Keresés

Részletes keresés

Amerigo61 Creative Commons License 2011.06.06 0 0 16

Pataki cukrászda, Érd. Pár fórumon leszólták, pedig egész jó a fagyijuk.

Amerigo61 Creative Commons License 2011.06.05 0 0 15

Pár éve átutazóban voltunk Soltvadkerten és kipróbáltuk azt a népszerű fagyizót. Nem volt rossz, de kiemelkedő sem. Mondjuk, átlagos ...

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.03 0 0 14

Sziasztok, még sosem írtam írtam ide, de most rákerestem, hogy van e fagyis fórum. És van. .-))

Budapesten lakok, de Miskolcról származom, és a szülők még mindig ott laknak.

Hétvégén voltam Miskolcon, és teljesen véletlenül az asszonnyal bementünk az avasi tescoba, és volt ott egy fagyis (max 8-10 féle), gondoltuk eszünk egyet. Uraim, belenyaltam és ilyen fagyit még életemben nem ettem, meg is kérdeztem, hogy melyik gyártó gyártja. Az eladó hölgy azt mondta, hogy a tulaj csinálja saját kézzel minden reggel frissen, aki Olaszországban tanulta a fagyi készítést. Nem is kanállal adta, hanem egy ilyen kenő eszközzel, kis, közepes és nagy adag volt (egy adag 170Ft a'sszem). Aki miskolci, az mindenképpen menjen és kóstolja, meg, mert zseniális. És ez tényleg nem reklám, mert se kutyám, se macskám. Aki megkóstolja, az ugyanezt fogja mondani.

Én tuti minden alkalommal bemegyek nyalni egyet!

carbonara Creative Commons License 2010.09.20 0 0 13
Csatlakozom a Soltvadkert-hívőkhöz.
Előzmény: vf1 (9)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.19 0 0 12
Kőröshegyen a műemlék templom háta mögött, a faluházzal szemközt van egy lambériás "bodega". Gépi fagyi, 30 éve változatlan recepttel.
vf1 Creative Commons License 2010.06.17 0 0 11
A két díjnyertes fagyi:

vf1 Creative Commons License 2010.06.09 0 0 10
Az idei verseny "csak" egy második helyet hozott a Tóth cukrászdának, most a dobostorta fagylalttal hozták el az ezüstérmet!
vf1 Creative Commons License 2010.06.07 0 0 9
Igen, a soltvadkerti a fagyi készítés "Mekkája", a tavalyi verseny -ahol a dunaföldvári Tóth cukrászda első lett-, is ott "bonyolódott".
laszgal Creative Commons License 2010.06.07 0 0 8
Mi is Soltvadkertre szoktunk járni minden évbe és még soha nem csalódtunk, Pünkösdkor is voltunk lent....:DDD immár 25éve....
Előzmény: Konrad (7)
Konrad Creative Commons License 2010.06.07 0 0 7
+1 a soltvadkerti cukrászdának. Minden évben legalább egy alkalommal meglátogatjuk!
Jana76 Creative Commons License 2010.06.07 0 0 6
Istenkirály a soltvadkerti cuki is. Nyamnyam. Idén ezek a helyek már ki fognak maradni, ha minden jól megy.
Előzmény: paithana (1)
Jana76 Creative Commons License 2010.06.07 0 0 5
Szeged - A Capella Cukrászda. Virág mellett közvetlenül. A Virág jelenleg nem üzemel, de nem is volt olyan jó, mint az A Capella.
vf1 Creative Commons License 2010.06.06 0 0 3
Köszi, hogy beidézted az ismertetőmet.
Mellé teszek egy képet is:

Még talán annyit, nekem megígérte a főnök, ha van kedvenc fagyim, és jó előre szólok, elkészíti.
Gondolom, mindegy, adott napra milyen fagyit készít.
Telefon:75/541-277
Lehet próbálkozni.
Előzmény: bcontact (0)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.06 0 0 2
Koronában még nem nyaltam - bár a budai Várban is van egy hasonló nevű kávéház.
Előzmény: paithana (1)
paithana Creative Commons License 2010.06.06 0 0 1
szent korona cukraszda, soltvadkert
Előzmény: bcontact (0)
bcontact Creative Commons License 2010.06.06 0 0 0
Idézet a testvértopikból:
"Nem találtam fagyis topikot, de szeretném megosztani veletek környékünk legjobb fagyizóját!
Dunaföldváron a TÓTH cukrászda magasan a csúcs.
Tavaly az országos szakmai versenyen két első helyet is szerzett: közönségdíjas lett a Sacher fagyija, és valami szakmai kitüntetés is birtokukba jutott.
Az RTL reggeli műsorában is szerepeltek. (lehet, hogy ez nem érdem)
Megközelíthetősége: a 6-os úton Pest felől a harmadik lámpánál jobbra, Pécs felől az elsőnél balra.
Sütemények, italok, fagyi...... csoda.
Kedvenc fagyijaim: sacher, bodza, argentin kávé, citrom, tó gyümölcse.......!
Nincs érdekeltségem a vállalkozásban!"
bcontact Creative Commons License 2010.06.06 0 0 topiknyitó
Íme..., tekintettel arra, hogy többen a budapesti topikban tudták csak megosztani vidéki élményüket.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!