Keresés

Részletes keresés

szulami Creative Commons License 2010.12.07 0 0 812

Elég  gyér volt a választék, Godotra meg  nem érdemes várni :-)

Előzmény: berzi55 (809)
szulami Creative Commons License 2010.12.07 0 0 811

Azt mondod  "szart sem ér a hablaty " ? A jelenlegi helyzet nem ezt mutatja. A populista hablatyot úgy benyelte a nép, mint kacsa a nokedlit:-)

Előzmény: dilis polizó (808)
zvajda Creative Commons License 2010.12.02 0 0 810

Nem ma de 4 év múlva biztos !

berzi55 Creative Commons License 2010.12.02 0 0 809

Én ott látom a problémát, hogy egy másik kórtani eset fog rá válaszolni.

De ezeket választotta az ország.

Megérdemeljük.

Előzmény: Törölt nick (57)
dilis polizó Creative Commons License 2010.12.02 0 0 808

Egyébként 1848 óta  - komoly jogtudósok által - tisztázott, hogy a politikusok politikai felelősséget viselnek a saját kormányzásukért, nem büntetőjogit.

Magyarán: legközelebb leszavazzák őket.

A politikust 3 esetben  büntetik a szó büntető jogi értelmében:

-    ha olyan büncselekményt követett el, ami bizonyitható, rendben is van,

-    de nem úgy, hogy a másik oldal erről hülyeségeket  hablatyol.

Ez a szokásos hablaty ugyanis szart sem ér, mert ha mégis megteszik, a politikus mártir lesz, ami visszaüt a hablatyolókra, helyesen.

-    Van még egy eset  - láttuk Jugoszláviában   -,   ha a politikus a saját szavazóit lövi seggbe-halomra, a szó szoros értelmében.

Ezért népirtás miatt akkor is felelni kell, ha a lelkesek ezt hazaffyas tettnek minősitik.

Ez is rendben van.(Addig, amig a vezérhű többség ezt is ki nem kezdi.)

Magyarország,mint minden civilizáltnak nevezhető ország mainapság nagy szarban van.

Az ebből való kilábalásnak a lehetősége nem abban áll, hogy egymást zabáljuk fel és az éppen ügyeletes vezér ülepéből ugassuk a holdat.

dilis polizó Creative Commons License 2010.12.02 0 0 807

"de az MSZP minden szava nevetséges immár az elmúlt évek bűnei, hibái miatt is, de bizony azértis, mert évek óta riogattak, ijesztegettek és démonizálták Orbánt meg a Fideszt."

Khyra kedves!

Miközben ezen mojoltál, elkerűlte a figyelmedet az a tény, hogy  a fidesz meg  Gyurcsányt és az MSZP-t próbálta démonizálni, adott esetben jobb eredménnyel.

Kicsit vicces, hogy Orbán Gyurcsánnyal szemben még mindig kapálódzik, úgy tűnik ez nála személyes ügy.

(Engem  baromira szórakoztat.)

Ez persze nem örök,   - mármint hogy éppen ki a démon és ki a nagyvezír -   mert a szavazók emlékezete kurvára rövid, és mindíg vezérre vágynak.

Előzmény: Törölt nick (805)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.02 0 0 806

akkor addig hagyd:-)

ezzel elleszek egy darabig:-D

Előzmény: Törölt nick (804)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.02 0 0 805

hát nem is nekünk szól az hidd el.

én is ezt mondanám a szoci ellenzéknek, hogy már nem ők vannak azzal megbízva, hogy megmondják a tutit:-)

megpróbálom megfofgalmazni:

az én véleményem az, hogy egy kemény és kritikus ellenzékre szükségünk van mindenképp.

A mi érdekünk, hogy elgyen valaki, aki a parlamentben árgus szemekkel figyeli a kormány körmeit. Hiszen becsapni csak azt tudnák a Fideszesek, akik hisznek bennük és azok bizony ellenzék nélkül nem vennék észre ha bajok vannak.

de az MSZP minden szava nevetséges immár az elmúlt évek bűnei, hibái miatt is, de bizony azértis, mert évek óta riogattak, ijesztegettek és démonizálták Orbánt meg a Fideszt.

tőlük már csak a jön a farkas mese, meg valamiféle bagoly mondja verébnek és hasonlók jutnak eszembe.

Valaki más kéne hiteles ellenzéknek. Nekem, Fidesz szavazónak tényleg őszintén hiányzik amúgy.

Előzmény: Törölt nick (799)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.02 0 0 803

nna, én meg most értem ide!:-D

nem, nem szúrtad el: Puszi érte!:-)

Előzmény: Törölt nick (797)
ezüstszalag Creative Commons License 2010.12.02 0 0 802

sokmindent lehetne itthon előállitani és megtermelni.....ennek nincsen is jogi akadálya.Akár te is vállalkozhatsz :)))

Csakhogy a magyar vállalkozás  a magyar gazdaság NEM VERSENYKÉPES ! Mert a magyar közteher nagyobb a nemzetközi átlagnál,több adót,illetéket,járulékot :))stb kell kifizetni és emiatt a külföldi olcsóbban termel alacsonyabb árral övé a piac. Mi lenne a megoldás ? Az állam méretét,szervezetét csökkenteni,hogy kevesebb léhütőt kelljen eltartani ! TULMÉRETES az állam egy betegre hájasodott zabagép.  És ezt mindegyik közgazdász tudja.De amikor selejtezésre kerülne a sor a politika megijed és fél a népszerütlen intézkedésektől. A teljes közmédiát megszüntetni kellene és ÉVI SZÁZMILLIÁRDOT meg lehetne takaritani. Van még tippem több szatyorra való. INGYENES !:)))

Érdekel valakit ?

wadbikaiy Creative Commons License 2010.12.02 0 0 800

Az orbánozó topikok korán halnak. :DD

nemezis 2 Creative Commons License 2010.12.01 0 0 798

Köszönöm.

