Álltalában ennyi is elég szokott lenni, de úgy tűnik még a moderátorok sem tudják, hogy ki ez a C kategóriás kis senki. Nem tűnik fel senkinek a hiányzó Y :)
Meg van az az esély, hogy pár százalék átcsúszik a Jobbikhoz...
De a fontosabb döntések így is meglesznek...
Persze fordítva is igaz... ha fúzionálnak, akkor 4/5-is meglesz... élmény lesz hallgatni a "liberális demokraták" visítozását amint a multik érdekeiben fognak rendezni.... hihi !!!
A bolsizás után esetleg lassan rá kéne jönni, hogy itt nem a Fidesz-re szavaznak, hanem a '89-es rendszerváltás próbálják befejezni. Erre most a legsobb fegyver a Fidesz. Az sem teljesen tiszta persze, de még mindig a leg átütőbb.
A médiatörvény sem szól másról, mint a volt komcsikat végre elhalgattatni.
Ezek után jön majd az új terep, új arcokkal, új reményekkel. Addig pedig türelmes takarítás a program.
Ez van.
Tényleg forradalmat kellett volna csinálni, Ahogy Antall mondta. Rég túl lennénk ezeken a dolgokon.
Jó a gondolatmenet, mivel valóban átnéznek a feje felett, mintha nem is létezne.Ha ugrál a parlamentben és butaságokat mond, mint példáül építési törmelék:-))))))))).........sitt:-)))
Én nem hiszem, hogy el akarnám bármiről terelni a figyelmet. Azt hiszem, a probléma az, hogy Mesterházy képtelen arra, hogy bármire ráirányítsa a figyelmet.
Mondjak példát? Szerintem Orbán eléggé égőn mutatkozott be az EP-ben. Erről elolvastam több blogot, cikket, fórumot. Hármat biztosan kihagytam, átugrottam a címe alapján: az egyikben Kovács László mondott valamit, a másikban Mesterházy, a harmadikban Gyurcsány sajnálta majdnem Orbánt.
Noha - ha nem is tételesen - ebben az ügyben hasonló a véleményem, mint a szoci hangadóknak, mégis lefosom a véleményüket.