Keresés

Részletes keresés

nemezis 2 Creative Commons License 2010.05.09 0 0 89
  • "sosem fogom bántani a baloldalt"

És tényleg. Csak marházza őket és fecsegő vénasszonyoknak titulálja.

Gyurcsány személyiség(zavar)-nél fogva, állandó küzdelemben (aktivitásban) él.

A harc OV-ban nyert személyes értelmet, akit le akar győzni. Ezért semmi sem drága, még a baloldal teljes felszámolása sem.

Előzmény: moziga2 (87)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.09 0 0 88
A többi olyan lehetett, mint egy Markos-Nádas-Boncz kabaré a 80-as évekből.
Előzmény: Hapták Benő (81)
moziga2 Creative Commons License 2010.05.09 0 0 87
A zsarolás nem terelés? Azaz kényszerítés hogy betakarodj a korlátaid közé, aminek helyét majd én mutatom meg nektek? A karám én vagyok köréd. A zsarolás valós információkon alapuló szóformájú (ez esetben szózat - beszéd) karikásostor. ;-))

Mindent tudok rólatok.

"sosem fogom bántani a baloldalt" ...............................

A gondom ott van, hogy ez a ....... (nem mondom ki, mert nem szabad káromkodni) valaki, ott folytatja, ahol abbagyta. Rástartolt a totális bukfenrenc után egy ujjabb vezérségre. Gyanítom megijedt attól, hogy mindenki, mindenkiről túl sokat tud, és ha egyszer elindul a nagy őszinteség..... Fél a Szili féléktől. Össze kell zárni, de én vagyok a karám. Gyűljetek körém.

"sosem fogom bántani a baloldalt"
Előzmény: nemezis 2 (86)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.05.09 0 0 86
  • Jött a vezér a végén oszt iszonyat a karámba terelte 30 perc alatt az ostoba érdekfüggő birkákat.

A következményeket tekintve persze igaz.

Gyakorlatilag viszont sima zsarolásnak minősül......

Előzmény: moziga2 (84)
tepsi kóla Creative Commons License 2010.05.09 0 0 85
Hát jó. Én a miseborom miatt néha... De zokszó ne érje a ház elejét, hifelo volt.
Előzmény: moziga2 (84)
moziga2 Creative Commons License 2010.05.09 0 0 84
"Nem érte el a célját a beszéd. Ali és a babák több mint negyvenen vannak. Tolvaj a szavazók többsége. De én egész éjjel dolgoztam, mint 40 éve mindig.Értekezzetek orgazdák. Ráértek.És savazzatok patkányok."

Szerintem rettenet félreértettél. Abszolút elvonatkoztatva most a politikátol és bármiféle ilyen érdekektől, értékrendtől, nemes egyszerűséggel retoritikailag értékeltem azt a beszédet. Fingom sincs milyen felszólalások történhettek előtte. Azok se lehettek ám semmik. Jött a vezér a végén oszt iszonyat a karámba terelte 30 perc alatt az ostoba érdekfüggő birkákat. Az a beszéd szinte hitleri erejű volt, csak fordítva más, mert valóságszembesítés-megfélemlítésre és nem valakik elleni haragra (orbán elhangzott) vagy lelkesítésre játszott a kissebb nyálas nyájhoz. Ez már történelem. És minősíti az MSZP farkasnyáját. Éppen most jön a totális egymásfelfalása. Bár előbb jött volna. 87-ben az utcáról mondjuk. A sok lúd disznót győz.
Előzmény: tepsi kóla (29)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.05.08 0 0 83

Alig gondolnám "szárnyalásnak", ámbár ez a mondat kétségtelenül rávilágít Gyurcsány  működésének lényeges elemére.

valóban folyamatosan kereste a liberális értelmiség kegyeit. (az életben nem felejtem el, amikor Orosz Józsitól kérdezte: "na jó voltam?")

