Sztem óriási tévedés. Ha ellenzékben minden szar volt, állandóan ezt sulykolták, itt a világvége, meg jön a nemzethalál, akkor azért, mert ők vannak kormányon, ez a hangulat, egy varázsütésre meg fog szűnni? Legfeljebb azoknak lesz jobb a hangulatuk, akik a húsosfazékhoz közelebb kerültek. Arról nem is beszélve, egy sor dolgot ígértek, amiből nem lesz semmi, az, az ő hitelüket csak rontja, még ha azzal is takaróznak, nem tudták, mi a valós helyzet. Az emberekben csak az marad meg, ezek is átvágtak, hazudtak nekünk. A kettős állampolgárság, meg a trianoni törvény keveseket érdekel, legfeljebb azokat, akik eddig ezzel keltek-feküdtek.
"Én jobban érzem magam, mert vége a komcsi 3x áron építő autópálykorszaknak."
De azok legalabb megepultek. A fidesznek nemigen kell autopalyat epitenie ,mert a legfontosabbak keszek.Vagy ha megis akarnak most maj epitenek harmadaron, alig varom.
Megkapták a státuszt akik megérdemelték...UDz Rt helyettese...és még sokan mások. Jönnek a koncepciós perek? Buktort ki kérte számon? Tokaj, székház....Kaja Ibrahim... Te komolyan hiszel az igazságszolgáltatásban? Elévülő, titkosított éjszakai Apeh adathalászatban...? Lehet a jobbik? Nem tudom, de aki törvényt szegett ellenzékben, nem a törvényt fogja betartani, max. törvényt alkot, alkotmányoz...Ezt akarta a "nép"?
Majd elfelejtettem: -" Holnap a nap is másképpen süt"-mondta Viktor a győzelem hevében. Ugye azóta csak ritkán sütött? Isten nem bottal ver...szegény árvíz- és hitelkárosultak. Pedig most kezdték. "Ember küzdj és bízva bízzál!"
Örülhetsz, most jönnek az Imázsközpont és a "Nemzeti" nagyberuházások... Lehet,hogy völgyhíd nem kellett, de legalább épültek autópályák. Meglátjuk nagy "nemzeti összefogás" mire lesz jó. Ebben a pár napban nem derült ki semmi más mint sírunk a múlton-de remélem örülünk a jövőben... Nem vetted észre Orbán mindent egyes szám első személyben beszél? " Küldtem katonákat, vezényeltem embereket a gátra..." Királyunk? Uralkodónk? De lehet,hogy ennek a népnek erre van szüksége. Meglátjuk. Eddig mindent változást elleneztek-most bármit megtehetnek. Egyet ne felejts az ország nem MSzp és FIdesz szavazókból áll.
Csak remélni tudom, hogy a Fidesz nem valamiért, valakinek tett akkora szívességet, aki shortolt a tőzsdén. Sokat szakított aki....Ugye ez is egy a magyarázatok közül. Nem tartom Kósát és Szíjártót naívnak...tudták mit, miért és mikor mondanak. A hangulat? Talán a devizahitelesek most örömtáncot járnak.... Ezt mi akartuk?! Ezt akarták akik elhitték amit ígértek?
Nem fogod a témát, Öreg. Gondolom a Magyar Nemzetből tájékozódsz kizárólag. Nem baj, nem is fontos, hogy tisztában légy vele. Buktorék már kezdik kapisgálni. Tudod, jobb későn, mint soha! :-)
Ha van, akkor viszont nem szaabd azt modnani nincs. Nem is mondták. A tőzsde meg a keleti pénzek az euróval együtt, messze nem a magyar politikusok szövegeitől olynok amilyenek. (De jó is lenne, ha olyan hatásunk lenne!) De tudjátok ezt, csak a megszoktátok a hazudozást és olyan nehéz leszokni róla.
"A New York Times többnyire azt írta ez elmúlt időkben is, amit a maszop megrendelt! Ismeretes milyen jó a kapcsolatuk Soros eftárssal, akinek elég nagy a befolyásolási képessége pár marha celebúságíróra. Úgyhogy nem nagyon vesszük be ezt az asztírta a nyújorktájmsz dumát!"
Te lehet, hogy nem veszed be a nyújorktájmsz dumát és őszintén megvallom, ez különösebbeb nem is zavar senkit.
De úgy tűnik, FiDeSz-ék előbb- utóbb azért csak bevették a New York Times, az Economist, a Financial Times, stb., na meg Barroso dumáját. Jobb későn, mint soha! Nehezen tanulnak ezek a fiúk.... :-)
Vagy ha esetleg még ez sem, a tőzsde, no meg a forint zuhanása ráébresztette őket, hogy nem kellene ott csontvázakat találni, ahol nincs. (Ha meg netalán mégis volna, akkor azt gyorsan és titokban el kellene temetni.) :-))) :-)) :-)