Keresés

Részletes keresés

kölcsönzői jelmez Creative Commons License 2012.05.30 0 0 205

akkor orbánéknak az alternatívája, érted hogy értem

Előzmény: Törölt nick (196)
mociga2 Creative Commons License 2012.05.30 0 0 204

Párszázezren a jelek szerint biztosan. Nemtom mi lesz, de az előzetes regisztráció a választasi nyilvántartásba szerintem belföldön is elkerülhetetlen. És akkor még kinyílik egy újabb kiskapu is a családosoknak kedvezve, miszerint 15 év (egy év belelóg az életükbe a 4 éves ciklusok miatt) felettieket is lehet?

Meglátjuk. Mindenesetre Ausztriában pont ebből a megfontolásból 15 év a választási korhatár. Az hogy ebben a korosztályban milyen népszerű az MSZP-LMP-DKP az majd kiderül.

Előzmény: atlantiszi medvetor (203)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2012.05.30 0 0 203

Onnan valószínűleg senki, de nagy kérdés, hányan akarnak onnan szavazni.

Azok a plusz szavazatok sokkal jobban befolyásolnák a nagyobbak egymás közti meccsét, mint a kisebbek bejutását.

Előzmény: mociga2 (200)
palimadar69 Creative Commons License 2012.05.30 0 0 202

Persze, hogy nem telefonszámla az alapja. De ez gyakorolatilag mindenkit érint. És egy levesben elég egy hajszál is.

Előzmény: robbie_taylor (177)
mociga2 Creative Commons License 2012.05.30 0 0 200

3-4%?

Viccelsz? Ezekben a felmérésekben (még ha igazak is) hol vannak a KÁP-ok? Onnan majd listán hányan szavaznak a gyurcsányvezette DKP-re?

Előzmény: atlantiszi medvetor (197)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2012.05.30 0 0 199

A híradások egyébként most is erről fognak szólni. Legalábbis az Atv-n és a Klubrádióban. :)

Előzmény: mos (193)
mociga2 Creative Commons License 2012.05.30 0 0 198

700 forint adóhoz havi 10+350 percet kell telefonálni. És ugye nem én vagyok az adóalany. Egy X része nyilván rám is hárul majd. Díjemelés. 360 perc az olyan 6 óra. Sokan telefonálnak ennyit. Havi 6 órát. Én nem. De az átlag szerintem kb. ennyit. Lehet számolni vele.

Ami a tárki felmérést illeti, most megrettent a nép a pénztárcája miatt. Aztán majd eldöntik a további történések, hogy ez jogos és valós volt-e. És azután meglátjuk.

Előzmény: Törölt nick (178)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2012.05.30 0 0 197

Kivéve, ha a DK valahol 3-4% körül teljesít, mert akkor jól járhat a Fidesz. De ez persze már szerencsejáték.

Arra viszont még mindig kíváncsi vagyok, honnan jött az ötlet, hogy Feri diplomája után kezdjenek szaglászni. A Fidesz szólt le, vagy fülest kaptak valahonnan?

Törölt nick Creative Commons License 2012.05.30 0 0 196

a jobboldalon miért nem alakul konkurens erő?

Kell-e jobboldalibb Gyurcsányéknál?

Na mer'hogy nem baloldaliak, az héccencség...

Előzmény: kölcsönzői jelmez (195)
kölcsönzői jelmez Creative Commons License 2012.05.30 0 0 195

erről jut az eszembe: a jobboldalon miért nem alakul konkurens erő? mindenkinek frankó ami van? persze a fegyver kétélű, mert a meglévő szavazóbázist forgácsolja, ami ma biztos bukást hozna...

mos Creative Commons License 2012.05.30 0 0 194

előnyét = az első helyét 

mos Creative Commons License 2012.05.30 0 0 193

És ezt pont elérhették a plágiumüggyel, mert úgy néz ki a Fletópárt is visszaesett.

Visszaesett, de hova mennek át a DK-szavazók? Hát a szocikhoz. Vissza.

Szal ha az idióta Kövér és a még idiótább HírTV azt akarja, hogy a szocik legyenek az első helyen (mert a DK-táborral már ott volnának), akkor végleg ki kell lőniük Fletót, és minden híradás arról fog szólni, hogy a Fidesz elvesztette az előnyét...

Előzmény: atlantiszi medvetor (190)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2012.05.30 0 0 192

:)

Így azért már mindjárt más.

Előzmény: kölcsönzői jelmez (191)
kölcsönzői jelmez Creative Commons License 2012.05.30 0 0 191

átfogalmazom

úgy néz ki, kigyógyultunk a vörhenykórból, de félő, hogy a gyógykezelés közben kapott narancssárgaság hosszú időre megrokkantja a legyengült gazdaszervezetet. Van olyan doktor, aki barna tablettát javasol a bajra, de szerintem ő sem jobbik, bárki bármit mond

Előzmény: atlantiszi medvetor (186)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2012.05.30 0 0 190

A Fidesznek azért nem olyan nagy katasztrófa, ha a DK 5% helyett csak 4-et kap. És ezt pont elérhették a plágiumüggyel, mert úgy néz ki a Fletópárt is visszaesett.

De szerintem is hasznosabb számukra, ha nem bukik.

