Keresés

Részletes keresés

Holdkooros Creative Commons License 2010.11.04 0 0 258

Ez a volt munkatárs vszínűleg nem a fűtől, hanem a piától lett olyan nagyon rosszzul...

Az hogy néhány alkoholista mellesleg füvezik is, az nem komoly érv a FŰ ELLEN...

Előzmény: HollandExxonValdez (218)
varasbéka Creative Commons License 2010.11.04 0 0 257

Nem minden zebránál van lámpa...

Előzmény: Törölt nick (252)
Holdkooros Creative Commons License 2010.11.04 0 0 256

A nyilaskorszakbéli házmesterek már nagyjából kihaltak...

Előzmény: Törölt nick (255)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.04 0 0 253

amerika, mint fejlett társadalom 8 D azt a feltételezést, hol vagyunk itten, agyiszint : (((((((

Előzmény: LSB (63)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.04 0 0 252

ez a retard szint megy itt? : O de bizony, mikor piros a lámpa, akkor meg van tiltva. gondókozni is kéne néha.

Előzmény: varasbéka (36)
RogerWilco Creative Commons License 2010.11.04 0 0 250

Atyaég, de hol végezték ezek!

De nem a fütől. Janis heroin OD, Jimi alkohol + gyógyszer (mind a kettő legális ugye), Jim Morrison alkohol (legális), Syd Barrett cukorbeteg (és az LSD-től őrült meg), Keith Moon gyógyszer OD, Mama Cass szívroham, a többi Floyd tag + az összes Stones máig zenél.

Előzmény: Törölt nick (237)
Tafkó Birgut Creative Commons License 2010.11.04 0 0 249

Persze, hogy enm hülyék. zsebre vágták a maffiától kapott pízt...

Előzmény: Vezo228 (29)
Tafkó Birgut Creative Commons License 2010.11.04 0 0 248

Nem eléggé...

Előzmény: Morgó Sapiens (10)
technoid22 Creative Commons License 2010.11.04 0 0 247

a marihuánafogyasztók tényleg börtönbe valók?

ha a gyermeked kipróbálja majd, mert mondjuk kíváncsi és előtte ivott már egy sört, emiatt lazább, akkor te azt szeretnéd, hogy börtönbe kerüljön?

a fű társadalmi károkozása alacsony. aki befüzett nem veri az asszonyt, ha magának termeszti, akkor még pénzbe is alig kerül, egy átfüvezett este után másnap munkaképes lesz az egyén, a függővé válás kockázata alacsony.

mi indokolná a fogyasztók lecsukását?

Előzmény: Törölt nick (244)
Jo_munkasember Creative Commons License 2010.11.04 0 0 246

Szerintem itt szinte mindenki vállalja amit leírt és amit csinált. A fórumok a tisztességes vitáról szólnak, nem a gerinctelen keverésről. Néhányan persze képesek azért regisztrálni, hogy egy mondatos „magvas” gondolatukat megosszák a többséggel. Viszont hosszú időtávlatban inkább az derül ki, hogy épp az ilyenek károsak a társadalomra, akik nem vállalnak felelősséget a tetteikért, és a saját bénaságukért is másokat okolnak. A kommunizmusban az ilyen küldözgettek „tisztességes írógéppel írt névtelen leveleket” az ÁVH-nak, a rendszerváltás után háttérből szidtak barátot, ellenséget, de csak addig amíg ezt tét nélkül megtehették.

Erre kell nagyon figyelni, mert a rosszindulat jobban elhatalmasodhat egy gyengébb  jellemű emberen mint a drogok, és előbb-utóbb rátelepszik az életére. Aztán ha már több ellenség van mint barát, akkor már nehéz lesz visszatalálni a helyes útra.

Jo_munkasember Creative Commons License 2010.11.04 0 0 245
Nagyon helyes. A törvény mindenkire vonatkozik. Persze aki folyamatosan csinálja az valszeg nem fog itt marketingezni. A többiek tapasztalata pedig valószínűleg 10 tíz évvel korábbról származik amikor a fogyasztás még legális volt.

Nem ironikusan írom, hanem ez is azt mutaja, hogy a sokak által elképzelt drogozás nem életforma, mint az alkoholizmus. Az egyetem után szinte mindenki abbahagyja, vagy azért mert tilos, vagy mert más dolgok érdekesebbek.

Előzmény: Törölt nick (244)
Jo_munkasember Creative Commons License 2010.11.04 0 0 243
Ja az előző megye0220  (238)-ra lett volna válsz, csak nem sikerült.