A munkás-származás, mint belépő, (a mi kutyánk kölyke)

felkapaszkodott újgazdag (ugye nincs kérdés?)

És valóban abszurditás.

Előzmény: Linux fan (82)
Linux fan Creative Commons License 2010.05.08 0 0 82
"A liberális értelmiség kegyeit kereső, alulról, munkás és kommunista közegből felkapaszkodó KISZ-funkcionárius újgazdag, a privatizáció emlőin felnövekedett ember szellemi mélyrepülése, a politikai sznobizmus klasszikus megnyilatkozása."

És ez a szöveg szellemi szárnyalásnak lett szánva? Mert se füle, se farka. Például nem derül ki belőle, hogy mit vár el a szerző a "KISZ-funkcionárius újgazdagtól", amihez képest a gyurcsányi röpirat szellemi mélyrepülés lenne...

Az egész kritikának nincs más tartalma, minthogy a neoliberlizmus be akar szivárogni a magyar baloldal szívébe megmételyezni azt, és ezt nem szabad engedni. Meg hogy Gyurcsány megsértette a vöröskatonákat, akik legyőzték a nácikat, mert pontatlanul használja a fogalmakat...
Előzmény: nemezis 2 (74)
Hapták Benő Creative Commons License 2010.05.08 0 0 81
képzelem milyen lehetett a többi
Előzmény: Törölt nick (79)
borzimorzi Creative Commons License 2010.05.08 0 0 80
Ahhoz képest, hogy "a nyugatos európai polgárosodás pártján állt", szépen lezüllesztette az országot - korrupció és közbeszerzések tekintetében - a Balkánra. Sőt, annál is lejjebb, mivel Szlovéniában vagy Horvátországban a Hagyó-féle figurákat igen gyorsan hókon vágják már az első nokiás doboz után.

Csót:
b
Előzmény: nemezis 2 (33)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.05.08 0 0 78

Egy sima kis ügyeskedő. Persze tanulás nélkül, papírt szerezni.

Prototípus.

• hisz amikor az ember nagyon KISZ-ezik, vagy ha bent van egy ilyen egyetemi mozgalomban, amikor nagyon sűrű az élet, úgysem jár órákra"

És majd leszólnak, hogy engedjék már át a vizsgán....

Még így is a kétszakos helyett csak 1 szakon kapott papírt.

Nyilván a rengeteg esze miatt.

No, pontosan ez látszik a "dolgozatból"

Előzmény: Nagulnov (77)
Nagulnov Creative Commons License 2010.05.08 0 0 77
Ja és még ez - ha kimaradt volna...

Mozgó Világ interjú:

"megválasztottak a tanárképző kar KISZ-bizottsága titkárának. Akkor kezdődött el igazából ez a karrier, mert ilyenkor kell eldöntened, merre indulj, mit csinálj és mit nem. És akkor, valamivel később azt mondták nekem, hogy ezt lehet főállásban is csinálni.

- Mi tetszett magának ebben a „foglalkozásban"?

- Az, hogy kaptam havonta 3700 forintot,

és ettől nagyon boldog voltam, huszonkét évesen többet kerestem, mint az édesanyám otthon. És közben bent voltam egész nap a karon, bejártam a kollégiumba, ugyanúgy éltem, mint korábban főiskolásként, hisz amikor az ember nagyon KISZ-ezik, vagy ha bent van egy ilyen egyetemi mozgalomban, amikor nagyon sűrű az élet, úgysem jár órákra"
Előzmény: Nagulnov (76)
Nagulnov Creative Commons License 2010.05.08 0 0 76
Azért mentsd le a szöveget - hátha kínos lesz és...

Egyébként itt van élőben is

http://atv.hu/videotar/20100507_hasznalt_vagy_artott_a_baloldalnak_a_gyurcsany_ropirat

Előzmény: nemezis 2 (75)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.05.08 0 0 75
És köszönöm.
Előzmény: nemezis 2 (74)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.05.08 0 0 74

Ó, igen.

