Itt van előttem apám (Orbántól kapott) levele. ONYF ablakos borítékban jött, és az összehajtott levélen van a címzés. Apám sohasem kapott Kubatov listás levelet, ellenben ugyanolyan a címzés, mint a nyugdíjas-levelezésé.
Nyugodj bele: a fogalmazáson kívül mindent az ONYF-nek kellett csinálnia, fizetnie.
Az egy dolog, hogy valódi-e a levél, vagy manipulált, én nem tudom eldönteni. Informatikai bázisokban ilyen hibák sűrűn előfordulnak. (Mellékszál: ha valódi a levél, és F F benne van az ONYF nyilvántartásában, akkor a mai napig nyugdíjat is kap? Helyette valaki?)
A másik dolog, hogy a miniszterelnök a nyugdíjasok pénzéből, írt egy demegóg levelet, amely egy konkrét hazugságot tartalmaz.
Vagy te elhiszed, hogy egymillió nyugdíjas válaszolt Orbán Viktor levelére?
És ezt fel is dolgozták? Összesítették? Elemezték?
Utoljára frissítve: 2010. november 25., 16:30 nyomtatküld
A Fidesz Nyugdíjas Tagozata üdvözli, hogy a kormány megmenti a nyugdíjakat, és megteremti a lehetőséget, hogy a magyar emberek biztonságba helyezzék nyugdíjcélú megtakarításaikat. A magyar nyugdíjasok régóta várták, hogy olyan kormánya legyen Magyarországnak, mely nem a nyugdíjtőzsdéző spekuláns üzletemberek, hanem az idős emberek érdekeit képviseli.
Prof. Dr. Iván László, a Fidesz Nyugdíjas Tagozatának elnöke