Keresés

Részletes keresés

Navorski Creative Commons License 2010.07.16 0 0 176

szerencsétlen Krug Emília,Novák megint kilóra megvette..:)

nincs a 168 óránál egy értelmes ember,miért ezzel az ostoba,felkészületlen nővel égetik magukat....

http://www.youtube.com/watch?v=7r61ujyKQ8U&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=vv6zJo4YdvU&feature=player_embedded

Törölt nick Creative Commons License 2010.07.15 0 0 175
addig üssük, míg méltó ellenfelek lesznek, vagy mijjaszösz!:O)))

a férgese meg hulljon, hadd tisztuljanak.

Nézd, Endrésiket például kifejezetten védtem ( megtalálod nem egy hsz-emben) és igazságtalannak vélem, hogy a c típusún elvágták!
Előzmény: moziga2 (169)
KalásziM Creative Commons License 2010.07.15 0 0 174
  Ekkora butaságot  !!!
Előzmény: Törölt nick (122)
JEFFREY Creative Commons License 2010.07.15 0 0 173
Legfeljebb bejárja Arnoth utját. De ahogy elnézem Novák karaktere és hiperaktivitása(szája hamarabb jár, mint az agya) inkább Cusis. Többszöri viselkedése mintha erre hajazna.( a kis faji elmélkedése, rasszista kijelentése  meg zsidozása) rövid hat hét alatt túl sokszor volt részéről téma.
Előzmény: moziga2 (168)
MGperY Creative Commons License 2010.07.15 0 0 172
"Hétfőn napirend előtt bocsánatot fog kérni."
akkor mégis úgy gondolta?
Előzmény: moziga2 (165)
Óvakodj a törpétől! Creative Commons License 2010.07.15 0 0 171
Ha lemonmd az mas de arra semmifel;e torvenyes lehetoseg nincs hogy lemondassak.

Volt már erre példa: Fodor, amikor kilépett a fideszből, elegánsan lemondott a mandátumáról is.
Nem sok követőre talált.
Előzmény: Derek (156)
Derek Creative Commons License 2010.07.15 0 0 170
de miert mondana le, nem ugrik a helyere senki.Ennyire nem erted? Nem kenyserityhetik,hogy lemondjon,nincs ra torvenyes lehetoseg,olyan nehez ezt felfogni?
Előzmény: moziga2 (168)
moziga2 Creative Commons License 2010.07.15 0 0 169
OK, OK, OK. Ugye emlékszel 2002-ben hogyan darálta be a FIDESZt a média.

Mellesleg értelek. Továbbra is. Darálsz, és szúrsz ellenfeleket (Novák Előd), mint a darázs. De ez így van jól!!
Előzmény: Törölt nick (167)
moziga2 Creative Commons License 2010.07.15 0 0 168
"max a partbol zarhatjak ki"

És akkor mi van? Automatice nincs listás mandátum a párttól és a pártlistán szereplő következő ugrik a helyére. Ennyi. Az már egy másik kérdés, hogy ez általában a képviselő oldaláról jön. Tehát lemond és nem veszti el pártos karrier esélyeit.
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.15 0 0 167
"Elégedett vagy?"

fejeld még meg léci és végképp lemondok rólad.

eddig egész jól elbeszélgettünk és többé kevésbé értettél.

most tudjam be a melegnek, hogy nem és nem akarsz?

"Holmi lemondásban, lemondatásban, meg lecsukásban ne reménykedj!"
hallottál már tőlem ilyet egyetlen jobbikosról is?

"Hétfőn napirend előtt bocsánatot fog kérni."

bravó: mentegetőzik és utána bocsánatot kér, egyre jobb.

az a baj kedves, hogy nem érted: nem elég hű önmagához a nehézségek közepette, és hagyja, hogy a Fidesz és a média ledarálja.

de nem az én bajom.

igazad van, örülök!:-((((((

Előzmény: moziga2 (165)
moziga2 Creative Commons License 2010.07.15 0 0 166
"már ő is politikus?"

