Keresés

Részletes keresés

concorde100 Creative Commons License 2015.08.21 0 0 79

dgdfg

soldieroffortune Creative Commons License 2013.09.04 0 0 78

A kért topicot törölték :(

Mostanában nem voltam nagyon netközelbe. :(

Így csak ide pár mondatot sx50 ről ami tetszik lehet egyszerre raw+ (rendes méretű, felbontás, stb jpg készíteni). Ezért ha jó a jpeg akkor utólag pc csak azt tartom  meg de ha nem vagyok valamiért elégedett vele még a raw-val is lehet bűvészkedni hátha.

videót kevésbé használom arra ott a kamera. effektem van egy pár ami nagyon jól néz ki és nem kell utólag ps-t bevetni érte pl halszem. Az 50xes zoom tényleg ott van. Állat föleg madár ilyesminél ugye nem nagyon működik a menj közelebb a jobb képért tehát marad az optikai zoom.

Ami nem tetszik vagy legalábbis nekem oda esne kézre a programválasztó tárcsa párszor ezt nyomkodom az expo helyett :).

Vaku kézzel kell felnyitni nem ugrik fel automatikusan.

Előzmény: rudolf50 (77)
rudolf50 Creative Commons License 2013.08.09 0 0 77

"Addj hozzá jogosultságot"

Nem tudtam, hogy az is kell :-(

parancsolj:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9216120

Írj légyszi bővebben bele, mi tetszik, mi nem miért lett ez stb!

üdv.

Szerintem a fuji-nál mindkét lehetőség adott a zoomra, de nem tudom biztosan.

Előzmény: soldieroffortune (76)
soldieroffortune Creative Commons License 2013.08.07 0 0 76

Nyiss neki egyet ! :-)

Addj hozzá jogosultságot :)

Ami bejön az sx50 ben raw+ jpeg ahol a jpeg is lehet jó minőség.

Ha nem sierült úgy talán rawban lehet korrigálni.

Szemeztem és is a fujival de a manualis zoom lebeszélt róla.

picit macerásabb kézzel tekerni mint egy gombot használni.

Előzmény: rudolf50 (73)
dony Creative Commons License 2013.07.09 0 0 75

dony Creative Commons License 2013.07.09 0 0 74

Előzmény: soldieroffortune (72)
rudolf50 Creative Commons License 2013.07.05 0 0 73

"Nem találtam hozzá fórumot :("

Nyiss neki egyet ! :-)

Sajna nekem szempont, hogy AA-val működjön így kiesik, a Fuji hasonló kategóriában meg jóval olcsóbb bár ott a kihajtható LCD valóban hiányzik, ez nagy előny a canon-nál.

Előzmény: soldieroffortune (72)
soldieroffortune Creative Commons License 2013.06.18 0 0 72

Én most vettem sx-50 est.

Nem találtam hozzá fórumot :(

Tapasztalataid az sx 40 essel képek készítése, minőség

(azt tudom hogy a 40esben még nincs raw csak az 50-esben )

Előzmény: dony (70)
takacsmonic Creative Commons License 2013.03.24 0 0 71

Lehet még ezt a készüléket boltban kapni valahol? Ha valakinek van infoja, légyszi szóljon. Köszi.

dony Creative Commons License 2012.04.23 0 0 70

Ezen rágódtam én is közel 1 évig. Aztán az sx40-t választottam. Nem bántam meg, jó kis gép. Nagyon sok mindent tud. Lehet, hogy az EOS-sal szebb képeket lehet csinálni, nem vitatom. De akkor elkzdődik az obi vásárlási láz stb. Nekem egyenlőre elég ez a kategória.

Előzmény: 1etlen. (68)
Hun15 Creative Commons License 2012.04.22 0 0 69

Sziasztok! Canon PowerShot SX20Is-re milyen Uv szürőt lehet rátenni,kell hozzá valamilyen adapter?  Előre is köszönöm!!

