Keresés

Részletes keresés

korieander Creative Commons License 2010.11.16 0 0 113

akkor ennyit a szavahihetőségedről...

Előzmény: Törölt nick (111)
autodidakta diplomás Creative Commons License 2010.11.16 0 0 112

látom cigányozás lett itt is... nem mindegy, hogy valaki cigány vagy nem cigány?

olyanok vagytok mint a megélhetési fajvédők

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.16 0 0 111

Pokorni mint oktatási miniszter jelentette ki hivatalosan.

Nem fogok keresgélni! Nézz utána!

Előzmény: korieander (105)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.16 0 0 110

Hogy tud az boldogan élni aki már azon aggódik hogy mi lesz 40 év műlva.

40 napon belül fejére eshet 1 tégla, v baleset érheti a csodás autójában.

Gondold meg mit kívánsz, mert teljesül. Aki fél az öregkortól, az majd nem éri meg, hogy ne szenvedjen.

Előzmény: korieander (108)
korieander Creative Commons License 2010.11.15 0 0 108

én egyáltalán nem vagyok szakember csupán hajlandó voltam áldozni egy órát az életemből h elolvassak pár releváns tanulmányt.

neked is csak ajánlani tudom

http://www.mtaki.hu/kiadvanyok/isvtan_kemeny_ed_roma_of_hungary_main.html

de arra nem válaszoltál hogy fognak megháromszorozódni 40 év alatt..

Előzmény: Törölt nick (107)
korieander Creative Commons License 2010.11.15 0 0 105

kérlek hagyd már abba ezeket a marhaságokat.

de legalább mutasd meg azt a "hivatalos adatot" amiben ehhez hasonló számok álltak.

Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.15 0 0 104

Az utolsó hivatalos adat 2000ben volt akkor a 6 évesek kb 1/3a volt cigány gyermek. Ez kb 33% és ők azóta 16 évesek

Azok akik keleten élnek egybehangzóan állítják hogy azóta növekedett a cigányok aránya.

felmérés 2000 óta nem volt. Kíváncsi lennék mire alapozza az M1 ezeket  merészen optimista adatokat ???

Előzmény: Törölt nick (101)
korieander Creative Commons License 2010.11.15 0 0 103

mert ez is csak egy bulvár..

jelenleg 6-700 ezer cigány él az országban (ezen fölösleges vitatkozni mert a szakértők ebben nagyjából egyetértenek)

megnézném azt h fognak 40 év alatt megháromszorozódni..

1 millió lehet reális de itt nem számoltam migrációval asszimilációval (ami ugye megkérdőjelezi az egész tippelgetősdi komolyságát)

Előzmény: Törölt nick (101)
bloody rain Creative Commons License 2010.11.15 0 0 100

mint már említettem valahol, a nőket és a gyerekeket kell elsőként mentenünk. (mármint a saját gyerekeinket)

Előzmény: galaxisreszelő (-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.15 0 0 99

ha engem kérdezel; ott Szabolcs megye keleti csücskét lekanyaríthatjuk nékik....

Előzmény: péterkém (86)
korieander Creative Commons License 2010.11.15 0 0 98

Ezek szerint magadról beszéltél kedves libsi kollega :)

hiszen alább igazoltad az állításaimat...

Előzmény: Törölt nick (93)
korieander Creative Commons License 2010.11.15 0 0 97

Tehát az alább óbégatott "ma már a 10 év alattiak fele cigány" obégatást te is jobbik hisztinek elismered.

mert többet én sem állítotttam

Előzmény: Törölt nick (94)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.11.15 0 0 96

ezt ne nekem mondd,en tudom:) Bar ahogy elnezem,az elmult evek torekvesei nemigen voltak hatekonyak,mas eszkozokhoz kell nyulni,mert ez csak felesleges penznyelo volt..

Előzmény: péterkém (92)
péterkém Creative Commons License 2010.11.15 0 0 92

Hát épp az a cél, hogy tanuljanak, nemcsak írni-olvasni, hanem SZAKMÁT, ami megélhetési alapot - és tiszteletet - ad nekik, vagy a legtehetségesebbjeik kitörjenek a putri-életmódból!

"Nehéz az út", de megtanulható!

Előzmény: Gabiiiiii (63)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.11.15 0 0 91

ez egesz pontosan igy van,es ezert nottek fel ugy generaciok,hogy soha senki nem dolgozott kozuluk,ezeket eleg nehez lesz raszoritani

Előzmény: péterkém (89)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.11.15 0 0 90

az elso:)

Előzmény: péterkém (88)
péterkém Creative Commons License 2010.11.15 0 0 89

A szoci qrmányok 4+8 évük alatt bizony ezt a logikát követték, azaz számolatlan, ingyen segélyekkel símogatták azokat, akik a saját maguk eltartása érdekében a gyerekcsinálásban lelték meg az állami csöcshöz ragadó megélhetésüket! Az illető rétegek - és nagyszájú szószólóik - meg mostmár követelik ezt a kiváltságukat, a liberális fővárosi megmondó-emberek támogatásával!

Előzmény: Gabiiiiii (17)
péterkém Creative Commons License 2010.11.15 0 0 88

Túlzol, gabiiii! Nem gondolnám, hogy egy 13-14 éves serdülőlány, még ha korán (mennyire korán?) érő, és a család férfitagjai által ilyen korában "beavatott" is, már ebben a korban 2-3 gyereket szülne! Ez azt feltételezné, hogy ezek a kislányok 10-12 évesen estek teherbe! Ez fiatalkorú megrontásának minősülő bűntény lenne, ami hivatalból üldözendő! Naív vagy rasszista vagyok most?

