Keresés

Részletes keresés

Magus Simon Creative Commons License 2010.10.02 0 0 15

Újabb adalék a folytatódó korrupcióhoz:

"Nem ritkaság, hogy közúti balesetnél - ellenszolgáltatás fejében - hamis tartalmú igazolólapot állítanak ki."

"Pénzbeli vagy egyéb juttatásokért a büntetőeljárások alatt a vizsgáló vagy a nyomozó sok mindent el tud intézni, be tud avatkozni az ügyek menetébe."

http://cimkezes.origo.hu/cimkek/korrupcio/index.html?tag=korrupci%F3

Sau Rieng Creative Commons License 2010.09.22 0 0 14
Vagy attól félnek, ""

vagy attol,vagy mastol..... ebben is puhulnak a fijjugh....

most kepzeld mar el, ha a Fidec hivok magukra haragitanak a rendorsegi allomanyt...is...
Előzmény: Törölt nick (2)
Qputyin Creative Commons License 2010.09.22 0 0 13

Helyettem is nagyon jól leirtad.

Előzmény: Unerwünschter Gast (11)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2010.09.21 0 0 11
A köztisztségviselők is felesküsznek valamire. Na meg a politikusok ( akik képviselők is) felesküsznek. Aztán vannak ügyészek, bírók. Róluk se feledkezzünk meg. Már azért sem, mert szvsz nagyon ügyesen és eredményesen a saját sza@rukat is rákenik a rendőrökre.
Előzmény: Törölt nick (10)
sörösgigant Creative Commons License 2010.09.21 0 0 9
Nekem egyet sem sikerült,igaz nem is kellett....Mázli. Viszont szinte évente buknak le pl autópálya zsaruk. Egyébként nem értem a rendőr szakszervezet ajvékolását,ha nem korruptak akkor nem buknak le,ha meg lebukott akkor ki vele a testületből! Legalább a korrupt zsaruk nem tépázzák tovább az amúgy sem toronymagas renomét......Amúgy pl ez a próbavásárlósdi már évek óta megy a vasúti kalleroknál. Csövesnek,meg mittudom én minek öltözve próbálják behúzni a kollégáikat,és ha beugrik akkor.....
Előzmény: kuzo3 (6)
poncelivornese Creative Commons License 2010.09.21 0 0 8
Szerintem a probléma nem elsősorban a rendőrökre értendő. Itt Mo-n annyira korrupt a társadalom, hogy ezt kiírtani talán soha nem sikerül senkinek.

OK csalják csapdába a rendőrt, rendben.

Na de a politikusokat, a helyi kiskirályokat, az állammal, önkormányzattal vállalkozási szerződésben állókat, a MUCSŐ orvosait, a nagyvállalatok vezetőit, a parkolóőrt, a HM górékat, autópályás cégeket, á le se írom még kiket, mert hajnalig sorolhatnám hogyan húzzák csőbe? Na mer' ezek nem 10-20 ezreket raknak zsebre, vazzzzzzzz
Előzmény: Törölt nick (4)
kuzo3 Creative Commons License 2010.09.21 0 0 6
Jaj de kis naiv vagy :) Neked eddig hányszor sikerült megvesztegetned a rendőrt, és hányszor nem? Naugye
Előzmény: Törölt nick (5)
kuzo3 Creative Commons License 2010.09.21 0 0 3
Tartok tőle. De ezt ennyire nyíltan beismerni...
Előzmény: Törölt nick (2)
MolnarErik Creative Commons License 2010.09.21 0 0 1
0k persze továbbra se fogadhatnak el, de legalább a főnökeinek is tilos lesz (őket) megvesztegetni.
Előzmény: kuzo3 (-)
mistral96 Creative Commons License 2010.09.21 0 0 0

N0 pr0v0káci0...

Előzmény: kuzo3 (-)
kuzo3 Creative Commons License 2010.09.21 0 0 topiknyitó

A szakszervezet nagyon aktív. Továbbra is fogadhatnak el kenőpénzt a rendőrök:

http://index.hu/belfold/2010/09/21/megsem_allitanak_csapdat_a_rendoroknek/?rnd=482

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!