A jegybank szerint az idén már növekszik a magyar gazdaság, de vele együtt az infláció is.
http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/05/31/mnb_vege_a_recesszionak/
Tudod én már vettem, csak az a baj, hogy ez a szemét bagázs előtt. Kibasznak a zemberekkel. Veled is, ne legyen kétséged. 290 az EUR, 208 a CHF, 241 az USD. Észre fogod venni garantáltan. Kurvannyukat.
Azt mindjárt megóccsítják amúgy is. Elvileg éppen hogy rendbejött a közbiztonság (kiszámoltam a 2 hetes ígéretből), adjunk már kis szusszanásnyi időt a folytatás előtt.
Lehetett volna még - merőben veres csillagokat látva és csillagászati terminológiát használva - precesszió is. De ezt hagyjuk meg Grandpierre 'Vágtázó' Attilának.
A portaszolgálatosok sokszor hibáztak már a közelmúltban, rosszul kezelték a postaküldeményeket, stb. Legutóbb pedig rossz emeletre küldtek egy újságírót, ráadásul a belépőjét is rosszul adminisztrálták. Amikor végre odanavigált az újságíró és elmondta neki hogy mi történt, Simornál betelt a pohár és indulatosan csak annyit tett hozzá: most már aztán vége a recepciónak! Na ezt értette alaposan félre az újságíró.
Nézd, én a pénzügyi szektorban vagyok beszállító, és ott még egyelőre tombol a válság, szó sincs arról, hogy vége lenne. Tartanak a leépítések és költséglehúzások, senki nem tud semmit a jövőről. Nulla beruházás, nulla terv, nulla elképzelés, ez van.
A bejelentés nyilvánvalóan félrehallás eredménye volt. Éppen művészettörténészek látogattak el az MNB nyílt napján (most 7vége) a bank épületébe, ahol összefutottak az éppen a büfében lófráló bankelnökkel, akinek elmagyarázták, hogy milyen avíttas is a belső stíl és a végén hozzátették, hogy: "Uram, de hiszen már vége a szecessziónak!"
Csak a közelben lébecoló éber szemű, de rossz hallású bulvárújságírónak fogalma sem volt erről a szóról, így rögtönzött. :)