Keresés

Részletes keresés

ballib_a Creative Commons License 2010.05.21 0 0 45
A kanálisoknak ezek a tehetségtelen csahosok kellenek.
Előzmény: O. Kán (40)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.21 0 0 44
Fogtam.
Előzmény: Édy Endre (39)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.20 0 0 42
"Ha valaki hányni akar a szavazófülkébe amikor az mszp-re szavaz azt mélységesen megértem, ölég vén marha maga már ahhoz, hogy ilyen csúfságba nem köllene esni."

Viszont legalább őszinte az öreg: megmondta, hogy azért szavazott az MSZP-re, mert nem akarja a Patást. Pedig messze nem ő az egyetlen, akinél ez a legnyomósabb érv.:))
Előzmény: Pisztol (32)
Édy Endre Creative Commons License 2010.05.20 0 0 41
Ilyen ez a popszakma.
Előzmény: O. Kán (40)
O. Kán Creative Commons License 2010.05.20 0 0 40
Nagyon kifelé áll Kájász Jobi rúdja is a médiavilágból.
Édy Endre Creative Commons License 2010.05.20 0 0 39
Dehogynem fogja. :)
Előzmény: O. Kán (38)
O. Kán Creative Commons License 2010.05.20 0 0 38
Fogaggyunk, hogy nem fogja érteni...)
Előzmény: Édy Endre (37)
Édy Endre Creative Commons License 2010.05.20 0 0 37

"Ha megnézed, az index-fórum hozzászólásainak kb. 90%-a arról szól, hogy az egyik ember próbál beleharapni a másikba. Sajnos nagyon sokan ebből próbálnak energiát meríteni maguknak. Végülis ez nagyon elkeserítő: tükrözi az ország lakosságának borzalmasan rossz közérzetét és lelkiállapotát."

Vö. uo.

"Te vagy az én csókosom, szerencsétlen. Nekem köszönheted, hogy ide írhattál valamit."

O. Kán Creative Commons License 2010.05.20 0 0 36
Picit az arcodból, ha lehetne...)
Előzmény: Törölt nick (34)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.20 0 0 35
,,... az index-fórum hozzászólásainak kb. 90%-a arról szól, hogy az egyik ember próbál beleharapni a másikba. "

Vannak rokon lelkek,akik simogatják egymást.
Az ellenkező oldalon állók esetében a megállapításod igaz.
De hát erről szól a diliház.
Előzmény: Törölt nick (34)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.20 0 0 34

Te vagy az én csókosom, szerencsétlen.

Nekem köszönheted, hogy ide írhattál valamit.

Ha én nem szólok hozzá, nem lett volna kit támadnod.

Ha megnézed, az index-fórum hozzászólásainak kb. 90%-a arról szól, hogy az egyik ember próbál beleharapni a másikba. Sajnos nagyon sokan ebből próbálnak energiát meríteni maguknak. Végülis ez nagyon elkeserítő: tükrözi az ország lakosságának borzalmasan rossz közérzetét és lelkiállapotát.

Előzmény: ballib_a (33)
ballib_a Creative Commons License 2010.05.20 0 0 33
Kárász csókosa vagy? :)
Előzmény: Törölt nick (10)
Pisztol Creative Commons License 2010.05.20 0 0 32
Megnéztem a tv jelenetet. Na ez kerekedik ki abból ha két hülye beszélget.
Moldova egy jó író, de végtelen rossz riportalany. Aki még sohasem hallott volna róla, csak ezt a beszélgetést nézi meg, az joggal feltételezi Moldova nem normális, összevissza hőbörög mindenféle baromságot. Szarva közt a tögyit találja leginkább a mester, de politikai elkötelezettségét azt igen nehéz kihámozni a beszélgetésből. Gyuri bá! Az mszp nem csak valószínűleg, hanem OGY határozatban rögzített utóda az mszmp-nek. Ha valaki hányni akar a szavazófülkébe amikor az mszp-re szavaz azt mélységesen megértem, ölég vén marha maga már ahhoz, hogy ilyen csúfságba nem köllene esni. Végül emlékeztetném, hogy az annyira istenített Kádárt, maga 1956-ban még meg akarta ölni. Bizonyára ezt az akarást, több egyéb mással, sikeresen verték ki az agyából.
Jókai út 27 Creative Commons License 2010.05.20 0 0 31

Hasonló

"Szerelmet szerető" lány stoppol az út szélén.

Arra megy egy fickó, megkérdezi: Merre mész kislány?

Mire a válasz: Meg hát.

Előzmény: moziga2 (24)
Aerion Creative Commons License 2010.05.20 0 0 29

... Ripacs Kárász beégett a Mokkában ...

Nem baj, ha rosszul érzi magát, legfeljebb majd elköltözik Sturovoba ...

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9186424

... ahogy azt Gyurcsány javasolta anno.

http://www.youtube.com/watch?v=-tEXu8roJEQ

kábelbúvár Creative Commons License 2010.05.20 0 0 28

MOKKA > MOKA

Szenilis Moldova lehetne , de mégse ő...

Előzmény: ballib_a (-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.20 0 0 27

Erről van itt szó.

Az otthonaikban kushadva sunyító bérrabszolgáknak a szabadnapjaikon jobb híján nincs más szórakozásuk reggelente, mint pl. a Mokka a tévében.

Majd átülnek a számítógéphez, aztán eljátsszák a nagymenőt, hogy azt sem tudják, miről van szó, ők nem pazarolják az idejüket ilyen hülyeségekre. De hát akkor vajon miért kattintanak rá erre a témára?

Az emberi faj egyik legszánalmasabb típusa ez, aki az internetet csak ilyesmire tudja használni.

