Keresés

Részletes keresés

lujzak Creative Commons License 2010.09.17 0 0 42

Na, erre még nem bontok pezsgőt, bár szeretném, ha igazad lenne.
Én azért kiplakátolnám az üzletre ezeknek a diszpintyeknek a fényképét, még azt is meggondolná, hogy bemenjen egy üzletbe egy darabig.
De, hát a személyiségi jogaik, azok aztán vannak.

Előzmény: Lángoló Vörös Zászló (41)
Lángoló Vörös Zászló Creative Commons License 2010.09.17 0 0 41
Tudja-e valaki, mitől változnának meg?

Pl. attól, hogy felnőnek....
Előzmény: lujzak (40)
lujzak Creative Commons License 2010.09.17 0 0 40

A picsánrúgót simán kiröhögi, fel sem fogja.
Láttam a tv-ben az anyukáját is, riddogált, meg a megszeppent gyereke is.
Boritékolom, hogy már el is felejtették, és a következő jó bulin agyalnak.
Tudja-e valaki, mitől változnának meg?
Előzmény: Lángoló Vörös Zászló (39)
Lángoló Vörös Zászló Creative Commons License 2010.09.17 0 0 39
Csak megjegyezném, hogy egy év börtön nekem, mind adófizetőnek kb. 3.000.000 forintba kerül. Én ezért a kis értékű bizsu, cigi, stb lopásokra inkább kodifikálnám a picsánrúgást....
Előzmény: ELŐRE! (20)
Lángoló Vörös Zászló Creative Commons License 2010.09.17 0 0 38
Ehhez mit kell elkövetni?
:-)
Előzmény: Rekesz Elek (28)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2010.09.17 0 0 37
Már a sajtot is Kínában gyártják. Mivel sebtében lopták el a terveket, a lukak kimaradtak az emmentáliból. Na azt pótolják.
Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.17 0 0 36
Hát mi a rossebbet fúrnak annyit ?
Előzmény: khoe (33)
halkergető Creative Commons License 2010.09.17 0 0 35
A politikusainkat.  Cserépszavazással.
lujzak Creative Commons License 2010.09.17 0 0 34

Folytatom a sort, amit megkezdtetek+
Büntetném az ORTT-t és a törvényhozás ebben érdekelt prominenseit, akik engedik, hogy minden nap, még hétvégén is reggeltől késő délutánig a fülbevalós nagypapa és társai ordítva tukmálják rám a jobbnál-jobb termékeiket, a szintén órákig tartó telefonos játékokat, a betelefonálós kuruzslókat, jósokat, jövőbelátókat, "orvosokat", stb.

Büntetném azokat is, akik ezeket a "szolgáltatásokat" igénybe veszik, amennyiben segélyben részesülnek, megvonnám a segélyüket, ne az én adóforintjaimból butuljanak tovább.

Még gondolkodom a büntetésen, mert az kevés lenne, hogy mindegyiket csokorba kötném, bezárnám, és csak ezeket a szarokat nézhetnék, és természetesen vásárolni, jósoltatni és telefonálgatni is kellene nekik, szigorúan saját költségre.
Nem tudom, hónap végére mennyi zsetonjuk maradna, valószinű nem sok, vagy semmi, de meg ne próbáljanak segélyért kuncsorogni.

Ja, majd elfelejtettem, hogy az ostoba sorozatok gyártóit is büntetném a nézőikkel együtt.

Ne mondjátok, hogy ha nem tetszik, kapcsoljam el. Nem nézem, pánikszerűen elkapcsolok, DE AKKOR NE IS FIZESSEK ÉRTE! Én nem ezekre fizettem elő.
khoe Creative Commons License 2010.09.17 0 0 33

mert bunkó paraszt,elmegy 2 hétre nyaralni,itt fúrnak.

na ezt büntetném,fizesse az én nyaralásomat,bekötözném az ágyba, s reggel 7től este 9ig hallgassa a saját fúrását.

minden nyári hónapban 2 hét.,

Tuti , abbahagynál

Előzmény: Törölt nick (15)
SeanConnery Creative Commons License 2010.09.16 0 0 32
Ez itt egy remek topik!