Na és?
Mi az hogy!? Nagyon is!! ;-)

Előzmény: SchiSa (164)
moziga2 Creative Commons License 2010.07.15 0 0 165
Örüljél!! :-))

Hétfőn napirend előtt bocsánatot fog kérni. Elégedett vagy? Holmi lemondásban, lemondatásban, meg lecsukásban ne reménykedj! A lényeg, hogy fel lehet jelenteni és LÓGJON a men(e)telmi joga. (Magyar Nemzeti Gárda üzenete ;-))
Előzmény: Törölt nick (163)
SchiSa Creative Commons License 2010.07.15 0 0 164
hát ez az! ha feláll és azt mondaja, bocs bunkó voltam, nem így gondoltam, elnézést. de nem! mint a nagyok. maszatol, mellébeszél. miért? miért nem ismeri be, hogy hibázott? már ő is politikus? mint a többiek?
Előzmény: Törölt nick (161)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.15 0 0 163
"Ha ez esik Nektek jól,"

eddig.........:-((((((((((((
Előzmény: moziga2 (162)
moziga2 Creative Commons License 2010.07.15 0 0 162
"De Nováknál baj, ha nem örülök, ha mentegetőzik?"

:-))))
Ne is örülj ennek!! Tekintsd egy potenciális hóhérnak! Teljes és őszinte szívedből. Ha ez esik Nektek jól, akkor ám legyen! És LÓGJON!!!!!!!!

Itt van a ma reggeli riport. Ez már amolyan jobbikos átok. Muszáj valami Csintalanságot csinálni, hogy szerepelhessenek. Szerencsére ilyenkor, ha nem is könnyen másról is szó eshet.

Van benne olyan kis pimaszos komisz kamaszos, kb. mint Viktor volt anno ebben a korban. ;-))
Előzmény: Törölt nick (161)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.15 0 0 161
mint írtam, semmi bajom a beszólásokkal.

A Fidesz is tényleg túldramatizálja, szerintem már írtam, hogy miért.

De Nováknál baj, ha nem örülök, ha mentegetőzik?

Mert mégcsak nem is magyarázkodásnak nevezném.

A helyében csak elnézést kértem volna az " akasztófahumorért" és semmi kommentárt nem fűznék hozzá.
Előzmény: Nagulnov (159)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.15 0 0 160
most meg Te kezdesz félreérteni?

jajj nekem!
Előzmény: Nagulnov (159)
Nagulnov Creative Commons License 2010.07.15 0 0 159
Neked is lehetne már több humorod...:(

AzOrbán talán nem volt fiatal és bohó és progresszív és nyugatos?

Térdre imához - a mai napig ebből élnek a bal/libek...

Igaz mostmár csak 6 és 0 százaléákon.:)
Előzmény: Törölt nick (149)
SchiSa Creative Commons License 2010.07.15 0 0 158

ezért mondom, hogy a visszahívás különbséget tenne a mandátumok között.

a visszahívás intézménye csak a tisztán egyéni választásos rendszerben működhet. szerintem

de jönnek az okosok...

Nagulnov Creative Commons License 2010.07.15 0 0 157
Mi a f. van már itt?:)

A Kurvaanyázós/aztán azt hazudjuk hogy azt mondtuk hogy "tanyádon sem beszélnek így" Mszp szólítja fel a Novákot hogy mondjon le?

Vagy a F. amelyik a tényleg indulati "akasztós/lógatós" képviselőjét lemondatja/nyilván azért mondatta le mert nem a parlamentbe való - aztán a köv. ciklusra visszahozza u.abba a parlamentbe?

Az Lmp? Aki végigröhögte *az egész cirkuszt? Aztán majd belefutnak ők is v.mibe. Hosszú az a 4 év.
*Amit nem a Jobbik generált...

