Akkor meg nem mindegy neked? Raadasul nem is itt elsz, es nem is kell elviselned, hogy meg mindig az ilyen trottyos ven volt munkasorok es 3/3-as besugok akarjak megmondani, hogy mit szabad annak, akinek adojabol elnek nyugdijaskent... Es hogy aggyal soha nem fogjak fel, hogy mennyire is kihasznalta oket szeretett partjuk 40+12 even at. Ehelyett meg ezekutan is nekik csapolnak.
Most mondd, ennek örömére elküldték őket a picsába.
Már csak ennyit tehetett. Ha lehet, ott helyben ki is csinálja mindet! Én mindenesetre szájon is vágtam volna, ha a közelembe jön, de ez maradjon az én viszonyom.
Nagyon szépen kidomborodott az a buta gyűlölet az öregember dühkitörésén, ami leginkább jellemzi ezeket az elvtársaidat, akik gyakorlatilag mentálisan ebből táplálkoznak.
az, hogy néhányan így dolgozzák, fel a választási vereséget, az Mszp riogatásának köszönhető.
már akkor meg volt ez az elkeseredés, amikor okt. 23-án megtámadták a Kossuth téren a két fiatal embert, és, -- milyen aljas is az ember-- a szemüvegét próbálták elvenni, vagyis, valakinek a "fogyatékosságát" még jobban fokozni.
meg kell tanulni mindenkinek, hogy a demokrácia, mindenkire kötelező, és nincsenek egyenlőbbek. a támadókat fel kell jelenteni, gondolom, azért nem lesz testüregmotozás, bár, még a régi emberek vannak sok helyen, kitudja...
tudom nehéz lesz stílust váltani.. nyugodtan kellett volna integetni a Hír Tv-ben, és üzenni, hogy bíznak a jövőben. de, így, ez a mostani üzenet, sajnos a normális emberi értékek végső feladásáról beszél, nagyon rossz fényt vett ezekre az emberekre.
aki pedig Izrael zászlaját használták fel, egy vélemény letakarására, iszonyatosan nagy hibát követtek el. meggyalázták az izraeli zászlót, majd a magyart is. de, mint tudjuk mindenhol vannak hülyék is.