A MICSODA változtat nevet? Egész konkrétan hol van és micsoda az az SZDSZ, ami most nevet változtat?
Persze, biztosan létezik még egy 1% alatti párt, amit SZDSZ-nek hívnak, de... mit érdekel bárkit, hogy ez a párt mit csinál? Ez a párt már nincs a térképen. Nincsenek benne azok az emberek, akikkel régen az SZDSZ-t azonosítottuk. Nem hogy TGM és Kuncze nincs már sehol, de még a "legújabb kori" Kóka sem!
Szóval van egy bürokráciai képződmény, egy párt, amely mögött se támogatás, se politika, de még politikusok sincsenek! Mert lássuk be, aki manapság az SZDSZ-ben van, az politikusnak már a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető... És ez a... valami... Ez a... dolog, ami semmivel nem jelentősebb egy évi stabil 5000 forint veszteséget termelő, két beltagból és a beltagok nagyszüleiből álló kukutyinszörcsögi BT-nél, ez most nevet változtat.
Nem olyan ritkaság ez. Láttunk már olyant, hogy egy párt nem jól mérte fel a helyét a politikai palettán, taknyolt egy jelentőset, majd nemcsak hogy nevet és imázst váltott, hanem egyenesen ideológiát is, oszt mégse lett vége a világnak.
Az szdsz-nek soha jobb lehetősége valamiféle sikeres átbrandelésre nem lesz, mint most. Egy rövid ideig ugyanis még van valamiféle kézzelfogható értéke a pártnak, még van némi infrastruktúrája, és lássuk be, aki ma hozzájuk csapódna az igen jó eséllyel nem a zsíros akármikért tenné, hanem a meggyőződése miatt.
Én látok egy igen halvány esélyt arra, hogy akár még az szdsz romjain is felépülhessen egy új liberális párt, persze ezt nagy mértékben fogja az befolyásolni, hogy ha végre bemutatkozik az LMP akkor milyennek fogja magát mutatni. Ha esetleg liberálisnak, akkor az szopás az szdsz-nek.
Nagyon fiatal lehetsz, ha te még bedőlsz ennek a közismert bulvár-botránygerjesztő MML-nek! Már kukázásra is kénytelen volt, hogy (már félig elégett) ajánló-szelvényekre bukkanjon?
Az nem merült fel a csökött agyában, hogy az ő leletének - a választások 1. fordulója lezárultával (az eredmények jogerőre emelkedésével) - abszolút semmi jelentősége nincs? MML persze pontosan tudja ezt, épp csak némi hírverést akart kavarni maga körül (amúgy én egyik TV-hírműsorban sem láttam ezt a performanszot), te meg bedőltél, amikor ide idézted ezt a blődlit!
Mert az én faszommal/adómmal/hazámmal verik a csalánt. Mondjuk most így már csak a vidámság kedvéért nyomom, de az elmúlt 20 év pokoli pusztítása amit ez a - magát liberálisnak tartó - csürhe csinált, megér egy kis szarkenést rájuk.
Kérdem milyen vàltoztatàsokat kivànnak végrehajtani a politikai elképzeléseikben. Az is furcsa hogy tudjàk majd a tagok hirtelen "màsképpen" làtni a kovetendo utat mint eddig. Vagy csak a név vàltozik és minden marad a régiben?
Tudom, hogy nem igazán szoktál válaszolni, de azért én mégiscsak megkérdezném, hogy ez miért érdekel téged? Illetve milyen megközelítésből? Polidilisen szeretnél egyet humorizálni neveken? Esetleg be szeretnél lépni, és érdekelnek a kilátások?
igazad van LMP = szdsz2= Liberálisok Magyarországi Pártja....
de csalással indultak úgy néz ki.
mai hír:
Tucatnyi kitöltött, félig-harmadáig elégett ajánlószelvényt adott le az Országos Választási Bizottsághoz (OVB) kedden egy internetes újságíró, aki szerint a cédulák hamisítványok.
Menyhért Mészáros László elmondta: a szelvényeket a fővárosban egy kukában találta egyik ismerőse. Valamennyi szelvényen az LMP egyik budapesti képviselőjelöltjének neve olvasható, s több ajánló személyes adata is látható azokon. Közölte: a szelvényeken szereplők közül három ajánlót felkeresett, közülük ketten azt mondták, nem erre a pártra töltötték ki szelvényüket.
Menyhért Mészáros László a televíziós kameráknak is bemutatott szelvényeket a sajtótájékoztató után az Országos Választási Irodához vitte, s átadta az iroda egyik munkatársának, aki ígéretet tett arra, hogy azokat az OVB elé tárja.
Ez a szerencsétlen idióta Retkes nem fogja fel, hogyha a szart rózsának kereszteljük át, akkor attól az még büdös marad, soha nem lesz illatos... Az SZDSZ az marad, ami. A megmaradt tagok meg fizessék vissza az adósságot. Aztán meg mehet nekik egy kis APEH szimatolás, hogy miből tudták azt befizetni :D
"a tulajdonukban marad az SZDSZ név, és azt más politikai formáció sem veheti majd fel a jövőben" Ezt most úgy mondja, mintha majd a jövőben tolonganának érte.
Szabadelvűek Szabadmagyarországi Szabad Személyiségei. Ha javasolhatnám, inkább Szabadelvűek Szabadmagyarországi Szabad Reménységei Röviden SzSzSzR, vagy inkább CCCP