Keresés

Részletes keresés

blogtalan Creative Commons License 2010.08.21 0 0 44
Még szerencse, hogy a spanyol meccsek nem kellettek nekik, így láthatom a zseniális Messit.):)
blogtalan Creative Commons License 2010.08.20 0 0 43
Szerintem a többi kábelcsatorna azt várja, hogy kipukkadjon a lufi...remélhetőleg csak idő kérdése, inkább kevesebb, mint több. Addig meg legfeljebb keresek a neten egy oldalt, ahol előfizethetek az angol meccsek megtekintésére.
Akarkij Creative Commons License 2010.08.20 0 0 42
az upc és a thome előtt nyitva áll a lehetőség, hogy a digisportot is bevegyék a kínálatukba

hivogasd a kábelszolgáétatód, ha nem akarsz váltani
Előzmény: blogtalan (41)
blogtalan Creative Commons License 2010.08.20 0 0 41
Fizetek én, van vagy 70-80 csatornám, de egyik sem közvetítette a tegnapi Debrecen meccset. Pedig megnéztem volna, amivel nyilván nem voltam egyedül.
A módszerük az, ami visszataszító. Jóval a tényleges érték felett megveszik a nemzetközi meccseket (egyes bajnokságok közvetítési jogát), csakhogy azok a csatornák ne tudják megszerezni a jogokat, amelyeket a lakosság többsége fogni tud. Így próbálják rávenni az embereket, hogy fizessenek elő az ő csatornájukra. Ez elég balkáni módszer...Persze onnan jöttek!
Előzmény: Akarkij (40)
Akarkij Creative Commons License 2010.08.20 0 0 40
mondd le a meglévő tv előfizudat, és válts digire - ez a lényege a módszerüknek...

nem értem a problémádat - valamit akarsz, akkor fizetni kell érte
Előzmény: blogtalan (39)
blogtalan Creative Commons License 2010.08.20 0 0 39
Remélem csődbe futnak. Ez az irdatlan összeg, amit a közvetítések jogáért fizetnek akkor térül csak meg, ha rohamtempóban növekszik az előfizetőik száma. De nem számolnak a "dafke" és az "elmentek ti a jó q...ba" faktorral.
Előzmény: Akarkij (38)
Akarkij Creative Commons License 2010.08.20 0 0 38
ha valaki akarja, akkor előfizethet rá és nézheti - ez a lényeg

egyébként mintha óbudai panelnél lenne digikábel, bár ebben nem vagyok biztos...
Előzmény: blogtalan (29)
Callie Creative Commons License 2010.08.20 0 0 37
Akkor ez háztartás, elnézést.
Előzmény: Callie (36)
Callie Creative Commons License 2010.08.20 0 0 36

A DigiSport tulajdonosa, a Digi Tv Magyarország mellett Szlovákiában és Romániában is megszerezte az angol bajnokik közvetítésének jogát, az Index információi szerint közel 25 millió eurót, vagyis több mint hét milliárd forintot fizetve azokért. A Népszabadság úgy tudja, sportszerűtlen módon járt el a Digi, ugyanis megígérte az elmúlt években közvetítő, de fordulónként két meccset átengedő Eurosportnak, hogy nem száll harcba a jogokért. A Digi valóban nem licitált, ugyanakkor megalapított egy marketingcéget Romániában, amely megvette a jogokat, majd továbbadta a csatornának.

Három éve hét millió euróért vette meg az angol bajnoki meccsek sugárzásának jogát az Eurosport, amely idén 15 millióig licitált az Index értesülése szerint, ám a Digi ajánlatával nem tudta tartani a lépést.

A Premier Leauge mellett az olasz bajnokság, a Bajnokok Ligája (heti egy találkozó kivételével), valamint az Európa Liga is a DigiSport kínálatában található, ezzel alaposan megerősödött riválisaival szemben az adó. Ezen a csatornán lesz látható csütörtökön a két magyar még versenyben lévő kupacsapat, a Győr és a Debrecen találkozója.

Hiába a gazdag kínálat, a két nagy szolgáltató, vagyis a UPC és a T-Home nem veszi fel csatornái közé a DigiSportot, így viszont csak a hazai háztartások mintegy ötödében követhetik a közvetítéseket az angol és olasz bajnokikról. A DigiSport csak a Digi 800 ezer háztartásba elérő hálózatán, a 35 ezer előfizetővel rendelkező Antenna Digitalon, illetve a párezer előfizetővel rendelkező Hello HD kínálatában található meg.

(inforádió)

Előzmény: Törölt nick (32)
Callie Creative Commons License 2010.08.20 0 0 31

Bizony - a kormánynak valódi hazafias cselekede az volna, ha kivásárolná a Digitől az angol, olasz és a nemzetközi kupameccseket és elérhetővé tenné minden magyar számára.

Előzmény: blogtalan (15)
Callie Creative Commons License 2010.08.20 0 0 30

800 ezer embernek van erre lehetősége a 10 millióból. Szerinted ez "nem kicsi".

