Sziasztok, még sosem írtam írtam ide, de most rákerestem, hogy van e fagyis fórum. És van. .-))
Budapesten lakok, de Miskolcról származom, és a szülők még mindig ott laknak.
Hétvégén voltam Miskolcon, és teljesen véletlenül az asszonnyal bementünk az avasi tescoba, és volt ott egy fagyis (max 8-10 féle), gondoltuk eszünk egyet. Uraim, belenyaltam és ilyen fagyit még életemben nem ettem, meg is kérdeztem, hogy melyik gyártó gyártja. Az eladó hölgy azt mondta, hogy a tulaj csinálja saját kézzel minden reggel frissen, aki Olaszországban tanulta a fagyi készítést. Nem is kanállal adta, hanem egy ilyen kenő eszközzel, kis, közepes és nagy adag volt (egy adag 170Ft a'sszem). Aki miskolci, az mindenképpen menjen és kóstolja, meg, mert zseniális. És ez tényleg nem reklám, mert se kutyám, se macskám. Aki megkóstolja, az ugyanezt fogja mondani.
Köszi, hogy beidézted az ismertetőmet. Mellé teszek egy képet is:
Még talán annyit, nekem megígérte a főnök, ha van kedvenc fagyim, és jó előre szólok, elkészíti. Gondolom, mindegy, adott napra milyen fagyit készít. Telefon:75/541-277 Lehet próbálkozni.
Idézet a testvértopikból: "Nem találtam fagyis topikot, de szeretném megosztani veletek környékünk legjobb fagyizóját! Dunaföldváron a TÓTH cukrászda magasan a csúcs. Tavaly az országos szakmai versenyen két első helyet is szerzett: közönségdíjas lett a Sacher fagyija, és valami szakmai kitüntetés is birtokukba jutott. Az RTL reggeli műsorában is szerepeltek. (lehet, hogy ez nem érdem) Megközelíthetősége: a 6-os úton Pest felől a harmadik lámpánál jobbra, Pécs felől az elsőnél balra. Sütemények, italok, fagyi...... csoda. Kedvenc fagyijaim: sacher, bodza, argentin kávé, citrom, tó gyümölcse.......! Nincs érdekeltségem a vállalkozásban!"