Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.02.21 0 0 57

Húzna már a vérbeli

Előzmény: dilis polizó (52)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.21 0 0 56

Mindig is lehetett tudni, miféle népek lakják a fészket.

Előzmény: marcipannyuszi (55)
marcipannyuszi Creative Commons License 2012.02.21 0 0 55

Új kabaré alakult a budapesti Fészek Művészklubban Sas József vezetésével: a Sas-Fészek Kabaré a régi Mikroszkóp Színpad szereplőivel működik tovább.

HVG

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.07 0 0 54

Vérbeli, de nem humorista.

Pártmunkás. És adócsaló.

pufffneki Creative Commons License 2010.12.04 0 0 53
dilis polizó Creative Commons License 2010.12.02 0 0 52

Sass vérbeli politikai humorista.

Fábrinak az efféle igen szarúl megy, tehát jobb ha marad annál, amihez ért.

Viszont a humoristának is annyi, ha már a humor is politikafüggő.

Az emberek a tisztánlátásukkal együtt elveszteték a humorérzéküket is.

A komcsi időben egy ellenség volt, az egyedül uralkodó ostobán döjfös  komcsi urak.

A többpárt-rendszer több oldali - ámbár éppoly ostoba -  döjfös majmot eremtett.

A jámbor köz meg  - mint a sültgalambra váró szájtátik - csak kapkodják a fejüket és amerre a nyelvük hajlik, azon az oldalon fel sem ismerik  a röhögnivalót,

igy inkább acsarkodnak. Egymásra, de minimum a humoristákra.

Igy van ez Skacok!

Most elköszönök, mára elég.

Mindenkinek jó étvágyat a vacsihoz!

Előzmény: sörösgigant (51)
sörösgigant Creative Commons License 2010.12.01 0 0 51

Szerinted ezek szerint a kis faroknak a humor pantheonjában lenne a helye.....Józsi tapló megrekedt a késői hetvenes évek, bá boci bá,bújj az ágy alá szinten. Ezért is tetszik a sok vén funkcernek.....Valóban a Fábry humora egy kicsit vaskos altesti humor, de 1000x-er frissebb, korszerűbb mint annak a kis seggdugasznak....

Előzmény: Törölt nick (50)
hergerle Creative Commons License 2010.12.01 0 0 49

Röhögcsél a kabaré saját magán. Ide jutottak.

Előzmény: Törölt nick (47)
A roma konyha. Creative Commons License 2010.11.30 0 0 48

Bevágtak egy finom Szűzérmét, vagy Óvárit, beöblítették egy kis söröcskével, ja-pont így lehetett.

Előzmény: Törölt nick (47)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.30 0 0 47

"Verebes elhatárolódik Sasstól"

naja. elhatárolódott. hóóógyne. szerintem ma este már együtt söröznek röhögcsélve.

Ghanima Creative Commons License 2010.11.30 0 0 46

Na ezzel én is mélységesen egyetértek!

Fogalmam sincs, hogyan került ez a Sas oda - figyelem, kérem, hogy _senki_ ne kezdje el itt bepötyögni! -, nem is érdekel, azonban az, hogy ritka egy tehetségtelen alak, a humorérzék leghalványabb nyoma nélkül, na az biztos.

Még talán a titán-effektus következménye lehet leginkább.

Előzmény: barajamelabanera (43)
Szabadbatthyany Béla Creative Commons License 2010.11.30 0 0 45

"Nem tudom miért idéztétek ide, de jó az idézet."

Miért?

Olvasd el a 27. hsz.-t.

:-)

Előzmény: dilis polizó (38)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.30 0 0 44

Én megértem Verebest, de neki is tudnia kell: a mai mszp-t leginkább gyurcsány és sas, a két adócsaló ripacs jellemzi. Ezek ketten úgy összetartoznak, mint a görény meg a szaga és együtt jellemzőek a bohócok pártjára (Horvát Csaba, Török Zsolt, Molnár Csaba, Botox-Ildikó és a többi levitézlett ripők.)

