Keresés

Részletes keresés

agakán Creative Commons License 2010.07.03 0 0 152
A képviselői dijjak összevont összege -drágitva lett.Csak nekik,csak most és csak ott!!
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.03 0 0 124
Mert "hülyébbek az átlag szoci szavazónál és beszopták a komcsi propagandát"?
:)))
Előzmény: Igor. (123)
Igor. Creative Commons License 2010.07.03 0 0 123
Ha mindenki tisztában volt vele akkor miért kellet felelötlenül igérgetni.
Előzmény: Törölt nick (122)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.03 0 0 121
"pedig " ócsítást " ígért.csak ezek rohatt libsikomcsik belexartak a ventillátorba osz most itten vannak a szarosan és büdösen.igaz még a szagtársaik nem érzik de majd jő a nagy mosakodás és akkor... :)"

Igen. És azért is ígérte a csillagot az égről a Fidesz, mert hülyébbek egy átlag szoci szavazónál és beszopták a komcsi propagandát. A hülye idióták. Aztán meglátták a kasszát, és Kósa össze is szarta magát tőle, Szíjjártóról már nem is beszélve, így csak az energiaárak emelése, és az adóemelés marad vissza. Értem én.
Előzmény: zvajda (95)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.03 0 0 120
"Tévedés. Ebben nincsenek benne a feketemunkások. A legális SZJA adatok alapján az adófizetők 3/4-e 240 ezer forint alatti jövedelemmel rendelkezik és nekik kemény ADÓEMELÉS a 16%-os kulcs. "

Ezt a részét leaszarom, meg azt is, hogy mit hazudtak ellenzékben. Ezt az egy kulcsos adót még Bajnainak kellett volna meghoznia, de nem merte.
Előzmény: Törölt nick (76)
Dimenzio5 Creative Commons License 2010.07.03 0 0 118

Tucc olvasni? Visszaolvastad a topikot? 117 beirás! Vagy csak büfizték?

Előzmény: Törölt nick (117)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.03 0 0 117
És hol ,és mikor és mit drágit ,mert ez igy még rágalomnak is kevés !
nemhívő Creative Commons License 2010.07.03 0 0 115
De nem teszik. Igaz ahogy kinéz lett itt bőven ziccer ezután is. Leplezetlenül kapkodnak, rögtönöznek.
Előzmény: Törölt nick (114)
nemhívő Creative Commons License 2010.07.03 0 0 113
Félreértesz. Nem azt mondtam, hogy úgy viselkedjenek, hanem hogy szembesítsék a Fideszt saját korábbi követeléseikkel. Egyszerűen komment nélkül a forrás megjelölésével lépten-nyomon válaszra kellene kényszeríteni őket.
Előzmény: Törölt nick (110)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.03 0 0 111
Szerintem annyira nem.

Szerinted be fogja vallani magának 2/3-ad ember hogy újból megszavazott egy szerházi bandát ?

Vigyázni fogy a fidesz arra hogy tul nagy botrányok ne legyenek vagy ne derüljenek ki ....
Előzmény: Törölt nick (110)
nemhívő Creative Commons License 2010.07.03 0 0 109
Ami itt van az nem számít, ide meggyőzhetetlenek járnak. (Polidili)
Egy az egyben be kellene nyújtani a korábbi, ellenzéki fideszes törvényjavaslatokat, hogy aztán leszavazzák. Mert annyira merev váz nélküliek, hogy megtennék gondolkodás nélkül.
Előzmény: Törölt nick (108)
nemhívő Creative Commons License 2010.07.03 0 0 107
Hasonlít.
Előzmény: Törölt nick (106)
nemhívő Creative Commons License 2010.07.03 0 0 105
Én nem is értem az ellenzéket.
Elő kellene venni Szíjjártó, Navracsics, meg a többi agyatlan hasonló szövegét ellenzékből és szépen a parlamentbe, sajtótájékoztatókon, változatlan formában felolvasni, javasolni. Hozzátéve a forrást.
Aztán végigröhögni ahogy megmagyarázzák miért nem akarják amit annyira akarnak.
Előzmény: Törölt nick (101)
nemhívő Creative Commons License 2010.07.03 0 0 104
Esetleg ő Ovi segge? Nem tudom, csak kérdem.
Előzmény: Törölt nick (100)
JohnHenry Creative Commons License 2010.07.03 0 0 103
aztán vajon hányan vannak, akik minimálbérnél kevesebbet kapnak teljesen feketén? ha legközelebb valamelyik puccos irodaházban jársz, kérdezd meg a takarítókat, mennyire vannak bejelentve... valószínűleg ki fognak röhögni.
Előzmény: Törölt nick (91)
JohnHenry Creative Commons License 2010.07.03 0 0 102
"Nem a feketmunkásokról beszélek, hanem arról a sokszázezer emberről aki be van jelentve egy alacsony összeggel, a többit meg zsebbe kapja; vagy számlára, esetleg szellemi tulajdonért vagy valami trükkel holott az egyszerűen munkabér."

na én pl. majdnem ilyen vagyok :-/
1 éve, hogy nem vagyok bejelentve egyáltalán, kapok kézhez kb 500 eurót, tb-t fizetem magamnak (krónikus betegség miatt muszáj vagyok).
természetesen számlát kérnek a pénzről (így az 500-ból máris lejön), mert ezt nekik hivatalosan könyvelni kell.