1etlen. Creative Commons License 2012.04.22 0 0 68

sziasztok!

szerintetek 

canon eos 1100d vagy canon powershot sx40

átlagos fotózáshoz 

köszi :)

dony Creative Commons License 2012.03.11 0 0 67

Az indafotón már találsz néhány olyan képet amit sx 40 Hs -el készítettünk, nézd meg őket! Én néhány hónapja vettem, elégedett vagyok vele. Sokáig elmélkedtem, hogy a kis Sony-mat mire cseréljem, de nem bántam meg a váltást. Nagyon sokmindent tud.

Előzmény: vébarbi (66)
vébarbi Creative Commons License 2012.03.09 0 0 66

Sziasztok!

Van valakinek canon powershot sx 40-es gépe?

Esetleg nem tudna megosztani velem néhány képet, hogy lássam milyen képeket csinál egy "átlag" felhasználó kezében?

Hálás lennék!

Nikee7 Creative Commons License 2012.01.22 0 0 65

Eladó egy Canon PowerShot sx30is fényképező

megkímélt állapotban,

saját dobozában,

minden tartozékával.
Ajándék Action Dörr pisztolytáska + 2GB SD kártya

90.000 Ft

mnikeeke@gmail.com Budapest

ixorn01 Creative Commons License 2012.01.17 0 0 64

Az alábbi linken van pár kép, amit az SX30Is-el lőttem.

ixorn01 Creative Commons License 2012.01.17 0 0 63

Sziasztok,

eladnám a Canon Powershot SX30IS gépemet. Tavaly nyáron vásárolt, még garanciális. Hibátlan, karcmentes. Ha valakit érdekel írjon. Vas megyében megtekinthető.

Irányár: 90.000 HUF

Sziasztok

hegedusahazteton Creative Commons License 2011.11.13 0 0 62

Kár, hogy feladták a 4AA-s energiaforrást, különben beneveztem volna rá. De már az s30-as is ilyen volt sajna.

1emberes Creative Commons License 2011.11.13 0 0 61

Hali

Köszi a segítséget, a Media Mark ártól ez egy tizessel olcsóbb. Néztem én ezeket is, csak annyi az igazság, hogy én futárszolgálattal ilyen termékeket már nem vásárolok. Ha bejön, oké minden, de ha valami gond van akkor szívás is van mire sikerül elintézned (elmegy a kedvezmény az ügyintézésre).

Viszont annyiból segítettél, hogy egy aránylag közeli üzletben (Digitalplaza) személyesen is át lehet venni a terméket, és az utás sem olyan költséges (mert azért nem mindenki Pesten lakik:). Vidékről sokszor az átvétel költsége elviszi a kedvezményesebb árat. A futárral pedig én már egyszer nagyon megjártam, ilyen műszaki cikknél nekem már kockázatos.

köszi a segítséget.

lordboy Creative Commons License 2011.11.11 0 0 60

helló!

ha 130 e-ért megveszed meg is érdemled http://www.argep.hu/trend/CANO/Canon-sx-40-hs.html

Előzmény: 1emberes (58)
lordboy Creative Commons License 2011.11.11 0 0 59

helló!

ha 130 e-ért megveszed meg is érdemled http://www.argep.hu/trend/CANO/Canon-sx-40-hs.html

Előzmény: 1emberes (58)
1emberes Creative Commons License 2011.11.10 0 0 58

Mivel most már elég sok teszt van a neten az sx 40-ről, van kiindulási pont. Én is sokat filóztam a Canon sx 30 és a 40 között, illetve a Panasonic fz 100 között. Végül is arra jutottam, hogy a Panasonicot elvetem, a képminőség és az ára nem igazán van összhangban (meg nem is 1 évre veszem). Összehasonlítva a 40-est és a harmincast, az látható, hogy a különbség lényegében a szenzorban, a sorozatfelvételben és a videóban van.

Egy amatőr, családi és kiránduló fotósnál mik is a szempontok?

A full HD videóra szinte nincs szükségem (nem fogok a szobába falnyi plazmatévét venni (kb. 2 m-est). A gyorsabb sorozatfelvételt sem tudom igazán kihasználni, alig van rá szükség.

