Tudom késő kapcsolok, de most fedeztem fel magamnak az "Adrenalyn XL" nevezetű focis kártyákat.
Illetőleg új Album jött ki. A Képes sporthoz pl ajándékba adták A 2010-2011 BL albumot és 6 matricát. Ezek cseréje, adása-vétele miatt nyilott ezen topik.
elnézést, hogy magamnak válaszolok, de nyilvánosan teszem.
Mert:
Már "mindent" tudok. Sőt, kigyűjtöttem, milyen kártyáim vannak a 2014-es Brazil bajnokság szereplőiről:
No. NÉV CSAPAT TÍPUS 7 Argentina Argentina Logo 37 Bosna i HercegovinBosna i HercegovinLogo 260 Robin van Persie Nederland Star Player 373 Maynor Figueroa Honduras Defensive Rock LE-XH Xavi Hernández Espa?a Limited edition 12 Javier Mascherano Argentina Utility Player 57 Lucas Brasil One to Watch 333 Kolo Touré Côte d'Ivoire Fan's Favourite 299 Valon Behrami Switzerland Utility Player 311 Cristian RodríguezUruguay Base card 383 Andrea Pirlo ItaliItalia Expert 356 Joe Hart England Goal Stopper 387 Landon Donovan USA Expert 128 Joe Hart England Base card 141 Daniel Sturridge England Base card 186 Dimitris SalpingidHellas Base card 49 Dante Brasil Base card 69 Marcos González Chile Base card 152 David Silva Espa?a Base card 185 Kostas Mitroglou Hellas Base card 189 Emilio Izaguirre Honduras Base card 198 Ivan Rakitić Hrvatska Base card 233 Shinji Kagawa Japan Base card 252 Daryl Janmaat Nederland Base card 290 Aleksandr KerzhakoRussia Base card 11 Lucas Biglia Argentina Base card 39 Avdija Vršajević Bosna i HercegovinBase card 48 Dani Alves Brasil Base card 55 Paulinho Brasil Base card 89 Keylor Navas Costa Rica Base card 116 Marco Reus Deutschland Base card 133 Kyle Walker England Base card 183 Alexandros TziolisHellas Base card 188 Noel Valladares Honduras Base card 207 Mohammad KhalatbarIran Base card 217 Alessandro DiamantItalia Base card 255 Daley Blind Nederland Base card 274 Jo?o Moutinho Portugal Base card 307 Diego Lugano Uruguay Base card 5 El Arbi Soudani Algérie Base card 17 Rodrigo Palacio Argentina Base card 27 Jan Vertonghen Belgique/Belgie Base card 80 Luis Perea Colombia Base card 108 Mats Hummels Deutschland Base card 119 Alexander DomíngueEcuador Base card 144 Álvaro Arbeloa Espa?a Base card 160 Laurent Koscielny France Base card 161 Yohan Cabaye France Base card 206 Karim Ansarifard Iran Base card 216 Riccardo MontolivoItalia Base card 275 Miguel Veloso Portugal Base card 289 Aleksandr Samedov Russia Base card
Ez a 2014-es foci VB-re kiadott kártyasorozatból való bontatlan csomag, anno az újságosoknál lehetett kapni. Még most is sokan gyűjtik (főleg akiknek még nem gyűlt ki azóta sem a sorozat...)
Eljutva arra a kritikus pontra, amikor 205 megvásárolt matrica több mint fele már megvan, ha nem tudok elkezdeni cserélni, lassan egy következő üres albumra lesz szükségem, amibe már 200+ matricát tudnék beragasztani. Kezd arra hasonlítani, hogy mire egyet ki tudsz tölteni, addigra megvásároltál 2 albumnyi matricát, és az egy teljes album már két teljes album. De hogy az ilyen Stepanenkóval mit kezdjek, aki nemcsak csúnya, de 5 is van belőle, azt nem tudom. Az alábbi ímél címen cserélnek matricákat, mint írtam, 200-nál is több van már: shalomhalom kukacz gmail pont com
Csak most vettem észre, hogy az ezüstös csapatmatricákon van kód. A Panini matricás oldalára lehet beírni, de be kell jelentkezni. Mit tud ez a kód? Érdemes emiatt regisztrálni? Nincs okostelefonom, szóval annyit nem ér nekem.
Azt lehet tudni, hogy Benzema miért maradt ki az albumból? A botránya miatt, vagy lemondta a válogatottságot? Utóbbiról nem találtam semmi hírt. Az eb-t csak nem hagyja ki.
Ma útba esett egy másik újságárus, és egész jól belehúztam. :) A vett 7 tasakban csak 2 ismételt levonó volt: a belga Fellaini és az osztrák Alaba (mondjuk az más kérdés, hogy mindkettő most már 2x van meg feleslegesen...), viszont jöttek elölről ritkább (?) matricák, úgymint a labda, a 2-es számú grafika. CR, Iniesta és sokan mások. A kulcs, hogy lehetőleg ne ugyanabból a dobozból vegyek újabb és újabb tasakokat, hanem mindig más és más árusnál próbálkozzak. Most járok kb. 170 matricánál.
Pár napja elkezdtem az EURO 2016 matricás albumba gyűjtögetést. Kb. 35 tasaknyit sikerült összeszedni (összeszámolva a külön tasakokat az albumhoz kapott 6-tal, és a multipackkel) tegnapig, és a 35 tasakból sajnos máris kerek 6 tasaknyi (lehet plusz 2 matrica, de a munkahelyen van az album, úgyhogy csak hétfőn tudom meg) ismétlődik, ezek:
2013/14-es Bajnokok Ligája matricás albumot keresek! Tudom hogy már késő, nincs „szezonja”, illetve már „lejárt”. DE nemrég kaptam párszáz bl matricát…és hát nincs albumom! Ha van valaki, aki tud épp, lehetőleg „szűz” Bl albumot az írjon. Ha ez megvan, akkor az illetőtől természetesen matricákat is vennék.