Ha Verebes a valamikori mszp miatt aggódik, lehet, van  egy kis igaza: az a párt, amelynek Sasra, vagy gyurcsányra van szüksége, már eleve alacsonyra tette a lécet.

Ha meg a színháza miatt, akkor legyen inkább boldog: ez a hihetetlenül tehetségtelen ember legalább pár órára nem a szinház levegőjét rontotta, hanem a magához hasonló igénytelenek közt volt reflektorfényben egy ideig...miután belefújták az orrukat, majd eldobják. Még egy-két ilyen segítség és az mszp maga is rájön, hogy a józsinál azért még ő is többet érdemel.

Előzmény: hergerle (-)
barajamelabanera Creative Commons License 2010.11.30 0 0 43

Szerintem is attól a vacaktól kell elhatárolódni amit ez a Sass művel és tök mindegy hogy hol teszi... ne tegye!

Előzmény: Mensikov (41)
akóR Creative Commons License 2010.11.30 0 0 42

Azért kíváncsi leszek, a Heti hetesben megemlíti-e a fazon a barátját :-))

Mensikov Creative Commons License 2010.11.30 0 0 41

Hihetetlenül lapos amit a Sas és Beregi produkál meg az egész Mikroszkóp... Gondolom a két faszi nyuggerként sem szerepel majd. Verebes meg beszart...A szuszogót is ki kell rúgni AR-el egyetemben...

A roma konyha. Creative Commons License 2010.11.30 0 0 39

Egyrészről jól teszi, másrészről meg elhatárolódhana az élete elmúlt 40 évétől is és biztathatná erre a méltán népszerű "Vonósnégyes" c. műsor házigazdáját ,a szintén zenész Beregit is.

Előzmény: hergerle (-)
dilis polizó Creative Commons License 2010.11.30 0 0 38

Komlós így szólt Latinovitshoz:

- Nem tudom, miként üdvözöljem itt Önt: Latinovits Zoltánt, a híres színészt, a Latinovits földbirtokos fiát vagy a legidősebb Gundel-unokát?

Latinovits válaszolt:

- Én sem tudom, kinek köszönjem meg: Komlós Jánosnak, a Mikroszkóp Színház igazgatójának, az egykori ÁVO-s tisztnek, avagy a szegedi rabbi fiának?!"

Nem tudom miért idéztétek ide, de jó az idézet.

Ilyenek vagyunk mi, magyarok.

Előzmény: Szabadbatthyany Béla (29)
dilis polizó Creative Commons License 2010.11.30 0 0 37

- Nem tudom, miként üdvözöljem itt Önt: Latinovits Zoltánt, a híres színészt, a Latinovits földbirtokos fiát vagy a legidősebb Gundel-unokát?

Latinovits válaszolt:

- Én sem tudom, kinek köszönjem meg: Komlós Jánosnak, a Mikroszkóp Színház igazgatójának, az egykori ÁVO-s tisztnek, avagy a szegedi rabbi fiának?!"

Nem tudom miért idéztétek ide, de jó az idézet.

Azt hiszem, ilyenek vagyunk mi, magyarok!

Igazi szarjankók, ennyi l bizonyos!

Az ilyen hülyék, szarjankók és müvészek nélkül szart sem ér a nagy büdös   magyarság.

Ezek tökös faszik voltak: Komlós is, és Latinovics is.

Ebből kellene tanúlni.

Példáúl.

Kár, hogy ez az idézet nem azért szösszent ide, mert bárki is tanulni kivánt volna belóle, inkább csak azért, hogy 

mégis dögöljön meg a szomszéd tehene is.

Éljen magyarhonn, éljen  a nagy büdös magyar gondolat.

flugi Creative Commons License 2010.11.30 0 0 36

ilyen az, amikor valakinek a vállán felelősség van. A színházban sokan dolgoznak, ha nekikmegy a dinka kulturális albizottság, mint Alföldinek, akkor abból baj lehet. Saját büszkeséget ilyenkor félre kell tenni.

Szabadbatthyany Béla Creative Commons License 2010.11.30 0 0 35

Hja.

