"Vámpírregények!!! :D
Még mindig nem tudom, hogy létezik e ez a kategória, de én már elfogadom lassan.
A Fekete Tőr Testvériség egy könyvsorozat. Az író által megálmodott világban - mint oly sok más író által megálmodott világban is - az emberek és a vámpírok együtt, egymás mellett élnek békében, szeretetben. Ja, itt vannak úgynevezett alantasok is, akik veszélyesek a vámpírokra, az emberekre, a világbékére, a globális felmelegedésre egyaránt. A könyvek főszereplői a Testvériség vámpírjai, akik a vámpírvilág őrei, védői, katonái, járőrei, mindenei. Ezek a vámpírok J.R. Ward világában nem isznak emberi vért (némi kivételtől eltekintve), fajuk ellenkező nemű tagjaiból táplálkoznak. Nem veszélyesek az emberekre, sőt, megvédik őket az alantasoktól. Kivétel nélkül mindannyian szuper-pazar férfiak, óriási izmokkal, óriási lélekkel, óriási szívvel, óriási ... khömm... igen, óriási farokkal is. :D"
Régi a topik, és nem tudom, olvassa-e még valaki, de az lenne a kérdésem, hogy a 12. kötet megjelent-e már itthon? Mert letölthető verzióban nem találkoztam vele, illetve angolul sem sok helyen bukkanok rá.
Amúgy kicsit nehezen szántam rá magam, hogy nekiálljak kiolvasni, de nem bántam meg, kedvenc sorozatom lett. Sajnálom, hogy az utolsó kötetet kezdem majd el... Biztosan többször újraolvasom majd.
Eddig ezektől a szerzőktől olvastam : J.R.Ward, Nalini Singh, Jeaniene Frost, Sherrilyn Kenyon, Sylvia Day, E.L.James, Lara Adrian, Christin Feehan
Szeretnék ehhez hasonlókönyveket olvasni, de sajnos nagyon válogatós lettem, mert ilyen könyvek után mostanában nem találok már olyan jókat!
Tudnátok nekem küldeniehhez hasonló kaliberü könyveket paranormális-romantikus, és csak romantikus könyveket?Jöhetnek ezektől a szerzőktől is, hátha valamelyik sorozatukat kihagytam(bár kétlem)nyers fordításban, bármi, csak el tudjam foglalni magam a nyáriszünetben! Előre is köszönöm a segítséget! Erre az e-mailre tudtok küldeni :
Sziasztok! Nemrég találtam rá erre a sorozatra, és szeretném megkérdezni, hogy ennek az írónak van e még ilyen sorozata? Ha van és valaki meg tenné, hogy elküldi az email címemre a könyv címeket meg köszönöm kocsisanna14@citromail.hu. Legyen szép napotok.
Hali minden Ward rajongónak!
Bár elég rég volt az utolsó bejegyzés,azért megpróbálkozom, valaki el tudná küldeni az újjászületett szeretőt és esetleg a irigységet is?
Előre is köszönöm :)
adrianna9191@gmail.com
Akinek megvan magyarul az Újjászületett szerető, át tudná nekem küldeni mailben? Nagyon örülnék neki, mert nekiálltam angolul, de beletört a nyelvem :)
Na kijött az új könyv magyarul és senki nem ír ide?
Én már elolvastam, nekem ez is nagyon tetszett, mint az összes többi. Mindegyikben van valami jó, valami érdekes, ami megfogja az embert. Sajnos már elég sok negatív véleményt olvastam Payne könyvéről, sokak szerint kevés volt benne a harc, valamint Paynék szálát elnyomta Vishous szála..Nekem nem volt ezekkel a dolgokkal problémám, bár lehet, hogy azért nem, mert előre tudtam, hogy V nagy szerepet kap benne. Ami külön tetszett, hogy nem kellett az omegás részeket olvasnom, hisz azokat utálom..parsze tudom, hogy elengedhetetlen, de most azért jól esett, hogy nem volt benne.
Amúgy ilyenkor, amikor megjelenik egy új könyv és elolvasom, mindig annyira magával ragad Ward világa, hogy újra előveszem a többi kötetet és a kedvenceimet újra olvasom..:)
Ti milyen sorrendbe tudnátok tenni az eddig megjelent könyveket?
Akkor tessék ezen változtatni. Lehet akár spoilerezni is, amiről már tudtok, hogy mi lesz az új könyvben. Vagy lehet ezügyben találgatásokba is bocsátkozni. Illetvel lehet beszélgetni az eddigi könyvekről, kedvenc szereplőkről, történet szálakról stb, stb, stb... :)
Tegnap este, ahogy nézelődtem a neten, akkor akadtam rá a fórumra. :)
Nekem a kedvenc sorozatom az FTT, egyszerűen imádom. Már nagyon várom, hogy augusztus legyen és végre a kezemben legyen Payne könyve. :D Bár abból a néhány kis szösszenetből, amit eddig olvastam, igen érdekes lesz. :D
Végigolvasva itt az eddigi hozzászólásokat, egyet is értek meg nem is. Warth és Marissa ügyet már sokan felhozták, és az írónő h minden igaz,tán már válaszolt is rá, vagy valami hasonló. Tudom, ez sokaknak foglalkoztatja a fantáziáját, hogy akkor most hogy is volt. Így visszagondolva már engem is érdekel, - de mondjatok elfogultnak - én belenyugodtam a dolgokba. :D
Egyébként jár még valaki erre, él még egyáltalán ez a topic vagy csak magammal beszélgetek? :D
Nekem tetszett a hatodik kötet, igaz nem olyan volt mint az előzőek, mert itt nagyon sok minden történt, és majdnem hogy mellékszereplő lett a főszereplőből. Ennek ellenére nekem Phury az egyik nagy kedvencem. Tudjátok, úgy vagyok, vele, hogy mindig az a kedvenc akiről éppen olvasok, de ő más, mindig elönt a melegség, amikor rá gondolok.
Apropó! Ti is olvassátok Lady A honlapján a napi adagot az új könyvből?
Közben már kiolvstam Phury könyvét. Tényleg ez volt a leggyengébb eddig. (Érdekes, hogy Ward azt írta róla, hogy ezt a könyvet egy álom volt megírni? :O)
Közben már a Beavatást olvasom. Túl vagyok a testvérekkel készített interjúkon és lassan a kötet felén.
Imádom ezt a sorozatot és lelkesen meg is vettem az eddig megjelent összes részt és a jövőben is ezt tervezem. :D
Örök favoritom Buch és Vishous, az összes kis stiklijükkel együtt. De egyet kell értenem az egyik előttem szólóval, hogy a 6. könyv tényleg nagyon vontatottra sikeredett.
A lényeg- a lényeg én nagyon szeretem ezt a sorozatot és ajánlom mindenkinek, aki szereti. Persze csak ha már elmúlt 18 XD