Hát akkor nincsen mitet csinálni, ha egyszer egy mérvadó megmondja valakiről a tutit, akkor onnak kezdve nem érdemes emberszámba venni. A haladó baloldalnak jó orra van ehhez, mindig tudják ki a náci.
Igaz. De egy hőmérsékletemelkedést lenyomni, majd utánna azt hazudni, hogy a problémát is kipipáltuk,...nos, hát ez nem egy értelmes javaslat, legálábbis hosszútávon nem kifizetődő.
Provokálni meg hiába provokálsz, ahhoz te még nagyon kisnyilas vagy.
Vaskosan mellélősz. Én nem provokálok, csak nagyokat kuncogok rajtatok, mikor szembejön a valóság, hát rendre magatok elé kapjátok kezeiteket, van olyan amit nem szabad látni, mert még egy világ omolna össze:-)
A kisnyilast meg külön kikérem magamnak, én igenis nagy nyilas vagyok. Már Figyelő megmondta itten, hogy én egy koszos náci vagyok, akivel kultúrember nem áll szóba.
Ugye most nem kis hazánk állampolgáraira gondolsz?
Mert azok nem fasiszták.
Nono! Ha nem fasiszták, akkor birkák és hülyék. Különben nem ejtették volna ki a szadeszt, és nem szavazték volna be a Jobbikot.
Legalábbis gyanusak, nem érett e nép a domráciára, ha nem a megfelelő módon szavaznak.
Biztos burokban élek, de az én környezetemben a cigányokat max. nem szeretik, a gárdát viszont egyszerűen csak kitakarítandó mocsoknak tartják. Ennyi.
Hát sajnos azt kell mondjam, az előbbi. Én is éppen a zsinagóga környékéről jövök, mert ilyen milliőben érdemes sörözni. A felár garantálja a ... mit is?:-)
Ugyanazazt, mint bárhol máshol, távol tartják a .... no nem a zsidókat, nem a gárdistákat, nem is a svábokat, lehet találgatni kiket.:-)
Persze a te burkodban erről nem szabad tudni. Jó, hát legyen, elnéző mosoly és lekezelő hozzáállás a reakció az ilyen eszementekkel kapcsolatban, de miért vagy erre olyan büszke?
A hátrányosan halmozottan helyzetűek mindig is nagy toleranciával viselkedtek a debilekkel kapcsolatban.
Veled sem tesznek kivételt.
Ne mondhatnám, igen idegesek vagytok és izgágák, ha velünk kapcsolatban kell megnyilvánulnotok. Talán ezért is kasseroljátok annyira a(z) (oláh) cigányokat, ők helyükön kezelik a geci parasztokat, veletek ellentétben nem akadályozzák őket holmi kultúrális gátak.
Végy példát védenceidtől, a maguk egyszerű módján jóval hatékonyabbak mint ti.
Emiatt kőkemény személyeskedésbe kellett kezdened?
Ez a kőkemény személyeskedés ? (Bizonyára azért kell "alternatív" nickeken fórumoznod, mert mindig tekintettel vagy mások lelki világára.) Óriási tévedésben leledzel :-) Vagy hoznád a többi kőkeményet ?
csak szólok, hogy a kitörölt hsz-em és tiltásom a lábnyomába nem érhet az általam vitatott hsz-eknek.
Maradjunk annyiban: messziről jött ember azt mond amit akar :-D
melléfogsz bogárka ha azzal akarsz vádolni, hogy én sem vagyok különb.
Miért vádolnálak?!
Ez a tény. Tiltást nem az Anyám tyúkja elszavalásáért szoktak adni :-D
Szóval nyugodtan visszavehetsz a baromi nagy önérzetedből.
A magad nevében beszélj. Egészséges férfi semmilyen csajnál nem nézi a világnézetet. Inkább egészen mást. Vagy úgy értetted, hogy csinos fiatal nő nem lehetett szadeszos? Akkor nem sokat láthattál élőben.:))
""Biztos burokban élek, de az én környezetemben a cigányokat max. nem szeretik, a gárdát viszont egyszerűen csak kitakarítandó mocsoknak tartják. Ennyi.""
Ez azt mutatja, hogy ez a környezet valszeg nem látott még cigányt... amerre én járok, ott inkább a cigányokat utálják, mint a gárdistákat. Kis somogyi és nyírségi falusiak tudnának mesélni.
Persze, ha te a Dohány utcában laksz...ott alig van cigány.