Tiszteletem! Hát én sem úgy gondoltam,hogy kamuzni kéne,hanem,ha a lent említett dolgok közül valamelyik megtörtént,arra lehet hivatkozni. Én már jártam úgy,hogy a kínosan ügyeltem a záróvonalra,de mikor a render megállított hát pont ezzel kezdte,hogy rámentem .Hát mondom azt pont nem csináltam... A lényeg,hogy ők is tévedhetnek...:-)
Szerintem ha a valós érvre nem reagálnak, akkor a kamura sem, ráadásul ha kiderül a turpisság, még keményebben fognak megmérni. De én mindig azt mondom, hogy aggódni ráérsz akkor, ha megjött a papír. Addig nincs miért.
Ez a jobbra kisívben kiegészítő lámpa egy elbaxott dolog ...
Emléxem multkorában a BKV buszosokat meg valamely távolsági járat sofőröket is baxtattak, büntettek miatta + ők még a jármű méretei miatt be is ragadtak a kereszteződésbe.
Nyílván a rendér látta a zöld lámpicsku kialvását és látta "volna" a Te féklámpádat is ... sajna helyzeti előnyben van :O(
Nem tudom milyen esélyekkel lehet ez esetben próbálkozni ...:O(
TISZTELETEM! Már megint felment a pumpa! Megengedett sebesség,féktávolság,mögöttem lévő autó követési távolsága,ill. annak hirtelen fékezésre és irányváltoztatásra való kényszerítése(asszem közúti veszélyeztetés) Szerintem ezek lehetnek a "kulcsszavak"
piros lámpán áthaladás. jobbra kiegészítő lámpa, ami minden előjelzés nélkül elalszik. kb. 10m-el vagyok a kereszteződés előtt szabályos sebességgel érkezve átmentem. rendőr látta, megállított, adatokat felvett, azt mondta továbbítja a lakhely szerint illetékes hatóságnak. mire számítsak, illetve meg lehet-e vétózni?
Én egyet ismerek. De róla tudom, hogy legalább két évre előre be van táblázva. Ismerek még jónéhányat rajta kívül, de azokat meg még az ellenségemnek sem ajánlanám.
Ja. És miért? Mit csináltak megint Apuék? Vagy ez még az előző banda miatt? (Már ha meg lehet ezt úgy fogalmazni, hogy ne legyen benne aktuálpolitika.)