és mivel nem várom el senkitől, hogy hónapokra visszaolvassa a kommentjeimet, elárulom, hogy fidesz-kdnp tűzközelben dolgozom.

és még csak el se küldhetem őket a picsába, mert ha ez se lenne, éhen halnék.
Előzmény: Törölt nick (78)
Dimenzio5 Creative Commons License 2010.07.03 0 0 97

Több alapvető szolgáltatás,alapvető élelmiszer és energia hordozó ára emelkedett az inflációt meghaladó mértékben. Irta a MaNEM

Fél éve Szijjártó ilyen esetekben a kormány gyengeségét jelölte meg az ár emelkedés okának!

Előzmény: Törölt nick (96)
zvajda Creative Commons License 2010.07.03 0 0 95
pedig " ócsítást " ígért.csak ezek rohatt libsikomcsik belexartak a ventillátorba osz most itten vannak a szarosan és büdösen.igaz még a szagtársaik nem érzik de majd jő a nagy mosakodás és akkor... :)
paithana Creative Commons License 2010.07.03 0 0 94
Téged idézlek:
"Amiről nem tudunk semmit, csak megy ballibes" (jelen esetben orbánseggnyalós) "szarkavarás.:)"
Előzmény: paithana (93)
paithana Creative Commons License 2010.07.03 0 0 93
A bérteher csökkenni fog?
Elmondanád hogyan?
Előzmény: Törölt nick (91)
Híd Creative Commons License 2010.07.03 0 0 92
Fárasztó vagy. A banki különadót Orbán Viktor nem a megsegélyezett amerikai bankokra fogja kivetni, hanem az itteniekre, a legtöbbet ráadásul az OTP-re, aminek aztán tényleg semmi köze a válság kirobbanásához.
Előzmény: Törölt nick (90)
Vajk Creative Commons License 2010.07.03 0 0 89
El is lett zavarva a halálba.

Nem?
Előzmény: szarvasmarha (28)
Híd Creative Commons License 2010.07.03 0 0 85
És? Az itteni leányaiknak semmi közük a válsághoz. Ha egy felnőttel konfliktusod támad, szétrúgod bosszúból az ötéves gyerekét? Mert ha nem, abbafejezhetnéd ezt a csúsztatásokra épülő gondolatmenetet.
Előzmény: Törölt nick (81)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.03 0 0 78
Nem a feketmunkásokról beszélek, hanem arról a sokszázezer emberről aki be van jelentve egy alacsony összeggel, a többit meg zsebbe kapja; vagy számlára, esetleg szellemi tulajdonért vagy valami trükkel holott az egyszerűen munkabér.

De ha mindezeket a torzításokat nem is veszed figyelembe, akkor is világos h a szuperbruttós rendszerben a nettó növekedése az alacsony jövedelmeűeknél csak az adójóváírás (ami egy szociálpolitikai eszköz) miatt áll fent. És semmi nem indokolja, hogy az szociálpolitika az adórendszeren keresztül valósuljon meg, teret nyitva visszaélésekre.
Előzmény: Törölt nick (76)
Híd Creative Commons License 2010.07.03 0 0 75
A magyarországi bankok semmiféle világválságot nem okoztak.
Előzmény: Törölt nick (73)
Thomasito99 Creative Commons License 2010.07.03 0 0 67
Miért, a Fidesz hány napot várt, mielőtt véleményezett volna valamit? Rózsaszín szemüveg...
Előzmény: Törölt nick (59)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.03 0 0 66
Az érintettek zöme zsebbe kap pénzt és nem adózik utána, így ez méltányos és igazságos modell. A szuperbruttó nevű szerencsétlenkedés csak az igazságtalan és méltatlan adójóvásírás miatt tűnt kevesebbnek.
Előzmény: Törölt nick (56)
Híd Creative Commons License 2010.07.03 0 0 65
Keveset? Befizettek tavaly a nyereségük után 38 misit, az alkalmazottaik hófehéren dolgoznak, és nem áfa-körösök, bármit vesznek, mindenre befizetik az áfát is, nem igényelhetik vissza.
Előzmény: Törölt nick (58)
Dimenzio5 Creative Commons License 2010.07.03 0 0 60
Bank adóval a vállalozói hiteleket drágítja Orbán!
Előzmény: Óvakodj a törpétől! (54)
Óvakodj a törpétől! Creative Commons License 2010.07.03 0 0 54
No és a bankadó, kuglóf az?
És mi van az azonnali, jelentős adócsökkentéssel?
Előzmény: Törölt nick (51)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!