A szenzornál pedig szerintem - ha a fullHD nem igazán kell - megteszi a CCD is, legfeljebb nagyobb az energia igény (pótaksi).

Viszont az sx 30-ast meg tudom venni 94 ezerért, míg az sx 40-es legocsóbban 130 ezer (Media Markt)

. A kettő közötti különbség 36 ezer. Ér e annyit a különbség?

Mert ezért a pénzért veszek rá a tarcsi akkumulátort, egy memória kártyát és egy spéci vakut is. Hát lehet mindenkinek meditálni.

ibor76 Creative Commons License 2011.11.07 0 0 57

Sziasztok

Ha van valakinek Canon sx40-ese,kérném,hogy küldjön pár képet nekem,hogy kielemezzem,mert szeretnék venni egyet,de előbb látnom kellene,milyen képeket lehet vele lőni.

mail:  trebormaya@citromail.hu

Köszönöm:Róbert

dony Creative Commons License 2011.10.24 0 0 56

Köszönet, az előbb olvastam át. Egyre szimpatikusabb. remélem a hétvégén lesz rá időm, hogy élőben is megnézzem...

Előzmény: Szaganaki (55)
Szaganaki Creative Commons License 2011.10.24 0 0 55
Előzmény: dony (54)
dony Creative Commons License 2011.10.22 0 0 54

Köszönet a soraidért. A virágokon kívül kkirándulásokon, nyaralásokon szertek én is fényképezni. A portrékat ritkán csinálok valami miatt, de nam tudom az okát. Canon képek nekem is nagyon tetszenek. A Sonymat megelőzően egy zseb Fujim volt, de azt néhány hónap alatt kinőttem. Tanácsodat köszönöm, letöltöm a használati utasítást és át böngészem!

Előzmény: Szaganaki (53)
Szaganaki Creative Commons License 2011.10.22 0 0 53

Ahogyan említettem nagyon ritkán makrózok; igazából az embereket szeretem fotózni és persze a nyaralásaimon használom a gépet. A Canon nálam a szinei miatt jön be nagyon (és a Sony pont ezért nem), évek óta ilyen gépeim vannak, ez a gép konkrétan azért tetszett meg, mert megvannak benne a korábban általam olyannyira kedvelt "extrák" mint pl.  a kihajtható egérmozi. Úgy gondolom, hogy a bridge gépek pont azoknak lehet jó választás, akik hozzánk hasonlóan nem akarnak vagyonokat költeni objektívekre, a képeiket nem a National Geographic-nek szánták ( ;) ), de gyanakkor a lehetőségekhez képest próbálnak igényes fotókat készíteni. A szerklit kipróbáltam a várban is napsütéses délidőben és az tetszett, hogy a CMOS segítségével lehetett olyan jó képeket készíteni, amikor a napsütötte oldal nem gett ki, de az árnyékos oldal is jól látszott. A nagylátószög egyéertelmüen előny városi fotózásnál, a nagy zoom pedig a Halászbástyán jött jól. A képek jó felbontásuak, tiszták és a szinek telítettek, nem elkentek.

Én azt javasolom, hogy a Canon oldalról töltsd le a használati utasítását és szánj rá egy délutánt.

Előzmény: dony (52)
dony Creative Commons License 2011.10.21 0 0 52

Köszönöm! Szeretek virágokat fényképezni, a leander, a híresen látsz tőlem képeket. A kis Sony DSC-H10-emet kinőttem, de tükröset nem akarok. Úgy érzem ott nincs megállás, 1-2 obinál.

Egy nagyobb Sony és A Canon sx40is közt vacilálok.Kis Sony-sok

Előzmény: Szaganaki (51)
Szaganaki Creative Commons License 2011.10.21 0 0 51

Ritkán makrózom, most csak ezt csináltam.

Az tűnt fel ennél a gépnél _ és korábban a Legria 40-es kamerámnál is -, hogy feltünően jó az Automata funkció, jól van megírva a szoftver.

Előzmény: dony (50)
dony Creative Commons License 2011.10.20 0 0 50

Huhh, néhány makró képet rakj fel légyszíves!!

Előzmény: Szaganaki (49)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!