Ezek a mondatok, mindent elárulnak.

• "Ahány mondat annyi szamárság, elméleti képtelenség és politikai zagyvaság. A liberális értelmiség kegyeit kereső, alulról, munkás és kommunista közegből felkapaszkodó KISZ-funkcionárius újgazdag, a privatizáció emlőin felnövekedett ember szellemi mélyrepülése, a politikai sznobizmus  klasszikus  megnyilatkozása."
Előzmény: Nagulnov (73)
Nagulnov Creative Commons License 2010.05.08 0 0 73
http://os.mti.hu/Pages/News.aspx?ni=62147
Előzmény: nemezis 2 (-)
düdüklü tencere Creative Commons License 2010.05.08 0 0 71
Jaaa, hogy te az a fajta vitázó vagy, aki a vitapartnered mondandóját is inkább elmondja helyette, mert úgy csak könnyebb megcáfolni, ugye? :)))

Nekem ezzel szemben van egy olyan kényszerképzetem, hogy az értelmiségi, különösen a véleményadó értelmiségi nem a világnézetével versenyez, hanem a munkájával. A produktumával, amit letesz a köz asztalára.

Mondom, mint a focista.
Kovács XIII. János labdarúgó tevékenységét sem az alapján ítéljük meg, hogy nemzeti konzervatív, hisz istenben és a fideszre szavazott, hanem hogy melyik csapatban játszik. Ha a megyei bajnokságban, akkor biza elmodnhatjuk, hogy egy, a BL-ben rendszeresen előforduló csapatban játszó játékoshoz képest ő pár klasszissal lejjebb van.

Na, ez a különbség úgy nagyvonalakban egy Hegedűs Zsuzsa (nem Ferge, eltévedtél, csak szólok) és egy fricctamás vagy nemezis2 között, ha mint véleményadó értelmiségieket nézzük őket. Nincs ezzel amúgy semmi baj, mert a blasz-kettőben is játszania kell valakinek, csak ugye nem árt, ha értékén tudjuk kezelni a spílereinket. :)
Előzmény: Törölt nick (70)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.08 0 0 70
Annak a kényszerképzetnek a fogságában vagy, hogy a balliberális értelmiség világnézete a bajnokok ligája, ami pedig azon kívül van az csupán lenézendő provinciális bénázás. Ez pedig nem mérce, holott FZS és FT megítélésére ezt akarod alkalmazni, és alkalmazod is. Így aztán fricctamásozol :S ... ez is az intellektuális mélyrepülés egy formája...
Előzmény: düdüklü tencere (67)
düdüklü tencere Creative Commons License 2010.05.08 0 0 68
(Erre a szintre kerültél???)
Persze, igazad van, nem túl elegáns dolog a káröröm, egy egészen picit röstellem is magam érte, de majd kitalálok valamit a kognitív disszonanciám oldására.
Monnyuk azt, hogy én próbáltam mindezt neked normális, mondhatni baráti-társalgási hangnemben elmondani, figyelmeztetni arra, hogy ígyjárhatsz, de te nem hallgattál rám.
Előzmény: nemezis 2 (66)
düdüklü tencere Creative Commons License 2010.05.08 0 0 67
Oszt mégis, mibe kéne ágyazza? Bauxitbetonba? :)

Az meg miért is lenne kínos egy akcionista szociológusnak, hogy a mondandója az aktuálpolitikai viták tárgyává válik, elmagyaráznád nekem? :-o

És azt is, hogy ugyan, mi elvi okunk lenne arra, hogy ne mérjünk össze két, magára mint a tudományok művelőjére tekintő embert?
Előzmény: Törölt nick (63)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.05.08 0 0 66

Máris megyek az MC-be.

Sőt el is bujdosok.

(Erre a szintre kerültél???)