Közismert. Még a 60- as évek derekán történt,  egy alkalommal  Latinovits beült a Mikroszkóp nézőterére és Komlós, miközben a konferálta a műsort észrevette őt.

Előzmény: sörösgigant (31)
dilis polizó Creative Commons License 2010.11.30 0 0 34

Nincs szörnyűbb annál, mint  a saját  tisztességemtől elhatárolódni.

Nincs annál szánalmasabb tény, amikor az emberek politikai hovatartozásuktól függően vesztik el a humorérzéküket.

Nincs annál rémesebb, mint amikor politikai hovatartozásunktól teszünk függővé egy jóízü röhögést.

Nincs annál szánalmasabb, mint amikor a III. évezred elején erről még vitatkozni  is kell.

Ennél már csak az a politikai kurzus szánalmasabb,

akik mindezt előidézték, sőt elvárják.

Sokan hajlamosak meghajolni az adott politikai kurzusnak,

de

soha ne gondolja egyetlen  ostoba politikus sem, hogy ettől őt  imádják,

mert még a leghülyébb csinovnyik  is mocskosúl utálja  azokat,

akik makuk alá próbálják gyűrni őt.

horex Creative Commons License 2010.11.30 0 0 32

Hol éltél ember ,az elmult 20 évben?

Ellébecolt itt-ott, a 7i7-esben /20.sec-töl/, Napkeltében stb.

Valahol azt mondta, amig a fiam elvégzi az egyetemet/?/ külföldön, addik haknizok keményen

Egy hernyó , ha most határololdik bármitöl is

Lett volna az a pénz amiért elénekli akár a  'Listen to you heart" nótát is

by horex

Előzmény: euroapa (26)
sörösgigant Creative Commons License 2010.11.30 0 0 31

Ez igaz?

Szabadbatthyany Béla Creative Commons License 2010.11.30 0 0 29

Hja.

Latinovits válaszolt:

Előzmény: Törölt nick (27)
sörösgigant Creative Commons License 2010.11.30 0 0 28

Valamikor huzsonvalahány éve nem volt más. Józsi hol vagy, meg a többi sasjózsis marháskodás. Józsi a proligyerek stb...Ezen kívül a Hofi, aztán olyan marha nagy választék nem volt. Majd jöttek az újak Markos-Nádas stb. Azóta  ez a kis( bohócot nem mondhatok, mert ez egy amúgy kitüntető jelző! ), inkább ripacs, igen egy kis szaros ripacs a belvárosból, szóval ő azóta csak erőlködik. Aztán azóta se érdekel mást, esetleg néhány vastagabb nyugdíjjal rendelkező nyugger funkcit, funkcinét......Most azért sikerült élőben látni hallani a törzsközönségük csóróbbik részének. lásd a riportban kifelé vonuló-nyilatkozó vén hülyét, meg a fiatalabb szemüveges OPNI-kilakoltatottat....:-)))

Előzmény: hastetheday (23)
euroapa Creative Commons License 2010.11.30 0 0 26

Ennyit kapnak mostnában a nyuggerek? Nem is hittem volna.

Előzmény: Törölt nick (25)
hastetheday Creative Commons License 2010.11.30 0 0 23

Így van, én szerintem a Sass kabarén 199x óta nem röhögtem, sőt inkább sírnék mikor meghallom őket.

Ki kellene írni egy népszavazást erről, hogy akarja-e a nép őket. Ha nyernek kapnak állami támogatást, ha nem akkor meg éljenek meg a piacról.

Igazából ezt mindegyikkel meg lehetne csinálni, vagyis pontosabban 1 városnak/kerületnek legyen 1 színháza az kapja meg az állami támogatást, a többi meg éljen meg a piacról.

Előzmény: sörösgigant (17)
euroapa Creative Commons License 2010.11.30 0 0 20

Sasstól lassan már mindeki elhatárolódik. Azért Verebes nyilván nem a Sasst támadja, hanem a saját állását védi. Nagy dolgog ám, ha valaki megszokja a sok pénzt.

sörösgigant Creative Commons License 2010.11.30 0 0 19

..:-)).!!

Előzmény: Törölt nick (18)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!