Előzmény: Jo_munkasember (242)
Jo_munkasember Creative Commons License 2010.11.04 0 0 242
El. Épp ezt próbálták tegnap is többen megvilágítani.

Nem kell túlmisztifikálni. Jó, dolog, de nem okoz akkora csábítást, hogy számottevő akaraterőre lenne szükség az „ellenálláshoz”. Nem olyan, mint egy gyönyörű lány, akibe belehabarodik az ember az első randevú után, mert elcsavarta a fejét és „megmódosította” a tudatát. Inkább, mint egy nagyon jó étterem. Ha legközelebb is arra jár az ember, szívesen betér, mert jól érezte magát, de nem fog azért kerülni, vagy akkor bemenni ha siet. Ha pedig máshová költözik, akkor nem fog csak azért visszavágyni, mert ott milyen jó is volt az étel és a hangulat.

Ezért írtam, hogy aki csak azért undorodik a zsíros kenyértől, mert Norbitól azt hallotta, hogy ha megeszi, komoly eséllyel rászokik és meghal koleszterin mérgezésben, az gondolkodjon el azon, hogy sokan megeszik és mégsem halnak meg, ráadásul fizikai kényszer nélkül is tudnak utána zöldséget és akár teljes kiőrlésű zsömlét is enni.

Aki bigott update hívő és csak fújol a zsíros kenyérre, annak úgyse lehet elmondani miért eszik mások.

technoid22 Creative Commons License 2010.11.04 0 0 241

Leírod, hogy jópárszor módosítottad a tudatod, utána meg felteszed a kérdést, hogy minek tudatot módosítani?!?

az emberben "benne van" az, hogy módosítani szeretné a tudatát bizonyos alkalmakkor.

egy időben jártam szaunázni, ahol a hidegvizes merülés után sokszor csak feküdtem és "lebegtem", meg se akartam mozdulni/szólalni. Ez tartott olyan 5-10 percig. Soha nem használtam morfinszármazékot, de az valami ilyesmi lehet szerintem.

Nem tudom, milyen anyagok kerültek a véráramomba, de az biztos, hogy ha kereskedelembe lehetne kapni, akkor illegális lenne. :)

Előzmény: Törölt nick (237)
technoid22 Creative Commons License 2010.11.04 0 0 240

Az első lépés az enyhülés lehetne, legalizációra csak sok év múltán kerülhetne sor itthon.

Szemléletmódbéli váltásra lenne szükség, felvilágosításra, nem pedig néphülyítésre.

Kalifornia messze van.

Előzmény: Törölt nick (235)
varasbéka Creative Commons License 2010.11.04 0 0 239
Jó!
Előzmény: kinematika (230)
Megye0220 Creative Commons License 2010.11.04 0 0 238
"Vannak akik nem akarják megérteni a logikailag helyes érvelést sem, nehogy fel kelljen adni eddigi elveiket és szembesülni avval, hogy valami nagyon jó dolog maradt ki az életükből a bigott konzervativizmusuk miatt."

erről beszéltem késő este. El se tudjátok azt képzelni, h valaki kipróbálja, de mégse ragadja meg a fantáziáját, majd később nem érez késztetést a fogyasztásra.
Előzmény: Jo_munkasember (131)
RogerWilco Creative Commons License 2010.11.04 0 0 234
de forditsuk vissza a kérdést: tudsz mondani egyetlen egy embert is aki a fű által lett sikeres elismert ember-kivéve a drogkereskedőket?

Mondjuk a 60-70-es évek teljes pop-rock élvonala, Jimitől Janisig, The Doorstól a Pink Floydig.
Előzmény: HollandExxonValdez (227)
technoid22 Creative Commons License 2010.11.04 0 0 233

ez nem jó példa.

azért nem jó példa, mert...

alkohol-kontra fű vonalon felhozhatunk néhány igen sikeres hires bort termelő pincészetet,néhány hires pálinkát,hires sört.

és?

ha legális lenne, akkor fű vonalon is lennének ilyen címek. hollandiában van marihuána verseny.

van év borásza,év akármilye,de év füvészéről még nem hallottam:))))))

persze, mert törvénytelen a termesztés. ennek semmi más oka nincs.