Előzmény: Törölt nick (22)
blogtalan Creative Commons License 2010.08.20 0 0 29
Mekkora ötlet! Egy parabola antenna + egy beltéri egység mennyibe is kerül? Igaz, a szerelés ingyen van. Remélem olvassák az ötletedet az óbudai szalagház lakói is és holnap mindegyik megrendeli a szolgáltatást. Szép látvány lesz az összes ablak alatt meredező parabola antenna erdő. Ha az ablaktól egyáltalán van rálátás a műholdra...
Szóval azért örülök, hogy csak elhatározás kérdése, hogy az országban minden családban legyen. Akár négy készülékre is.
Előzmény: Akarkij (27)
Creative Commons License 2010.08.20 0 0 28
Debrecenben sem mindenütt, én pl. ha megfeszülnék sem tudnék itthonra Digisportot csinálni. Mondjuk neten tudom nézni, gyengébb minőség, de a semminél jobb.
Akarkij Creative Commons License 2010.08.20 0 0 27
diginek van mŰholdas csomagja is - ha nagyon akarod, előfizetsz rá, ne másoktól várd, hogy kifizessék a te szórakozásodat helyetted...
Előzmény: blogtalan (23)
yzénk Creative Commons License 2010.08.20 0 0 25
rosszul tudod
Előzmény: Törölt nick (21)
blogtalan Creative Commons License 2010.08.20 0 0 23
Bp.-en, ahol lakom, az egész kerületben egy másik kábelszolgáltató van jelen. Hogy tudnék előfizetni, amikor egy méter kábelük sincs lefektetve?
blogtalan Creative Commons License 2010.08.20 0 0 19
Az ominózus csatornát nem tartalmazza a kábeltévék ajánlata. Persze, nézhető legalább 7 sportcsatorna, csak ahol mondjuk a MU-Liverpoolt adják, az nem. Viszont a foghatók valamelyikén a Kaposvár-Kecskemét meccset még ismétlik is vagy háromszor.
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.20 0 0 16

Az megeshet, hogy nem szereti.

De az ő pozíciójába jutni mégiscsak kötelező.

Előzmény: blogtalan (4)
blogtalan Creative Commons License 2010.08.19 0 0 15
Ez nem lehet annyival elintézni, hogy kapitalizmus van. Ha az új kormánynak fontos a sport és azon belül a foci, akkor el kell érnie, hogy a legjobb bajnokságok mérkőzéseit ne csak egy törpe kisebbség élvezhesse.
Előzmény: Callie (12)
blogtalan Creative Commons License 2010.08.19 0 0 14
A Szenes Andrea "műsorára" adott pénzből futotta volna...
Előzmény: Akarkij (11)
yzénk Creative Commons License 2010.08.19 0 0 13
meg az olasz bajnokságtól meg jól átkúrta a nagytudású eurosportot
Előzmény: Callie (12)
Callie Creative Commons License 2010.08.19 0 0 12
A Digi román tulajdonú vállalat, és a magyarok nagy részét megfosztja egyrészt a világ legjobb bajnokságának, az angolnak a meccseitől, másrészt a magyar csapatok nemzetközi kupamérkőzéseitől.
Akarkij Creative Commons License 2010.08.19 0 0 11
"Én legalábbis elvárom a köztévétől, hogy a továbbiakban legyen pénz egy magyar csapat nemzetközi mérkőzésének a közvetítésére."

Te személy szerint miről vagy hajlandó lemondani, vagy mennyivel vagy hajlandó többet fizetni, hogy a közpénzből működő tv közvetítse?

Tudom furcsa, de az állam és a közintézmények a köz pénzéből (illetve a hiányzó rész hitelből fedezve) működik.
Előzmény: blogtalan (10)
blogtalan Creative Commons License 2010.08.19 0 0 10
Nem tudok csak úgy előfizetni erre a csatornára és a lakosság többsége is így van ezzel. (Az más kérdés, hogy nem is akarnék.) Azonban ez sok esetben nem csak elhatározás kérdése, ami azt jelenti, hogy ha a köztévé a piacon nem tudja, vagy nem akarja a magyar érdekeltségű sportesemények jogát megszerezni, akkor a helyzet évekig változatlan marad. Tudom, hogy ezeknél a jogoknál az erősebb kutya játszik, de talán a későbbiekben kicsit erősködni kellene. Én legalábbis elvárom a köztévétől, hogy a továbbiakban legyen pénz egy magyar csapat nemzetközi mérkőzésének a közvetítésére.
Előzmény: taltam (8)
==T== Creative Commons License 2010.08.19 0 0 9
Miért ne lenne jól?

A nagyobb csatornákat ne mérdekelte a dolog.

Ezek csak focimeccsek, nem a jogállam megléte vagy nem léte múlik azon, hogy hol közvetítik.

Ami pedig a magyar focit illeti, ha annyira közügy lenne, akkor nem pár ezer ember lézengene egy-egy meccsen, és a nagy tévéknek is megérné a focit nyomatni.
Előzmény: blogtalan (-)
taltam Creative Commons License 2010.08.19 0 0 8
A vébé meccseit már megvette a közpénzből működő Magyar Televízió, aztán később értékesíteni akarta.

Az EL meccsek közvetítésének jogát a nem közpénzből működő Digi vette meg.

Tehát nem az a kérdés, hogy ez nem baj-e, hanem az, hogy van-e valamilyen szinten köze hozzá az államnak. És utóbbinál nincs.

Egyféleképpen lehet tehát üzenni: richtig nem fizetsz elő a Digire. Csak van a barátaid között valaki, akinek az van.

Aztán a digi majd észbe kap, hogy így megutáltatja magát a fogyasztókkal.
Vagy nem.
Előzmény: blogtalan (-)
düdüklü tencere Creative Commons License 2010.08.19 0 0 7
Az nem kifejezés. :)
Előzmény: blogtalan (6)
blogtalan Creative Commons License 2010.08.19 0 0 6
Látom, hogy a bögyödben van...
Előzmény: düdüklü tencere (5)
düdüklü tencere Creative Commons License 2010.08.19 0 0 5
Úgy hallottam, hogy a sport még az új alkotmányunkba is be fog kerülni. :)
Előzmény: blogtalan (4)
blogtalan Creative Commons License 2010.08.19 0 0 4
Miért, ő is szereti a focit?:)
Előzmény: düdüklü tencere (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!