban, ott csak és kizárólag a moderátorral folytatunk érdemi társalgást. Ez a moderátoroknak munkaterület, aki hadszíntérré kívánja változtatni, annak gondjai lesznek a bejelentkezés során."
Elöbb utobb létrejönne egy ujabb topik azoknak akik ki lesznek egy idő után zárva a zárt topikból ugyhogy nem látom értelmét. Előzmény: BX 59-76 (32705)"
Mit nem fogsz fel azon, hogy már van egy topic ahova írhat bárki, ezért teljesen felesleges ez?
Akkor is ha bekerülünk, 1-2 hete lesz ott minden "sulinetes"-nek. Alapból senki nem akarja hogy mi bekerüljünk. Ott van az előző hsz.-embe erre bizonyító link.
Mindenki megkapja az esélyt. Csak ki így tartja meg, ki úgy. Sőt, van aki még be se került de már el akarja intézni, hogy ne is kerülhessen be. Pont eezek miatt írták, hogy nem sokan kíváncsiak rátok. De megkapjátok ettől függetlenül.
Ahogy mondtátok: Egy-Két hét mulva ugyis a "sulinetes"-ek ki lesznek onnan törölve és ugyis akkor létre lenne hozva nekik egy topik. Most nem tök mind1 hogy 2 hét eltéréssel fog létrejönni a topik?
Látom megint nem sikerült felfognod az eddig kiírt közleményeket, felhívásokat. Elmondtuk nem egyszer, nem kétszer, hogy MINDENKI bekerült a BKV Buszairól Általában zárt topikba, közösségbe. A Moderátorok gondolom nem abból élnek, hogy az index topikjaiban raknak rendet. Nekik sincs tengernyi idejük, hogy csak ezzel foglalkozzanak. Türelmet kértünk, egészen addig, amíg mindenkinek meg nem tudják adni az engedélyeket.
Ezt a topik azoknak nyílt akik nem kerültek be a BKV Buszairól Általában zárt topikba. Akik abban a topikban vannak azok is átnézhetnek ha akarnak, de senki nem akarja hogy itt elezdődjön a sulinetezés meg az egyéb dolgok. Ha ez mégis beindulna akik ezeket elkezték azok ugy is lesznek innen kitiltva. Itt nem kell azért szolni ha valaki rossz képet csinál. Bármilyen képet fel lehet tölteni még akkor is ha jó vagy rossz. Szeretnénk hogyha ez a topik egy ideig ugyan ugy üzemelne mint a régi társtopik csak ne legyenek viták veszekedések.