Sajnos nem tudom megnézni, ezt nekem nem játsza le.:(

A gépemmel van a hiba.

Előzmény: Törölt nick (753)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.01 0 0 796

szerintem ez biztató, tekintve hogy az emberi gyarlóság egyik alapvető tulajdonsága, hogy mindig az aktuális kormányt hibáztatja, attól várja el minden problémájának megoldását.

Emiatt az aktuális kormánypártok és miniszterelnökök bizonyos százalékig minden esetben veszítenek a népszerűségükből.

Lusta vagyok visszanézni az elmúlt 20évre, hogy kinél hány százalék is ez a törvényszerű visszaesés de gyanítom, hogy Orbáné és a Fideszé  még így is messze elmarad a szokásosnál.

Előzmény: Törölt nick (783)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.01 0 0 795

Neked is?

Előzmény: John Doe(520i) (794)
John Doe(520i) Creative Commons License 2010.12.01 0 0 794

De azért olyan jó hivatkozni rájuk... :)

Előzmény: Törölt nick (791)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.01 0 0 791

Lusta vagyok keresgélni, de épp ma olvastam valami közvéleménykutatási összefoglalóban, hogy a Fidesz közel félmillió szavazót veszített, csak ezek "nem szívódtak fel" a többi pártban.

Aki akarja, keresse meg!

Szóval 2.7 millió - 0.5 millió az valahogy mintha egy "pici" népszerűségvesszteséget jelentene.

Legalább is számomra.

Bár a közvéleménykutatásokról elég lesújtó a véleményem: egy fabatkát sem érnek.

Előzmény: Törölt nick (789)
Derek Creative Commons License 2010.12.01 0 0 790

"A Svejknél is a légyszarral kezdődtek a dolgok."

Nem egeszen,hanem ugy: Hat lelottek szegeny Ferdinandt.

Előzmény: Törölt nick (786)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.01 0 0 787

Ja, ha ennyi a merítés, akkor a jelződ fabatkát sem ér. (viszont felüdítő lehet a hatása)

Előzmény: euroapa (782)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.01 0 0 786

A Svejknél is a légyszarral kezdődtek a dolgok.

Előzmény: Törölt nick (785)
euroapa Creative Commons License 2010.12.01 0 0 784

Egy picit sem. Olvass!

Előzmény: Törölt nick (783)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.01 0 0 783

" A választás óta egy picit sem esett a fidesz népszerűsége"

a nyár eleje óta a teljes népesség körében fokozatosan csökkent a kormánykoalíció támogatottsága

Talán jelzésértékű, hogy csak hibahatáron belüli mértékben ugyan, de november elejére ismét többségbe kerültek azok, akik úgy gondolják, Magyarországon jelenleg rossz irányba mennek a dolgok.

Orbán Viktor népszerűsége ugyanakkor tovább mérséklődött

http://www.median.hu/object.6d6d3378-adc0-42f1-85d0-bc4a7d964030.ivy

Egy picit mintha.

Előzmény: euroapa (774)
euroapa Creative Commons License 2010.12.01 0 0 782

Ha hallod a mostani vezetőik nyilatkotatát, tudod, a papa ugyanazt mondta (harsogta) mint ők. Ennyi.

Előzmény: Törölt nick (781)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.01 0 0 781

Hiába no, a bolsik átváltozása megállíthatatlan. :)

Előzmény: euroapa (780)
euroapa Creative Commons License 2010.12.01 0 0 780

Most tényleg.

Előzmény: Törölt nick (779)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.01 0 0 779

Most tényleg az a bolsi agitátor, aki azt kiabálja, hogy rosszabb, mint Rákosi? :)

Előzmény: euroapa (778)
euroapa Creative Commons License 2010.12.01 0 0 778

Jó kérdés.

(Egyébként egyből sikerült. Nyolcvan körül volt és nem kicsit részegen.)

Előzmény: Törölt nick (777)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.01 0 0 777

Miért mondok mindnet kétszer? :)

Előzmény: Törölt nick (776)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.01 0 0 776

Bolsi is, meg agitátor is? (hát, az ismertetőjegyeket nem sikerült felismerned)

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.01 0 0 775

Bolsi is, meg agitátor is? (hát, az ismertetőjegyeket nem sikerült felismerned)

euroapa Creative Commons License 2010.12.01 0 0 774

Ma a metromegállóban, egy bolsi agitátor, nagy hangon mesélte, hogy a fidesz, rosszabb mint a rákosiék, mert elviteti akinek ellenvéleménye van. Megkérdeztem tőle, kend szerint a rákosi alatt mennyi ideig lett volna szabad, ha ezt a rizsát löki? Itt meg nyugodtan ugathat, senki le se szarja.

Nagyon el vagytok tévedve, ráadásul a nép is szarik rátok. A választás óta egy picit sem esett a fidesz népszerűsége, hiába nyomjátok az ótvar dumát.

Előzmény: Törölt nick (773)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!