[QUOTE=kléni][QUOTE=Jancsibacsi][QUOTE=kléni][QUOTE=Jancsibacsi][QUOTE=kléni][QUOTE=Jancsibacsi]Kezd már kissé elegem lenni a traviból.
1) A speed MH kitalálja, hogy multizok. Két reg van egy IP cimről egy az enyém egy a tesomé. A két falu közt semmi nyersi forgalom, semmi piacozás stb. Pont azon dolgok nem müködtek a két falu közt a zárolásig ami miatt a multiaccot csinálják. 2) A speed MH - vár tőlem nickeket + email címeket. törlésre. Most akkor ez felhívás keringőre? Csináljunk multiaccocat amiket töröltetni lehet? Azért álljon meg már a nászmenet: A felületéről látszik minden : pontosan tudja az MH-is a nyersiforgalom + farm stb. alapján, hogy multizik az ember vagy nem. A kereskedési + farmjelentések alapján egyértelmű 0 nyersi buli. A kis germán faluban ami a tesómé még piac sincs. 4) Ja igy könnyű másokat helyzetbe hozni: kellenek a farmok. 2 nap zár a speeden már rögvest hátrányba kerülsz. Erről irt Madzin is a blogjában. 5) Opera megy a gépen 0 script / bot. 6) poetic q: miért fizessek én vagy a tesom pénzt a travinak, ha igy bántok el a userekkel? 7) a travi admin nem válaszol az általam és a tesom által elküldött emilekre ..
---
Jancsi[/QUOTE] 1. Támogatás, online idő, meg még minden kacat van, ami alapján el tudta dönteni, hogy nincs tesód, hanem multizol. Addig oké, hogy most még nincs kereskedelem, és hasonlók, de ki tudja mi lesz később... 2. Nem, a "tesód" nevét ésemailját kell megadnod, és törli. 5. Vannak operára is scriptek, tehát ez nem felmentés, de most nem is erről van szó. 6, ez a te dolgod...
Nod, én hiszek neked, hogy tényleg létezik a tesó. Csak tudod, ha mindig egy időben léptek be azonos jelszóval, vagy valami hasonló, teljesen multigyanúsak vagytok. Ha más klánban lennétek, még kémgyanúsak is. Amit tudok javasolni, az az, hogy írsz megint az adminnak, a másik, hogy egyikőtök másik szerveren játszik, így a későbbiekben sem lesz galiba...[/QUOTE]
nincs támogatás ott sem. online idő? ezért kérdeztem vegyünk két adsl-t még egy számitógépet a travihoz és routert ? nem azonos a jelszó. lol : az nem megy hogy ketten speedezzünk mert a multi szerint multi :D irtam a multinak kell Szig a tesó létéről? kitért előle, szóval nem mondta, hogy kell mert küldtem volna emilbe az enyémmel együtt. J[/QUOTE] Igen, online idő. Kicsit gyanús lenne, ha kilép az egyik, belép a másik, majd megcsinál mindnet, belép az egyik... Kérdezd meg, miből jött rá, aztán teszel majd valamit ellene. Kérd meg, adjon időt, amíg megteszed, jó esetben megengedi, és egy raktárürítéssel megúszod.[/QUOTE]
lool ez Mo. elég rendesen prejudikálsz te is. Eleve multinak nézed ami nem multi.[/QUOTE] Oké, akkor bizonyítsd be, hogy nem vagy multi. Annyi nem elég, hogy nincs kereskedelem, meg támogatás.[/QUOTE] mit akarsz? mert egyre inkább az az érzésem, hogy az egész témát külsős forumba fogom rakni. mert már elég durva :D |