A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) 25 éves vezetője havi bruttó 1,6 millió forintos fizetésre számíthat a jövőben, amely mellé 40 százalékos teljesítményprémiumot is megítélhetnek
http://hvg.hu/itthon/20101103_fizetes_vitezy_david_
Ezt ugye mint bankszakember mondod? És még ha sok lenne is a pénz, a bankelnök fizetését az előző Fidesz kormány alatt állapították így meg. Csak mondom.
Örülhetsz, drágaságom, mert a nagy keresetűek ezután még több nettót kapnak, ergo még okosabbak lesznek (már amennyiben ez még lehetséges), biztosan itt lesz mindjárt a Kánaán...
,,Erről nekem a Medgyessy kormány jut eszembe. "Szegény" fószert (bocsánat, Magyar Köztársaság Miniszterelnökét) addig-addig cikizték, kommunistázták, amíg le nem mondott."
Ugye a gyurcs0tány féle puccsra gondolsz .
Érdekes volt a puccs után Medgyessy válasza egy riporteri kérdésre: „Amikor megismertem Gyurcsány Ferencet, tényleg azt hittem, hogy egy jó képességű, komoly perspektívájú fiatalember. Hát, az ember tévedhet”.
Erről nekem a Medgyessy kormány jut eszembe. "Szegény" fószert (bocsánat, Magyar Köztársaság Miniszterelnökét) addig-addig cikizték, kommunistázták, amíg le nem mondott. Persze a MASZOP kedvenc eszköze, hogy a miniszterelnöki pozíció kézről-kézre jár kormánycikluson belül és nem demokratikus úton a nép akarata alapján dől el ki legyen az új. No de mindegy, a rövid kitérő csak abba a korszakba invitálta a nosztalgiázó kedvű politikabolondokat, mikor a FITYISZ minden erejével és habzó szájjal kommunistázott. Még a popkultúrába is beültették... már nem csak a büdös cigány/zsidó volt sértő széndákú jelző, hanem a komcsi is.
Azóta is tele vannak a blogok komcsizással:Pamela Andersonnak nagy a melle - KOMCSI DISZNÓ!Győzike hülye - KOMCSI DISZNÓ!Geréb Ágnes kezei között meghalt egy újszülött - KOMCSI DISZNÓ!
De van amikor a fagyi visszanyal és most Orbán Viktor vált komcsi disznóvá. Teszem hozzá joggal érdemelte ki ezt a címet. Most a saját sértése körbejárta a politikát, popkultúrát és a mainstream-et és visszaszállt a feladóra.
Az amerikai elnök éves fizetése jelenleg 400 ezer dollár (80 millió forint), ehhez jön még évi 50 ezer dollár (10 millió forint) általános költségtérítés, 20 millió forint adómentes utazási költségtérítés, és 3,8 millió forint kifejezetten szórakoztatásra fordítható költségtérítés.
Simor bérnek a szépsége ,hogy körülbelül ennyit keres az ír, az angol, a kanadai, a német és a holland jegybankelnök, valamint az Európai Központi Bank elnöke is.
Az amerikai központi bank szerepét betöltő Fed elnökének bére, Ben Bernanke fizetése kevesebb mint fele Simorénak.
Hamár pofátlanság és Hankiss Ágnes, 1 érdekesség a honlapjáról
"Mások tulajdonának erőszakos elvétele a kommunista ősbűnök egyike, amelynek erkölcsi terhét a mai napig hordozzuk - hívta fel a figyelmet a Petíciós Bizottság tegnapi ülésén Hankiss Ágnes európai parlamenti képviselő (Fidesz)."