Előzmény: Gabiiiiii (13)
péterkém Creative Commons License 2010.11.15 0 0 87

Erre való pl. az ingyen, munkavégzés nélküli segélyek megszűntetése, a segélyek természetbeni juttatása, a gyerekek iskoláztatásának megkövetelése, stb.!

Előzmény: rezanyo (14)
péterkém Creative Commons License 2010.11.15 0 0 86

Milyen határok mellett?

Előzmény: Törölt nick (7)
péterkém Creative Commons License 2010.11.15 0 0 85

A rituális 0-zásról lekéstél ugyan, de sikerült 0-nál nagyobb ostobaságot ideírnod!

Tudod, volt egyszer, hol nem volt, úgy az 1950-es évek elején (v.ö. Rákosi-korszak) egy kommunista elvtársnő, név szerint Ratkó Anna, aki drákói szigorral lépett fel, sőt az állam egész, diktatórikus hatalmát vette igénybe a születésszám növelése céljából (céljaira lehet mentséget találni, módszereire nem). Bűnözőkként kezelték azokat a nőket, házastársaikat, akik - körülményeikre tekintettel - nem tudták vállalni a megfogant gyermeket (sőt az abortuszt feketén elvégző, egyébként a tilalom miatt busásan kereső orvosokat is, ha el tudták kapni őket)!

Osztán a Kádár-rendszerben nem volt annyira fontos a magyar népesség szaporodása, csak kb. az 1970-es években (a gyorsuló népességfogyás számai láttán) kaptak észbe, és vezették be a gyes-gyed rendszerét a születésszám növelése érdekében, persze azt is külföldi hitelekből finanszírozva!

Az ún. Ratkó korszak gyermekei, akik virág- ill. termékenységi korukban a "kicsi vagy kocsi", azaz a kádári állam "va-bank" hitelfelvételei által nyújtott hamis "jóléten" nevelkedtek, és nem gyarapították a későbbi nyugdíjfizetőik táborát, mostanában fognak nyugdíjba menni.

Ceterum censeo: nem újabb Ratkó-korszak kell, hanem normális gyermekvállalási és család-támogatás, hogy neked és a nálad (most még) fiatalabbaknak is legyen nyugdíja! A mostani ún. "réteg-szaporodás" szociográfiai felmérések szerint nem biztosíték erre, sőt! Vagy valóban csakis a saját megtakarításaidra támaszkodhatsz!

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.15 0 0 84

>>

Ezek nem az én adataim, hanem a KSH 2005. évi adatai!!!

A te adataid mellett viszont nem láttam semmiféle hivatkozást.

El kellene fogadnod azt az értelmezést amit javasolt, mert ha ragaszkodsz a saját verziódhoz, az azt eredményezi, hogy a 0-18 közötti korosztály, tehát a gyerek korúak 3 milliónyian vannak.

Ebből a számból az következne némi ellenőrző számítás után, hogy Magyarország népessége bővülőben van, ami persze nem igaz.

A tízmilliós lélekszám tartásához 72 év várható átlagéletkor mellett kb. 2.5 millió gyerekkorú kellene migrációt nem számolva.

Előzmény: Törölt nick (57)
BauerJ Creative Commons License 2010.11.15 0 0 83

Ebben igazad van. A probléma csak az, hogy a segélyesek halmaza és a keményen dolgozók halmaza nem egybevágó. És a munkától teljesen elszokott réteget nem fogja Nyugat-Európa fogadni. Vannak neki saját naplopói is.

Előzmény: Törölt nick (71)
kölcsönzői jelmez Creative Commons License 2010.11.15 0 0 82

OK

sajnálom

:)

Előzmény: Gabiiiiii (81)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.11.15 0 0 81

tagadja a rossebb,legyen az egyes:)

Előzmény: kölcsönzői jelmez (80)
kölcsönzői jelmez Creative Commons License 2010.11.15 0 0 80

Feladom, 2 lehetséges következtetés mellett:

a.) kognitív diszfunkciókat mutató nickkel társalgok

b.) szóbanforgó nick tagadja a nyilvánvalót

kéretik a kívánt választ megjelölni

;)

Előzmény: Gabiiiiii (78)
autodidakta diplomás Creative Commons License 2010.11.15 0 0 79

"Az adófizetőt pedig nem szülik, hanem ÚGY nevelik, hogy adófizető legyen belőle."

Hát ezt a mondatot keretbe kéne foglalni, vagy akár az alkotmányba is!

Előzmény: Babco (66)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.11.15 0 0 78

szerintem add fel:)

Előzmény: kölcsönzői jelmez (77)
kölcsönzői jelmez Creative Commons License 2010.11.15 0 0 77

Akkor szögvegesebben:

1. galaxisreszelő kéreti nem cigányozni (topicnyitó)

2. én mondom, bagoly mondja (38)

3. te kérded, hol írtad hogy cigány (39)

4. rámutatok, hogy más nicken kérdeztél vissza arra, amit másnak írtam (51)

5. azt mondod, neked 1 nicked van (52)

6. én nem értem (59)

7. nem érted, mit nem értek (60)

dióhéjban

ha most se világos, feladom

Előzmény: Gabiiiiii (74)
Babco Creative Commons License 2010.11.15 0 0 76

Jóvanna, tudom ám hogy a nő a hibás mert nem szül, véletlenül sem az a sok termékeny pasi, akit még 30 évesen is anyuci szolgál ki, és a szingli 30-as nő számára egyenlő a gonosz mumussal, akit kerülni kell mint a tüzet.

Előzmény: Gabiiiiii (69)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!