Az RTL szerint vannak jó pontjai a médiatörvénynek, valóságshow-t pedig csak arab országban szokás betiltani. Interjú Dirk Gerkensszel, az RTL Klub vezérigazgatójával. Tovább »
Az új médiatörvény-tervezet szerint műsora továbbítása után nem kérhet pénzt az RTL Klub a kábeles cégektől, amíg analóg módon sugárzó kereskedelmi csatornának számít.
én bementem a kábelszolgálatómhoz, ők biztosítják a netemet is, és kérdeztem, mi a helyzet, lesz-e áremelés a rtl miatt.
elém tolt egy kérdőívet, amiben az szerepelt, hogy milyen adókat szeretek, melyikeket nem, elpártolnék-e tőlük egy másik szolgáltatóhoz, ha nem adják az rtl-t, hajlandó vagyok-e fizetni, stb.
Ahogy kivettem a szavaiból, ők azt akarják, h az rtl-t megzsarolják. vagy mindenkinek kelljen fizetnie -akik nem kábelen nézik, azoknak is-, vagy ha őket kötelezik fizetésre, akkor nem továbbítják a műsorukat. azt modja, lehet, h néhány hónap múlva beadják a derekakukat, mert egységesen lépnének fel a kábelesek szövetsége révén.
Nem kell nézni ezt a szennyadót stóllal meg az adócsaló győzikével és bandájával. Magukról állítottak ki bizonyítványt tegnap este is, szörnyűlködve láttam, odébb is álltam :)
Kivéve azt a pár tízezret, akik nem. Én nem bánom, ha kiszórnak, amennyit én nézem, csak porfogónak van a tévé. Pl. mi hárman vagyunk a háztaztásban, és elég jól megosztozunk 1 készüléken. Míg anyám élt, és nem tudta elhagyni az ágyát, neki volt még egy. Azt elajándékoztuk.
ebben van vmi. akkor azokat, amelyeket kitesznek abból a csomagból, ahol ez a két húzó csatorna van, amit állítólag oly sokan utálnak, azok előtt nem sok lehetőség áll: áremelés, de akkor alig nézik majd őket árcsökkentés, h a kábelesek betegyék őket abba a csomagba, ahol még néznék őket, de ez kész anyagi csőd
Az a legujabb, hogy az rtl szerint nem kell emelni, hanem szórja ki a szolgáltató a többi adót, ami nem olyan nézett, mint ők, mert ugyis csak őket nézi mindenki.
Nekem ingyen sem kell, nem is nézem, igaz, szinte TV-t sem. Tudom, hogy trendi ezt mondani, de nálam a TV tényleg csak az elalváshoz kell. Esténként kiválasztok valami rettentő unalmas beszélgetést, elkezdem nézni, 5 perc után mély álomba merülök.
Erről még nem beszéltem a kábelszolgáltatómmal, de évekkel ezelőtt már arról igen, hogy milyen adókat vegyen fel a szolgáltatásai közé. Az volt a válasz, hogy kellő számú jelentkezés esetén megteszi. Sztem kellő számú lemondás után meg nem vesz fel eddigi ingyenes adókat pénzért.. Csak éppen ehhez fel kell emelni a telefont, és közölni velük.