Gondolom az Oscár-díj átadóra is írtál már levelet, hogy bontsák már el a kordont. Martin Schulzot meg valaki jól pofonbaszná te lenné legjobban fölháborodva mé nem vót kordon...
2006 oktober 23-an is fennallt hasonlo helyzet. es az akkor es ott felallitott kordont bontottak el orbanek. de egy kormanyt vagy csak egy siman tuntetest vedo kordont el lehet bontani?
a parlament ONMAGABAN nem erdemel(het) kordonvedelmet?
miert veszi RACS korul a parlament epuletet? az talan nem a parlament es a nep koze van rakva?
Vannak kötelezően előírt biztonsági intézkedések, amit a magyar kormánynak is be kell tartanu, ha olyan védet személyek jőnnek hazánkba.
Pont ezért találták ki Gödölöt is, hogy ne Budapesten, főleg a zsufolt belvárosban kelljen biztosítani a fokozott védelmi készültséget. Így is lesz olyan rendezvény a fővárosba amikor elkerülhetettlen.
Itt a kormány nem magát védi a polgágáraival szemben, hanem a külföldieket az őket érhető támadásoktól, ami azért nem kizárható a nemzetközi terrorveszély miatt.
ervelesed siman megfordithato. te is azt irod hogy valoszinu... es ha forditva van? ha az unio nem vart el semmit de a magyar kormany MAGATOL korlatozza a velemeny es mozgasszabadsagot?
szerintem meg a kordonokat azert allitjak fel hogy ne bontsak le. es fogadjuk el hogy a kozrend vedelmeben a rendorsegnek joga van kordonokat felhuzni.
vegul is CSAK azt allitottad hogy vannak zavaro es nem zavaro kordonok. en forditottam le magyarra!
meeg azt is el tudom kepzelni, hogy az ilyen nem zavaro/jo kordonok lebontoit akaar le is lehetne lovoldozni. mint peldaul olaszorszagban a kordonnak nekimeno motorost.