Hol is kezdjem büntetném a hülye anyukákat akik babakocsistul ordító gyerekkel felvonszolják a terhesség alatt széthízott ronda nagy seggüket a buszra és mindenki húzzon a picsába az útból mert ő a gyerekes anyuka és ugyan kocsira meg benzinre nincs pénz de arra van esze hogy szüljön egy rakás hülyegyereket majd az állam fizet utánuk meg még adjam is át neki a helyemet ugye, az ilyennek kéne kinyesni a méhét (+ minden roma asszonyét a második gyerek után), halálos kimenetelű karambollal büntetném a női sofőröket fogják már fel végre hogy azért van olyan szép nagy mellük mert Isten odanövesztette azt amit az agyukból kispórolt milliárdokra büntetném a Tankcsapdát minden kiadott lemezük után és mivel elég aktívak velük fizettetném ki a deviza hitelesek tartozásait továbbá büntetnék mindenkit aki 30 éves kora felett punk zenekarban akar zenélni nézz már a tükörbe pubi, ideje rendes állás után nézni továbbá büntetném úgy általában a 16 és 20 év közötti fiatalokat kivétel nékül hülye majom mind.
brindza11 Creative Commons License 2010.09.16 0 0 31
Én is erre gondoltam.:D
Előzmény: Rekesz Elek (28)
joska61 Creative Commons License 2010.09.16 0 0 30
Ezeknél picinyt csúszik a kuplung úgy érzem.
freyya Creative Commons License 2010.09.15 0 0 29
Szeretem a mákos-meggyes rétest! Hol van az az Auguszt? Mikor megyünk? :)
Előzmény: Törölt nick (26)
Rekesz Elek Creative Commons License 2010.09.15 0 0 28
Jön a bünti!
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.15 0 0 27
Én az ötven éves büntit kiegészíteném a harmadolás lehetőségével. Persze fizikailag. Nagy terhet venne le az állam válláról az, aki a harmadolást választaná. Bár lehet, hogy ez a kegyelem automatikusan járna. Ezt a javaslatot még pontosítani szükséges.
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.15 0 0 26
Téged azzal büntetnélek, hogy jelenlétemben kellene felfalnod egy mákos-meggyes rétest az Augusztban. Úgyis régen találkoztunk.
:)
Előzmény: freyya (11)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.15 0 0 25
Téged magaddal büntetnélek.
Előzmény: TomDantes (3)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.15 0 0 23
Festékszóró testüregbe történő feldugásával büntetném az ügyeletes bőgőmajmot, aki mindjárt megjelenik, és elbőgi, hogy Zsandár korlátozni akarja a társadalom megrugdosottjainak önkifejező kreativitását, akik csak rajta szeretnék hagyni ittjártuk nyomát a világ pofázmányán.
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.15 0 0 22

Az ilyenek nem szkták abbahagyni. Csakazértsenem, mert nekik jogaik vannak, és egyébként is.

Előzmény: Törölt nick (15)
Ariadne fonala Creative Commons License 2010.09.15 0 0 21
Fingod nincs az egészről. A minősített emberölés büntetési maximuma pl. az életfigytig tartó szabadságvesztés. Harmadolás fogház fokozatban van, fegyház esetén a 4/5 után lehet először dönteni a határozott idejű szabadságvesztés esetén az esetleges feltételesről.
ELŐRE! Creative Commons License 2010.09.15 0 0 20
Én a három csapást a lopásokra és a kis értékű lopásokra is kiterjeszteném!

Elsőre ejnye, másodikra pénzbünti + felfüggesztett, harmadikra 3 évtől fölfelé!

És persze nevetséges az is, hogy az előre kitervelt, aljas indokból elkövetett emberölés maximuma csak 15 év. Döbbenet! Helyből 50 évnek kéne lennie. Harmadolás leehetősége nélkül. Minek engedik rá ezeket a társadalomra megint?
Előzmény: RágCsávó (-)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2010.09.15 0 0 19
Büntetni kéne azt, ha valaki agyament törvényjavaslattal rabolja az Országgyűlés idejét?
Farkas&tsa Creative Commons License 2010.09.15 0 0 18
Felhívnám Gaudi-Nagy Tamás figyelmét, hogy addig, amíg Internacionálét énekelgető párt van az OGY-ben sürgetőbb feladatok is vannak, mint nevén nevezni a gyereket.
Tratos Creative Commons License 2010.09.15 0 0 17
Mindenkit büntetnék csak magamat nem. Én lennék a király.
khoe Creative Commons License 2010.09.15 0 0 14

bass..us, aki csak azt büntetné, aki szemetel, azt baromira irigylem és cserélnék vele így látatlanban

most is itt fúr a barom már reggel óta a fejem felett , utoljára májusban, júniusban, júliusban és augusztusban fúrtak, míg én a szabadságomat a közösségi oldalakon töltöttem, az volt a legolcsóbb nyaralás

összegyűjtenék minden fúrót és felrobbantanám, akkor talán jutna 5 perc csend, mint a retekklub ortt-s büntetéseiben

kölcsönzői jelmez Creative Commons License 2010.09.15 0 0 13
A jobbikot büntetném egy kurvanagy atyai pofonnal.
Előzmény: RágCsávó (-)
doncike Creative Commons License 2010.09.15 0 0 12
Belevenném a Btk-ba, hogy aki mindent a Btk-val akar megoldani, azt börtönbe kell zárni -- ezzel meg is oldódna a probléma, szerintem.
freyya Creative Commons License 2010.09.15 0 0 11
Szerintem a 21. században a szabad véleménynyilvánítást elég gáz korlátozni. Felőlem mindenki azt gondol és mond, amit akar, büntetni a cselekedetért kell. Szóval részemről nyilatkozhat valaki úgy, hogy Magyarországnak régen apró körte formája volt, ahol Mátyás király volt a cigány vajda, viszont ne szemeteljen az utcán, közterületre csak ápolt külsővel lépjen, ne verekedjen, ne rongáljon stb... Minden efféle kihágást szigorúan büntetnék. Ha valaki eldobna valamit az utcán, azt odavinném valamelyik szép nagy szemétlerakóhoz, és az ott lévő összes szemetet kézzel vitetném el vele kb. 500 m-rel arrébb. Mire készen lenne vele, egy életre elmenne a kedve a szemeteléstől. Rongálásért mehet ugyanez. Aztán a következő páciens meg viheti vissza az eredeti helyére.
zsandár Creative Commons License 2010.09.15 0 0 10
Ha nem is börtönnel, de egy kibaszott nagy pofonnal és surranóval történő picsán rugdosással büntetném :

- azokat a köcsögöket akik szemetelnek, és kiváltképp azokat akik a házam előtt dobják el a cigicsikket, azokkal még meg is etetném

- a graffitis kreténeket

-a kis fa kitördelőket

-stb, stb, stb...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!