AZ MSZP hegemóniája szerintem egy pillanatig sem volt kérdéses. Keményítettek Fletóék, de az végig látszott, hogy ha bármit is elérnek, azt az MSZP hátán felmászva tehetik csak. Fletó újragondolt szadesze sosem lesz tömegpárt.

Előzmény: mos (187)
mos Creative Commons License 2012.05.30 0 0 189

Oligarcha ügyben egyértelmű, hogy megfogták a Fideszt

Nagyon mondjuk védekezni sem akar és inkább menekül az egész elől ami meg még inkább szembetűnőbb.

Csak ennyit kellett volna mondani: a Field-pénzelte LMP beszél?

Lázár már próbálkozott tegnap, de eső után köpönyeg.

A másik a média, a netes média (index, origo, hvg, stb.) szabályosan kivégzi a Fideszt. 

Csak az indexet naponta egymillióan olvassák, és ha azt olvassák naponta ötezer blogon, hogy szar a kormány, akkor annak előbb-utóbb hatása van, főleg, ha bele is tudnak kötni témákba. 

Előzmény: Törölt nick (176)
Thelonius Creative Commons License 2012.05.30 0 0 188

Ezért sokallom a 7%-ot egy hónap alatt.

Januárhoz képest 2%-os a gyengülés. A legnagyobb egyhavi esés éppen az első felmérésben az egykulcsos bérek átutalása után történt :)

Előzmény: atlantiszi medvetor (182)
mos Creative Commons License 2012.05.30 0 0 187

Hát igen, a hülye HírTV úgy láccik, hogy kevesli a szocik felzárkózását, mert még három hete is azt a Fletót támadta, aki egyedül képes a szoci szavazók elszipkázására. 

Pedig azt előre lehetett látni, hogyha Fletónak nem sikerül a pártkezdeménye, akkor az MSZP hegemóniája megkérdőjelezhetetlen lesz a baloldalon, és nagymértékben megkönnyítheti ez a kormányváltást is. 

Előzmény: atlantiszi medvetor (153)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2012.05.30 0 0 186

Ne, ezt azért nem kellene! Több volt az egy lábgombánál. Pocsékul kormányoztak, és megérdemelték a bukást. Ez akkor is igaz marad, ha most a Fidesz is megérdemli.

Előzmény: kölcsönzői jelmez (183)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2012.05.30 0 0 185

Hamarosan kiderül. Bár, ha eddig nem látták be, akkor sokat nem várok tőlük ezután sem.

Előzmény: Törölt nick (175)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2012.05.30 0 0 184

Nem, a legtöbben a pénztárcájuk alapján szavaznak. :)

kölcsönzői jelmez Creative Commons License 2012.05.30 0 0 183

mondjuk hogy ők egy lábgomba voltak, aztán jött a fidesz és amputálta a lábunkat. most jobb.

Előzmény: atlantiszi medvetor (179)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2012.05.30 0 0 182

Ciklus elején még rendben van, mikor jellemzően a nem a párthoz kötődő szavazók fogynak akár százezres tételben is havonta. De akik még két ilyen év után is megmaradtak a párt mellett ,azokat már elég nehéz elkergetni, és az eltűnésük jellemzően lassú folyamat. Ezért sokallom a 7%-ot egy hónap alatt. 

Előzmény: Thelonius (174)
robbie_taylor Creative Commons License 2012.05.30 0 0 181

Akkor felesleges programot hirdetni,kampányolni! Mindenki megnézi a számláját ,aztán X! Háááát talán nem ez a tudatos szavazás csúcsa!  :)))

Előzmény: Törölt nick (178)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.30 0 0 180

Mondjuk ezek a telefonszolgáltatók is elmehetnének a csába, amíg ahogy a minap láttam valahol egy grafikont, mely szerint Európában nálunk a legdrágább a telefonálás.

Előzmény: Törölt nick (169)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2012.05.30 0 0 179

Elképzeltem. Pont ez a bajom. 2010 egyetlen igazi pozitívuma a szocik eltűnése volt. Legalább ezt nem kellene elrontani.

Előzmény: Törölt nick (173)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.30 0 0 178

Azért rengeteg olyan ember lehet akinek ez a 400 forint, jövőre 700 (azaz 8400 évente) már sok.

Sok mert egyéb befizetnivalója is nőtt, csökkent a fizetése, az infláció megugrott stb stb.

Lehet azzal érvelni, hogy 400-700 nem sok, de ha csak rakódik és rakódik akkor lehet az a több tízezer forint többlet évente már igencsak gondolkodóba ejti az embert.

robbie_taylor Creative Commons License 2012.05.30 0 0 177

Én is megkaptam tegnap a Vodátol, de nem hiszem ,hogy épelméjü ember a telefonszámlája alapján szavazna!

Előzmény: atlantiszi medvetor (171)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.30 0 0 176

Oligarcha ügyben egyértelmű, hogy megfogták a Fideszt

Nagyon mondjuk védekezni sem akar és inkább menekül az egész elől ami meg még inkább szembetűnőbb.

Előzmény: Törölt nick (172)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.30 0 0 175

el kell gondolkodniuk, hogy néhány eszetlenségüket korrigálják

Erre vetettem fel néhány javaslatot a 162-ben, elképesztő, ha ezt nem látják be.

Előzmény: atlantiszi medvetor (170)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!