Előzmény: düdüklü tencere (64)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.08 0 0 65
:DDDD
Előzmény: düdüklü tencere (64)
düdüklü tencere Creative Commons License 2010.05.08 0 0 64
egy pillanatra el tudnál Tőlem szakadni

Húúúú, Tőlem, nagy tével. :)))))

Szakadok, de nézd el nekem, hogy egyúttal megfelé is, a röhögéstől. Elhiszed, hogy kibaszottul viccesnek tartom ezt a fordulatot? A Friccek alkonya, avagy a turulpörkölt tragédiája. :))))
Előzmény: nemezis 2 (62)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.08 0 0 63
"a fricctamásokhoz képest ő legalább öt klasszissal jobb."

Azért az eléggé közös bennük hogy mondadókáját mindkettő a saját Világnézetébe ágyazva tálalja, és így természetesen aktuálpolitikai viták tárgyává válik álláspontjuk. Az ilyen fricctamásozós, ötklasszisos minősítgetések is erre vezethetőek vissza.
Előzmény: düdüklü tencere (60)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.05.08 0 0 62

He. egy pillanatra el tudnál Tőlem szakadni, akkor leírnám, hogy személy szerint nekem semmivel nem lett rosszabb az életem Fletó alatt.

Legfeljebb a hangulatom....

Előzmény: düdüklü tencere (58)
megélhetési lakosság Creative Commons License 2010.05.08 0 0 61

mert te aztán tudod

Előzmény: düdüklü tencere (60)
düdüklü tencere Creative Commons License 2010.05.08 0 0 60
Én a helyedben nem tagadnám, hanem örülnék annak, hogy Hegedűs Zsuzsa a te pártodat preferálja, ugyanis Hegedűs Zsuzsával lehet bátran nem egyetérteni, de egyúttal azt is látni kéne, hogy a fricctamásokhoz képest ő legalább öt klasszissal jobb. Focis hasonlattal: ti a megyei bajnokságban versenyeztek, ő a Bajnokok Ligájában.

Tehát nem Hegedűs Zsuzsa a ciki a fidesznek és a magyar véleményformáló értelmiségnek, hanem ti. :)
Előzmény: nemezis 2 (56)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.08 0 0 59
Legyen ez, nekem mindegy! Akkor összeveted? (nem vitázni akarok, Orbánét szeretném értelmezni, mennyiben hajaz rá Gyurcsány)
Előzmény: nemezis 2 (57)
düdüklü tencere Creative Commons License 2010.05.08 0 0 58
Angyal bogaram, te vagy az, aki fletó nagyívűjében tapicskol bokáig, én találok magamnak annál sokkal izgalmasabb olvasmányokat is. De te és Pelczné annyira rácuppantatok erre a Nagy Emberre, hogy mindent és annak az ellenkezőjét is csak Gyurcsányhoz képest tudtok látni.

De megértem, ez olyan, mint Konrad Lorenz kutyái, tudod, akik a kerítés két oldaláról lelkesen csaholták egymást, de amint szembetalálkoztak kerítés nélkül már el is bizonytalanodtak és rohantak vissza a jól bevált kerítéshez.

Most fog apránként kiderülni, hogy lófaszt a gyurcsányi rettenetes elnyomatás miatt nem voltak itten sokan képesek érdemit alkotni, hanem biza ők a tökéletes tehetségtelenésgük miatt nem, és Gyurcsány csak a kerítés, akire rá lehetett fogni.
Most, hogy már nincs kerítés, hogy bátran lehetne a nemzeti progresszó aktív élharcosa minden "nemzeti érzelmű", most, amikor végre megmutathatnák, most e helyett mi van?

Irtózatosan beszarva rohannak vissza a kerítésükhöz, gyurcsányozni kicsit. :))))
Előzmény: nemezis 2 (55)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.05.08 0 0 57

Ez, így hülyeség. (de legalábbis pontatlan)

Akkor is , ha Orbán mondta.

Egyetlen olyan értelmezése van, ami releváns:

A szakértelmen, vagy a bizalmon alapuló tekintély.

Előzmény: Törölt nick (54)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!