A szakszervezet nagyon aktív. Továbbra is fogadhatnak el kenőpénzt a rendőrök:
http://index.hu/belfold/2010/09/21/megsem_allitanak_csapdat_a_rendoroknek/?rnd=482
A köztisztségviselők is felesküsznek valamire. Na meg a politikusok ( akik képviselők is) felesküsznek. Aztán vannak ügyészek, bírók. Róluk se feledkezzünk meg. Már azért sem, mert szvsz nagyon ügyesen és eredményesen a saját sza@rukat is rákenik a rendőrökre.
Nekem egyet sem sikerült,igaz nem is kellett....Mázli. Viszont szinte évente buknak le pl autópálya zsaruk. Egyébként nem értem a rendőr szakszervezet ajvékolását,ha nem korruptak akkor nem buknak le,ha meg lebukott akkor ki vele a testületből! Legalább a korrupt zsaruk nem tépázzák tovább az amúgy sem toronymagas renomét......Amúgy pl ez a próbavásárlósdi már évek óta megy a vasúti kalleroknál. Csövesnek,meg mittudom én minek öltözve próbálják behúzni a kollégáikat,és ha beugrik akkor.....
Szerintem a probléma nem elsősorban a rendőrökre értendő. Itt Mo-n annyira korrupt a társadalom, hogy ezt kiírtani talán soha nem sikerül senkinek.
OK csalják csapdába a rendőrt, rendben.
Na de a politikusokat, a helyi kiskirályokat, az állammal, önkormányzattal vállalkozási szerződésben állókat, a MUCSŐ orvosait, a nagyvállalatok vezetőit, a parkolóőrt, a HM górékat, autópályás cégeket, á le se írom még kiket, mert hajnalig sorolhatnám hogyan húzzák csőbe? Na mer' ezek nem 10-20 ezreket raknak zsebre, vazzzzzzzz