"Érted haragszom én, nem ellened" - írta József Attila. ***********Ez a topik elsősorban a konstruktív kritikákat várja, érvekkel együtt, azoktól, akik annak drukkolnak, hogy a Fidesz-KDNP sikeresen végezze feladatát, mindannyiunk és az egész magyarság javára.
Én még a templomban is összeszoktatom a hitet a józansággal ezért mondom hogy a korrupcióról nem vélekedni kell nem hinni feltételezni besaccolni hanem :
Tegyünk szépen büntetőfeljelentést ha bünesetet észlelünk.
Irásban a rendőrségre,hogy ne rázzanak le,irásban.Annak nyoma van iktatják nem lehet elsuvasztani.
Mondják a jobbosok hogy Öszödi Fecó korrupt volt.Mondják a balosok hogy Helikopter Luxus Tóni korrupt. Én meg azt mondom a RENDŐRSÉGET értesitsétek ott intézik ott a szakértelem és a gumibot.
Tényleg elkezdtem konstrutívan neheztelni gorbánra. Értem, hogy a mi fideszeseink csintalan fiúk, de ezt nem kellene hagyniuk. Mindennek van egy egészséges határa, a sajtószabadságnak is.
"Nézd, szerintem Orbán Viktor betartotta a házszabályt, tehát nincs miért reklamálni. Éppen fontos közfeladatot látott el, ezért nem ért rá az okvetetlenkedő kérdéseket megválaszolni.
Hétfőn a parlamentben Orbán Viktor halaszthatatlan közfeladatai ellátására hivatkozva nem válaszolt öt ellenzéki képviselőnek, majd amikor Volner János jobbikos képviselő kérdésére került sor, amire a házszabály szerint kötelező volt válaszolnia, a parlamenti tudósítások[...] Bővebben!Tovább »
... érettebb lett... kikerekedett és már nem csak saját magára gondol , mikor lop , hanem a családjára is ... bár megmondta az a rusnya görény megbízottja is , hogy azért nem éheznek a gyerekek kis hazánkban , mert ha kell a szüleik elmennek lopni ;-P
Marika , nagy tempóban megy az állami földek elárverezése . Külföldiek is serényen vásárolják azt a fideszes haverok mellett . Szerinted ez jól van így ? ( segítségül itt a vezéred iránymutatása):
"Nézd, én helyeslem, hogy nem diszkriminálnak embereket csak azért, mert egy politikusnak a rokona. Öszintén örülök, hogy ezentúl Tiborcz is indulhat a közbeszerzési pályázatokon, hiszen nem tehet róla, hogy nemzeti miniszterelnökünk leányát vette feleségül. Mással is megtörténhetett volna ugyanez, tetézve a régi, rossz törvényi szabályozással."
"Nézd, erről az a véleményem, hogy a nemzeti kormányunk sikeres, például megszüntette a gyermekéhezést. Orbán Viktor nemzetközi elismertsége fokozódik."
Marika , most már értem , hogy miért nem mersz konstruktív kritikát sem megfogalmazni a kormány tevékenységével kapcsolatban ill. , hogy miért tagadod le azt is , ha beleolvasol ebbe a topicba :
"Nézd, amint az köztudomású, aki dolgozik, az véthet hibákat is, csak a dologtalan mentes a botlásoktól. Nemzeti kormányunk, élén Gorbán Viktorral szerencsére már régóta jó irányba kormányozza Magyarország szekerét."
Nézd Marika , ez van , ha valaki számon szeretne kérni egy kiskirályt az elsíbolt pénzekről ( meg ugye milyen társaság az , ahol legnagyobb szitokszó a zsidó ? ):
És mindezt persze minden helyről búsásan megfizetve ... miért nem lehet törvénybe iktatni , hogy egy embernek csak egy államilag fizetett állása lehet ? De azzal is beérném , hogy hatályos összeférhetetlenségi törvényt betartják ... tényleg , érdekelne Marika véleménye úgy konstruktívan , hogy mit gondol arról , hogy a hatályos magyar jogszabályokat nem tartja be az állam vezetése , sőt egyes vezetők nyíltan kimondják , leszarják a bíróságok és egyéb hivatalos szervek ítéleteit vizsgálati eredményeit ? Vagy hogy mit gondol arról , hogy még a sarki kis bolt is online van a NAV-val , de a kaszinókat nem kötötték be a rendszerbe . Azok becsületkasszaként adóznak egy adócsalás miatt hazatelepülni kényszerült offshore lovag által vezetve ....
"Nézd, én úgy gondolom, a nemzeti kormányunkat vaskézzel és eredményesen vezető Gorbán Viktor valószínűleg ebben az esetben is helyesen döntött, amikor egy, a szakma által is elismert szakemberre bízta a hadiipar vezetését."
Csak úgy adalékként egy cikk , mely alapján felmerül a kérdés , hogy simán hazudik a pali szépítve a kommunista időszakban töltött kegyenci éveit vagy tényleg úgy volt , de akkor valamilyen szolgálatait honorálták a karrierrel , ami meg megint csak árnyékot vet rá ...
"Nézd erről az a véleményem, hogy a politikusok is emberek, néha-néha ők is vétenek apró-cseprő hibákat.
Szerencsére nemzeti miniszterelnökünk vaskézzel vezeti Magyarországot, és éjt nappalá téve dolgozik annak felvirágoztatásán. Természetes, hogy a megfeszített munka közben időnként hibák is becsúsznak. Polt Péter már dolgozik az ügyön, és ez megnyugtató.
Az expómutyi nem bír leállni: kastélybérlés közpénzből. Harmincszoros túlárazás. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő nejének festményei. Szőcs Géza milánói világkiállítása félmilliárdot kapott egy nem engedélyezett célra is. Tudja meg, miért kiabált velünk az expóbiztos! Tovább »
És ez , hogy tetszik Marika , újra a régi recept alapján megy a köztulajdon haverokhoz juttatása bagóért ( úgy látszik ez a patkány Rogány és a strómanja mindent megtehet ):