Börtönnel büntetné a Jobbik, ha valaki nem fogadja el a cigánybűnözés létezését. Az Apáti István, Szávay István és Volner János által jegyzett egyéni képviselői indítvány szerint az, aki „nagy nyilvánosság előtt valamely büntetőjogilag releváns társadalmi viszonnyal – így különösen a közbiztonság állapotával, valamely bűnözési formával, illetve jellemző bűnelkövetői körrel –kapcsolatos köztudomású tényt tagad, kétségbe von vagy jelentéktelen színben tüntet fel, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”. Ha ugyanezt hivatalos eljárásban hivatalos személy követné el, őt akár öt évre is bezárhatnák. A Btk. egy további ponttal is kiegészülne: ugyancsak három év börtönnel fenyegetnék a „köztudomás megalapozására vagy megcáfolására szolgáló előzetes társadalomtudományi célú kutatást” akadályozó, illetve annak eredményét meghamisító személyeket. Továbbá aki önhibájából távol marad egy parlamenti albizottság meghallgatásáról, hamis vallomást tesz, a bizottság munkáját befolyásolja, vagy meghiúsítja, azt két évig terjedő szabadságvesztéssel lehetne büntetni a Jobbik hétfőn benyújtott törvénymódosítása szerint. A Gaudi-Nagy Tamás jegyezte javaslat arra is kitér, hogy ha ezt a cselekményt hivatalos személyként – például országgyűlési képviselőként, illetve hatósági személyként – vagy jogtalan haszonszerzés céljából követik el, akkor három évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatná a bíróság. További javaslatok?
Na, erre még nem bontok pezsgőt, bár szeretném, ha igazad lenne. Én azért kiplakátolnám az üzletre ezeknek a diszpintyeknek a fényképét, még azt is meggondolná, hogy bemenjen egy üzletbe egy darabig. De, hát a személyiségi jogaik, azok aztán vannak.
A picsánrúgót simán kiröhögi, fel sem fogja. Láttam a tv-ben az anyukáját is, riddogált, meg a megszeppent gyereke is. Boritékolom, hogy már el is felejtették, és a következő jó bulin agyalnak. Tudja-e valaki, mitől változnának meg?
Csak megjegyezném, hogy egy év börtön nekem, mind adófizetőnek kb. 3.000.000 forintba kerül. Én ezért a kis értékű bizsu, cigi, stb lopásokra inkább kodifikálnám a picsánrúgást....
Folytatom a sort, amit megkezdtetek+ Büntetném az ORTT-t és a törvényhozás ebben érdekelt prominenseit, akik engedik, hogy minden nap, még hétvégén is reggeltől késő délutánig a fülbevalós nagypapa és társai ordítva tukmálják rám a jobbnál-jobb termékeiket, a szintén órákig tartó telefonos játékokat, a betelefonálós kuruzslókat, jósokat, jövőbelátókat, "orvosokat", stb.
Büntetném azokat is, akik ezeket a "szolgáltatásokat" igénybe veszik, amennyiben segélyben részesülnek, megvonnám a segélyüket, ne az én adóforintjaimból butuljanak tovább.
Még gondolkodom a büntetésen, mert az kevés lenne, hogy mindegyiket csokorba kötném, bezárnám, és csak ezeket a szarokat nézhetnék, és természetesen vásárolni, jósoltatni és telefonálgatni is kellene nekik, szigorúan saját költségre. Nem tudom, hónap végére mennyi zsetonjuk maradna, valószinű nem sok, vagy semmi, de meg ne próbáljanak segélyért kuncsorogni.
Ja, majd elfelejtettem, hogy az ostoba sorozatok gyártóit is büntetném a nézőikkel együtt.
Ne mondjátok, hogy ha nem tetszik, kapcsoljam el. Nem nézem, pánikszerűen elkapcsolok, DE AKKOR NE IS FIZESSEK ÉRTE! Én nem ezekre fizettem elő.
