Tobb creativitast. Muvelik ugyan a politika tudomanyt, de kozepes minosegben, kicsi a creativitas, mert
kozepes agyak irjak a forgatokonyvet.
Pl ez a hatalom ugy!?? nagyon gyengen van eloadva.
Alkotmanymodositas jon, mert bajban van az orszag, adossagcsapdaba kerult (stb) jol elo van adva hogy a Nincs Penz tetel, mert ezt mindenki konnyen el tudja jatszani.
Szal, nincs penz, es a valasztasok nagyon sokba kerulnek, ezert a kivezeto ut, (marmint az adossagcsapdabol)
a sporoloas, ezentul 10 evenkent lesz csak valasztas, es ezzel 456,999,9999 ft lesz sporolva. Igy mar jut penz a nyugdijra, es az orszag elkeruli a csodot. Majd 2020, ban 3 honappal a valasztas elott, sikerult meguszni a csodot, koszonhetoen a valasztasi torvenynek,
most mar OK vagyunk, ugyhogy visszaterhetunk az eredeti 4 eves ciklushoz. 10 evig OK a hatalom, nem kell ez a sok egyeb cirkusz.
"Egy új országba ébredhetünk! Fidesz" Tessék mondani ez az az új ország? :Ez az az Új Ország ahol 3 napot kell börtönben ülni tömegkatasztrófa okozásért-9ember haláláért is, és 100ft-os Tescogazdaságos táblacsoki lopásért is?
"Világos hogy első sorban az üzem vezetői felelősek, de akkor mire való az ellenőrzés, ha ezeket a súlyos hibákat nem látta meg?? Pht nem mértek? Tároló kapacitást? Mit ellenőriztek, és mennyiért?"
Egyaltalan honnan lehet tudni errol az allitolagos ellenorzesrol?Vagy csak valaki feldobta hogy volt ilyen-Illest es az uj kormanyt elmeszelendo-.Elotte mikor volt ellenorzes?
A tulajdonosoknak nem bortonben , hanem a feltakaritasi munkalatokban lenne a helye.Oda kellene oket kivezenyelni , lapattal , vodorrel , vedoruha nelkul.(ugysem mergezo az anyag)
Aki a politikusokat és azokat, akik ilyen felelőtlenül okoznak annyi embernek kárt, mint a topic témáját is adta, annak nincs "gerince". ( ezt még a cápák is tudják )
amikor megkérdezték a cápát, honnan tudod, hogy párttitkárt ettél? a válasza, "mert gerinctelen volt"
azér azt még hozzá tenném, hogy 2006-ig az állam a megtermelt munkajövedelmem 54%-át elvonta, 2007-től már 77%-át és e mellett felneveltem, és tanitattam a gyermekeimet, soha semmilyen támogatásra nem voltam jogosult, . Mellette fizettem az önkéntes nyugdíj és egészségpénztárba és a megtakarításaimból 2008-ban aláírtuk az új lakás építésére a szerződést és 2009. agusztusában be is költözhettünk.
Te mit tudsz felmutatni ez idő alatt? ( az elmúlt 20 évben? )
Jogállami keretek között lefojtatott jogi eljárás mióta számít "lincselésnek"?
Még emléxem, hogy 1956 őszén és utána az eftársak milyen "jogállamiságot " követtek. No és, ne feledkezzünk meg az 1990 utáni évekről sem.
A 2004. év azért vízválasztó a számomra, mert az EU.-s csatlakozáskor ez az ország K.-Közép Európában az újonnan csatlakozó országok között volt és 2008-ban egyedül nekünk kellett az IMF-től mentőkötelet kérnünk, hogy elkerüljük a csődöt.
Ideje lenne, ha már ez is érdekelne benneteket, ha annyira féltitek a "jogállamiságot", amit ebben az országban egy szűk kisebbség soha nem tartott be.
"hogy mi fáj nekem most, és mi fájt nekem anno, ahhoz momentán semmi közöd"
És ki tudja hogy a rendőrruhába bujt szadista állat milyen szimpatizáns. Vki azt írta, hogy az egyenruhások nagy hányada jobbos érzelmű. Mutatja a Gárda léte is.
2004-től kik is vitték csődbe ezt az országot ismét?
No és, ne feledkezzünk már meg 2006. okt. 23-ról, amikor is "rendőrruhába bújtatott szadista állatokat " uszítottak az ünnepelni akarókra és mind a mai napig nincsenek még eljárás alá vonva sem az elkövetők, az utasítást adók.
Világos hogy első sorban az üzem vezetői felelősek, de akkor mire való az ellenőrzés, ha ezeket a súlyos hibákat nem látta meg?? Pht nem mértek? Tároló kapacitást? Mit ellenőriztek, és mennyiért?