Solingenben a swinger kluboknak nevezett örömtanyákat és a legális bordélyházakat vették célba a városatyák, hogy némileg csökkentsék az adósságállományt. Az ötlet értelmében 2011. január elsejétől a mindenkori tulajdonosra évi 3000 euró különadót vetnek ki.
Essen városatyái a szolárium-szalonokban találtak új fejősteheneket. A határozat értelmében januártól kezdve minden szalon üzemeltetője gépenként havi 20 euró "barnulási adót" köteles átutalni az önkormányzat számlájára. A testület évi 150 ezer euró pótlólagos bevételre számít az új adónemből.
Kölnben már valóság az új különadó. Minden szállodára és panzióra "ágyadót" vetett ki október elsejétől kezdve az önkormányzat, mégpedig a szobaár 5 százalékának erejéig. Az adó hivatalos elnevezése Kulturförderabgabe, azaz a kultúra támogatását célzó illeték. Ezt minden vendég köteles megfizetni, függetlenül attól, hogy igénybe veszi-e a Rajna parti város kulturális kínálatát.
Szénné adóztatnám még az automata gépsorok tulajdonosait. Ők ugyanis egy kanyi bangót sem fizetnek a robotjaik, mint munkavállalóik után - nem beszélve az így generált munkanélküliségről. A robotoknak nincs szakszervezetük, nem kérnek fizetést, hétvégén is lehet őket hajszolni, sosem mennek szabadságra és nem kell utánuk személyi jövedelemadót fizetni.
Ha leszámolunk a robotokkal, akkor egy darabig biztos, hogy lesz munkánk.
A győzike-mónika jelenségben érdekelt szerkesztők és fejek visszamenőlegesen fizessék meg azt a mérhetetlen rombolást amit az agymosógéppel műveltek, a könnyen becsapható réteggel. Büntetésül csak komolyzene és szépirodalom témakörben sugározhatnának műsort a kérdéses sávban, a következő 20 évben.
A kereskedelmi rádiók mutyi módszereit, mint pl. a te reklámozol engem - én meg téged... című egyszerű ízlésromboló korrupciót, súlyos börtönévekkel és lekváros pacal kaszálással sújtanám egy meglehetősen erős mágneses mezőn.
A köztudatba csak bizonyos előképzettség után engedném bekerülni az arra érdemeseket, hogy minden tahó ne válhasson követendő példává.
A kereskedelmi rádiók zenei ismétléseit sújtanám számonként egymilliós büntetéssel, ízlésrendőrség felállítása mellett. De nemcsak büntetnék, hanem jutalmaznék is. A társadalom kultúrattaséit adókedvezményben részesíteném, mindaddig amíg el nem tűnik ez az elbaszott balkáni proliság az országból(tehát rohadt sokáig...) :DDD
Ez faszság... mondom úgy, hogy nem vagyok kövér. Apám világ életében túlsúlyos volt és az is. Kórházat maximum akkor látott, ha látogatni ment, a háziorvosát meg a múlt héten látta először amikor jogsihoz ment csináltatni a papírokat... előtte 10 évvel más volt. Ennyi.
Aszta! Én is ezt javasoltam. Akkor már kereszténydemokrata politikus simán lehetnék. De az nem akarok. Mennyit kell még fejlődnöm, hogy felsőbb kategóriába léphessek?
,,Orbán szűkebb és távolabbi rokonainak jövedelmére a szokásos háromszorosát. Mert megérdemlik...:) " Kivételesen ezzel nagyjából egyetértek. Az apja mutatványainak egy részét ismerem,tőle még a nyugdíját is elvenném.
Egy német kereszténydemokrata politikus szerint meg kell adóztatni a kövér embereket, hogy ellensúlyozzák a rájuk költött egészségügyi pluszköltségeket. Aki szándékosan egészségtelen életet él, az viselje a következményeit.