Hol is kezdjem büntetném a hülye anyukákat akik babakocsistul ordító gyerekkel felvonszolják a terhesség alatt széthízott ronda nagy seggüket a buszra és mindenki húzzon a picsába az útból mert ő a gyerekes anyuka és ugyan kocsira meg benzinre nincs pénz de arra van esze hogy szüljön egy rakás hülyegyereket majd az állam fizet utánuk meg még adjam is át neki a helyemet ugye, az ilyennek kéne kinyesni a méhét (+ minden roma asszonyét a második gyerek után), halálos kimenetelű karambollal büntetném a női sofőröket fogják már fel végre hogy azért van olyan szép nagy mellük mert Isten odanövesztette azt amit az agyukból kispórolt milliárdokra büntetném a Tankcsapdát minden kiadott lemezük után és mivel elég aktívak velük fizettetném ki a deviza hitelesek tartozásait továbbá büntetnék mindenkit aki 30 éves kora felett punk zenekarban akar zenélni nézz már a tükörbe pubi, ideje rendes állás után nézni továbbá büntetném úgy általában a 16 és 20 év közötti fiatalokat kivétel nékül hülye majom mind.
Én az ötven éves büntit kiegészíteném a harmadolás lehetőségével. Persze fizikailag. Nagy terhet venne le az állam válláról az, aki a harmadolást választaná. Bár lehet, hogy ez a kegyelem automatikusan járna. Ezt a javaslatot még pontosítani szükséges.
Festékszóró testüregbe történő feldugásával büntetném az ügyeletes bőgőmajmot, aki mindjárt megjelenik, és elbőgi, hogy Zsandár korlátozni akarja a társadalom megrugdosottjainak önkifejező kreativitását, akik csak rajta szeretnék hagyni ittjártuk nyomát a világ pofázmányán.
Fingod nincs az egészről. A minősített emberölés büntetési maximuma pl. az életfigytig tartó szabadságvesztés. Harmadolás fogház fokozatban van, fegyház esetén a 4/5 után lehet először dönteni a határozott idejű szabadságvesztés esetén az esetleges feltételesről.
És persze nevetséges az is, hogy az előre kitervelt, aljas indokból elkövetett emberölés maximuma csak 15 év. Döbbenet! Helyből 50 évnek kéne lennie. Harmadolás leehetősége nélkül. Minek engedik rá ezeket a társadalomra megint?
Felhívnám Gaudi-Nagy Tamás figyelmét, hogy addig, amíg Internacionálét énekelgető párt van az OGY-ben sürgetőbb feladatok is vannak, mint nevén nevezni a gyereket.
bass..us, aki csak azt büntetné, aki szemetel, azt baromira irigylem és cserélnék vele így látatlanban
most is itt fúr a barom már reggel óta a fejem felett , utoljára májusban, júniusban, júliusban és augusztusban fúrtak, míg én a szabadságomat a közösségi oldalakon töltöttem, az volt a legolcsóbb nyaralás
összegyűjtenék minden fúrót és felrobbantanám, akkor talán jutna 5 perc csend, mint a retekklub ortt-s büntetéseiben
Szerintem a 21. században a szabad véleménynyilvánítást elég gáz korlátozni. Felőlem mindenki azt gondol és mond, amit akar, büntetni a cselekedetért kell. Szóval részemről nyilatkozhat valaki úgy, hogy Magyarországnak régen apró körte formája volt, ahol Mátyás király volt a cigány vajda, viszont ne szemeteljen az utcán, közterületre csak ápolt külsővel lépjen, ne verekedjen, ne rongáljon stb... Minden efféle kihágást szigorúan büntetnék. Ha valaki eldobna valamit az utcán, azt odavinném valamelyik szép nagy szemétlerakóhoz, és az ott lévő összes szemetet kézzel vitetném el vele kb. 500 m-rel arrébb. Mire készen lenne vele, egy életre elmenne a kedve a szemeteléstől. Rongálásért mehet ugyanez. Aztán a következő páciens meg viheti vissza az eredeti helyére.