Hát ez az L. Simon...:(
Derek Creative Commons License 2010.07.15 0 0 156

"Ha egy listás patkol el, akkor putty jön a listán a következő. Ha egy egyéni, akkor meg egy időközi választás. Így világosabb? "

Rosszul tudod a mandatummal a kepviselo rendelkezik, akar listas akar egyeni.Ha atul mashova ,vagy kiul a frakciojabol, max a partbol zarhatjak ki de a mandatumatol nem fosszthatjak meg. Ha lemonmd az mas de arra semmifel;e torvenyes lehetoseg nincs hogy lemondassak. Vagyis nincs kovetkezo se idokozi

Előzmény: moziga2 (147)
Nagulnov Creative Commons License 2010.07.15 0 0 155
Ja és a fantasztikusan szimpatikus L. Simon nekiállt hisztizni - a másik közimádatnak örvendő Meggyes miatt.
Előzmény: Nagulnov (152)
SchiSa Creative Commons License 2010.07.15 0 0 154
ja és kisgazdák is.
Előzmény: SchiSa (153)
SchiSa Creative Commons License 2010.07.15 0 0 153
honnét teszik ki?? a fél mdf frakció listásként ült át a fideszbe!
Előzmény: moziga2 (148)
Nagulnov Creative Commons License 2010.07.15 0 0 152
Nem vagyok jobbikos - de ez vicces volt. Semmi agresszív nem volt benne. Azért magyarázkodik mert a sajtó rákényszeríti. Az Lmptől kezdve - jófej fideszesekig mindenki röhögött.
Leginkább amikor az a fantasztikusan szimpatikus L. Simon elkezdte az egész cirkuszt.
Előzmény: Antisystem (150)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.15 0 0 151
:-DDDD

már kivert a víz, hogy nemtom megértetni magam:O))
Előzmény: Antisystem (150)
Antisystem Creative Commons License 2010.07.15 0 0 150

De Novák meg magyarázkodik, és viccre veszi a figurát ami lássuk be még rosszabb:-(

Mint a légy a pók hálójában... vergődik. És igazad van, ez törvényszerűen rosszabb. (utoljára az volt ilyen, amikor a Horn Gábor kezdte másnap megmagyarázni "A" horngábori szavakat:))

Az ilyet, ha már ki csuszott az ember száján, nem szabad soha leállni "megmagyarázni". Fel kell állni, elnézést kell kérni az illetlen, agresszív fogalmazásért, oszt jóvan...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (149)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.15 0 0 149
néha van olyan, ami zavar, de nemtom megfogalmazni....

Mint mondtam nem a beszólás a bajom, persze, hogy volt is. lesz is elég.

Csak ugye a Fidesz nagyon erősen ráugrott a történtekre, ami valószínűleg azért van, mert mindig is tartottak attól, hogy a jobbik a parlamentbe kerülvén végleg elszabadult indulatokat szabadít rájuk.
Tehát a legkisebb afférra is ugranak, hogy még idejében véget vessenek neki.

De Novák meg magyarázkodik, és viccre veszi a figurát ami lássuk be még rosszabb:-(

Előzmény: Antisystem (146)
moziga2 Creative Commons License 2010.07.15 0 0 148
Mondok még egy példát. Mit csináljon a párt, ha valaki átül függetlenbe, avagy ne agy isten egy másik pártba mint listás. A lába nem éri a földet úgy teszik ki onnan.
Előzmény: moziga2 (147)
moziga2 Creative Commons License 2010.07.15 0 0 147
Szűrös Matyi esete a FIDESZ-MDF pótköltségvetésére adott szavazata, majd az azt követő őszinte nyilatkozata után. A listán parlamenti képviselő munkáltatója a párt. Az egyénié meg a választók. Azaz itt a gond, hisz ők meg nem munkáltatók, mert nem hívhatják vissza. A párt a listásat igen. Érted?

Ha egy listás patkol el, akkor putty jön a listán a következő. Ha egy egyéni, akkor meg egy időközi választás. Így világosabb?
Előzmény: SchiSa (144)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!