Sok naív kretén sajtószabadság védő, ti még nem jártatok lapértekezleten, tv szerkesztőségben, na ott kezdődik a cenzúra. Illetve nem is ott, hanem amikor az elvtársak kijelölték a végrehajtó főszerkesztőt. Ami utána következik az húsvéti körmenet. Meg vagytok vezetve. Majd az RTL, ATV, TV2 főszerkesztői lennének a sajtószabadság rettenthetetlen bajnokai, mi? Azokkal a fejekkel. Szánalom.
Azert annak a gyakorlatnak véget kellene vetni hogy bárkiről bármi hazugságot meg lehet irni, ebből 2-3 lap nagyon jol megél és per után 1 helyesbités hogy OV nem is honosexuális és fizessenek neki 1 millát fajdalomdíjként.
Erről van szó. Mi a legelső ilyen óta nem nézzük ezeket a házasdikat közvetítő tv-ket. Van még elég ezen kívül is. Nem tudom, ki az a Lorenzo, Majka, egyebek (illetve láttam most őket, mert megnéztem a linkeket). Mélységesen egyetértek mindenkivel, aki inkább olvas könyvet, családdal társasjátékozik, kirándul, összejön, vagy akár "hasznosakat" netezik.
Megértem azokat is, mert van sok ismerősünk, akinek NINCS TV-je, és mégis tud mindenről. Nem értem, az itt ezt kétlők az egeret vagy billentyűt püfölve, hogyan nem jönnek rá, hogy pl. a neten is meg lehet nézni utólag egyes műsorokat? :))) Magamról is tudom, hogy a boltban, az autórádióban, a tömegközlekedésen, a munkahelyi kávézáskor, fordászatban, akárhol - az ember minden ilyen igényét (és igénytelenségét:)) kielégítik. Akkor meg mi is van azzal az illetővel, aki azt a véleményt írta, hogy tv-je nincs, de összegzi... ? :))) Ez lazán megtörténhetett...
Ne nézzen senki ilyen x@rt, és akkor nem csalódtok. Ennyi.
Olvastam valahol, hogy a vörösiszap károsultaknak hány millió Ft támogatás ment - 2 hónap alatt. Mellé volt rakva, hogy ezekbe az eszement műsorokba, 1 ESTE ENNEK TÖBB TÍZSZERESÉT KÖLTIK A A MARHÁK A BESZAVAZÁSSAL!!! SZÉGYEN!!!
Én nem nézem, csak, ha kapcsolgatok, egy-egy fél percet. Viszont kizártnak tartom, hogy nincs minden előre megírva. Persze nem szó szerint,de, hogy minek kell történnie, az 100%, hogy előre megírt.
Szerinted, de az nem a vágyálamid kérdése. Decemberben, az utolsó adat 64% volt. Azóta nincs új. Ha ma lenne a választás ennyien szavaznának a fideszre. Mikor volt akkor meg kevesebben szavaztak rá. (Csak a körtét lehet a körtével összehasonlítani.) Lehet magyarázkodni, de felesleges.
azon csodálkozom, hogy még senki nem jött rá, hogy az, hogy nem tudtak forgatni, azt jelenti, hogy nem tudták beindítani a vízforgatást, mert mindent elárasztott volna a hab
nagy trágya az a műsor, és örülnék ha súlyosan beégne, de szerintem itt most lukrafutás van az olvtársak részéről
Már eddig is feltűnően sok volt a "botrányos" eset a korábbi szériákhoz képest: beszavazás második helyezettjét bejuttatták, kizárás, feladás stb. Kicsit sem feltűnő...
Az rtl klub a megasztárokkal is elhiteti, hogy ők aztán tényleg valakik, tényleg elértek valamit, tényleg kurva jó hangjuk van stb. (azok meg csórók be is veszik, miközben rengeteg gyereket és felnőttet - akiknek nincs zenei kultúrájuk, vagy hallásuk, vagy zenei alapismereteik - is megetetnek ezzel, hogy ők jó énekesek, remek előadóművészek, fantasztikus értékek)
Aztán érdekli is az rtl-t ez az egész baromság. A producerek hahotáznak a legjobban rajtuk. Csak a belőlük kovácsolt haszon érdekli őket.
A casting-sztárok-ról meg csak annyit, hogy ez a baró, hogy a szerencsétlen fogyatékosokat, akik maguról sem tudnak, röhögjük ki mindannyian.