Előzmény: Törölt nick (25)
moziga2 Creative Commons License 2010.05.20 0 0 26
OFF (Boccs)
Saját tapasztalat. Átjön a majdnem szomszéd, egy utcával feljebbről. Kutyámat megvádolták baromfiudvar tomegmészárlással. Tényleg elcsatangolt a dog egy fél napot. Hányat ölt meg? Hát vagy tizet megfujtott a rohadék. Rendben. Megtérítem a kárukat, de hozzák elém a dögöket. Utána nem jelentkeztek...... (?????)
ON
Előzmény: dpes (20)
moziga2 Creative Commons License 2010.05.20 0 0 24
OFF
"Valahogy úgy van, hogy a rendőr megszólítja a romát: - Hová mész, cigány? mire ő: - de biztos úr, én? libát?"

Van egy másik is.
Cigyány tolja a biciklit a kisfiával, a csomagtartón egy zsák. Rendőr megállítja. Honnan van ez a zsák és mi van benne? Há de há má biztos úr most vettem a piacon zabot a lovamnak itten á nézze meg a számlát! Rendőr megnézi. Na jól van mehetsz. 20 métert sem haladnak tova, odasúgja a fiának. Látod fiam így kell bicajt csórni a piacról. ;-)
Előzmény: Törölt nick (12)
lujo2 Creative Commons License 2010.05.20 0 0 23
megnéztem a videot. Ezek után nem képben lenni? :-)
Talán csukott szemmel kellett volna?
Előzmény: Törölt nick (22)
lujo2 Creative Commons License 2010.05.20 0 0 21
Csak azért, mert azt hittem, vmi nagy dolog történt. Beégés lényege, abból a blogból idézve:

Egyik idézet onnan:

Hát nem tom, szerintem túl van lihegve. Volt 10 másodperc kínosság, de Kárász túllendült az egészen, nem értem mit kell itt ezen pattogni. Moldova tök véletlenül betalált, az meg magára vette, aztán rájött, hogy a vendég nem úgy értette, majd folytatták. Oszt kész.
Szóra se érdemes. Csak tudnám minek járunk már majdnem 300 kommentnél ...? (sóhaj)

Másik:
Mert nem önmagában az eset annyira ciki, mint inkább a jelenség kedves barátom! A jelenség!

És nem véletlen talált be Moldova, hanem tudatosan tartott egy görbe tükröt a TV-2 elé.

Egy műsorvezető esetében (aki különböző típusú, szintű és profilú emberekkel beszélget naponta és aki ezáltal formálójává válik a közízlésnek, a közvéleménynek) minimum elvárás kéne legyen a széleskörű tájékozottság, magas IQ, általános műveltség, bölcsesség, stb.

Ezzel szemben naponta kiderül róla (is), hogy "meztelen a királynő". Ez nem az első eset volt, csupán most sikerült még önmagát is alulmúlnia.

Na ez a JELENSÉG az ami vérciki barátom! De Te lépj csak túl rajta könnyen (persze nekünk sem marad sok más választásunk, csak éppen mi nem tudunk álnaív kérdésekkel szótlanul elmenni ilyen mérhetetlen silámyság mellett).

A többi, sima gyűlölködés, ami itt is általános.
Amúgy Kárász nem kedvencem, és nem is szoktam nézni reggelente tv-t.
dpes Creative Commons License 2010.05.20 0 0 20

Talán ez:

Rendőr: Hova-hova?
Cigány: Én, tyúkot!?
Előzmény: Korrekt Orr (7)
ZöPö Creative Commons License 2010.05.20 0 0 18
Nekem is ez ugrott be azonnal. :-)
Előzmény: Törölt nick (16)
sörösgigant Creative Commons License 2010.05.20 0 0 17
Megnéztem a videót.Hát ilyen mikor a celebecske komolykodik,olyan emberekkel próbál beszélni akiknek a cipőjét sem pucolhatná.....Azt hiszi hogy mindenki naprakész az ő kis "celebes"mikrovilágában.Hát igen ! Nem mindenki lehet tisztában a storyhotblikkes univerzummal...-:)))Egyébként a mokka se sokkal komolyabb a másik ratyi tv reggeli bárgyúshowjánál....De Kárász úrnak sikerült közelíteni hozzá.....
RontóPál Creative Commons License 2010.05.19 0 0 15
Elvesztette a fonalat, amelyet vélhetőleg fel sem vett.:-DD
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.19 0 0 14
Megnéztem.
Leégett a gyerek rendesen szerintem.
Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.19 0 0 13

Na ez a másik faszság, amikor jönnek a kérdések, hogy ki meg mi?

Ha fogalmad sincs, akkor mégis mi a francnak szólsz hozzá?

Nem csoda, hogy ez az ország nem megy semmire, amikor csurig van ilyen személyiségzavaros álsznob senkikkel.

Előzmény: Mensikov (5)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.19 0 0 12
Valahogy úgy van, hogy a rendőr megszólítja a romát: - Hová mész, cigány? mire ő: - de biztos úr, én? libát?
Előzmény: Korrekt Orr (7)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.19 0 0 11
Néha produkál az élet szórakoztató félreértéseket, legyünk érte hálásak.
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.19 0 0 10

Te még nem értettél félre soha semmit?

Kíváncsi volnék azért, hogy te mekkora nagy nulljankó lehetsz.

Szerintem, ha beraknának egy stúdióba riportot készíteni, köpni-nyelni nem tudnál.

De persze, inkább leülsz a számítógéped elé, aztán fórumon osztod az észt.

Persze, nem vagy egyedül. Csak úgy hemzsegnek az indexen a hozzád hasonló köcsögök.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!