Előzmény: HollandExxonValdez (229)
technoid22 Creative Commons License 2010.11.04 0 0 232

nézd,én csak ezeket a tapasztalatokat tudtam nektek itt leirni.én is kipróbáltam,azt sem lehet mondani hogy egy számomra ismeretlen dologról beszélek.

a tiltással mit érnél el? hollandia mit érne el?

magyarország mit ért el?

mi lenne ha nem lenne bűncselekmény a fűfogyasztás?

mi lenne a maffiával? mi lenne az állami bevételekkel?

néhányat hátra kéne lépni, hogy kicsit objektívan nézzük a dolgot.

a piás/füvező exmunkatárs példáján keresztül nem jutunk előbbre  szerintem.

de forditsuk vissza a kérdést: tudsz mondani egyetlen egy embert is aki a fű által lett sikeres elismert ember-kivéve a drogkereskedőket?

inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy lehet-e sikeres valaki amellett, hogy rendszeresen füvezik. erre a válaszom igen.

fű által sikeressé válás alatt nem tudom, hogy mit értesz. attól még senki nem lett sikeres, mert drogozott (akár pia, akár más)

Előzmény: HollandExxonValdez (227)
kinematika Creative Commons License 2010.11.04 0 0 231
Ahogy a piálást, úgy a fűvezést is lehet ésszel csinálni.
Előzmény: HollandExxonValdez (229)
kinematika Creative Commons License 2010.11.04 0 0 230
Sok ember azzal az "érvvel" jön hogy minden keménydrogos (herkások, kokainfüggők) a fűvel kezdte. Ez kurva nagy hazugság. Minden keménydrogos az alkohollal kezdte!!!! A fű csak a második lépcsőfok. Azok az emberek akik a fű legalizállása ellen ezt az érvet hozzák, azok mehetnek lobbizni az alkohol betiltásáért. ;)
HollandExxonValdez Creative Commons License 2010.11.04 0 0 229
"ha én most elmondok néhány sztorit elromlott toyotákról, akkor a toyota egy megbízhatatlan szar kocsi lesz?"

ez nem jó példa.de viszont alkohol-kontra fű vonalon felhozhatunk néhány igen sikeres hires bort termelő pincészetet,néhány hires pálinkát,hires sört.

mondjuk egy 40000Ft/7decis üveg ára kiváló 5éves ágyaspálinkát amely speciális érleléssel pihentetéssel készült azt nem arra tartják hogy alkoholizáljon belőle az ember,ezért van év borásza,év akármilye,de év füvészéről még nem hallottam:))))))

az év drogfogásáról annál többet:))))
Előzmény: technoid22 (224)
technoid22 Creative Commons License 2010.11.04 0 0 228

ki állította, hogy a fű nem okoz függőséget? okoz(hat).

azonban nagy különbségek vannak az addikció fokaiban.

a heroin sokkalta addiktívabb, mint az alkohol vagy a fű.

a fű addiktivitása nem számít magasnak a drogok között, ráadásul fizikai függőséget nem okoz. lelkit igen, de mértéke sokkal kisebb, mint a keményebb drogoké.

Előzmény: HollandExxonValdez (211)
HollandExxonValdez Creative Commons License 2010.11.04 0 0 227
nézd,én csak ezeket a tapasztalatokat tudtam nektek itt leirni.én is kipróbáltam,azt sem lehet mondani hogy egy számomra ismeretlen dologról beszélek.

Előzmény: technoid22 (224)
technoid22 Creative Commons License 2010.11.04 0 0 226

általában alkohollal kezdi mindenki.

az alkohol a belépő a bódító drogok világába. ez a nagy helyzet.

Előzmény: Psycho Dad (179)
technoid22 Creative Commons License 2010.11.04 0 0 224

hát ja, meg is lehet nézni hol tart hollandia... :)))

de viccet félretéve, itt egyedi példákkal semmire sem mész.

ha én most elmondok néhány sztorit elromlott toyotákról, akkor a toyota egy megbízhatatlan szar kocsi lesz?

egyedi példák nem jók semmire, csak hangulatkeltésre.

Előzmény: HollandExxonValdez (171)
HollandExxonValdez Creative Commons License 2010.11.04 0 0 223
igy van.2009 áprilisa óta otthon dekkol szociális segélyen mert állást nem talál.
köszönheti mindezt a fűnek.

eltolt vele egy 1400euro nettos állást.

megérte?
Előzmény: varasbéka (221)
RogerWilco Creative Commons License 2010.11.04 0 0 222
Aki szentkoronaradio.com-ra hivatkozik, sikeres ember nem lehet :-P
Előzmény: Nibiru (34)
varasbéka Creative Commons License 2010.11.04 0 0 221
A volt munkatárs elég nagy hülyeséget csinált.
Előzmény: HollandExxonValdez (218)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!