1; Tudjuk, hogy néha nehezebb a sikert feldolgozni, mint a kudarcot.
2; OV a 2002-es választási vereségbe majdnem belerokkant.
3; Most, hogy itt el egy -számára- óriási siker küszöbén, vajon fogja-e bírni mentálisan?
4; Pont ezért a szavazóit is óriási felelősség terheli!
"Hatalmat csakis olyan ember kezébe szabad adni, aki nem akar a hatalom közelébe kerülni."
Akkor elqrta ez a qrvaország. :)
Ahogy a puruttya böszminnyó is mondotta volt régebben:
„Fantasztikus dolog politikát csinálni. Fantasztikus. Fantasztikus egy országot vezetni. Az utolsó másfél évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált, és egy dolog fűtött: visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet, hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól meg a jobboldaltól, és tanulja most már meg magát, nem ő hozzájuk mérni, hanem a világhoz. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt, imádtam, életem legjobb része volt. Most az adja, hogy történelmet csinálunk. Nem a történelem könyveknek, arra szarok, egyáltalán nem érdekel, hogy benne leszünk-e. Hogy én személy szerint egyáltalán nem érdekel. Csinálunk-e valami nagyot. Azt mondjuk-e, hogy a kurva rohadt életbe, jöttek pár napig, meg merték tenni, és nem szarakodtak azon, hogy hogy a francba lesz majd az útköltség elszámolásunk, bassza meg! Jöttek párak, akik nem szarakodtak azon, hogy akkor a megyei önkormányzatban lesz-e majd helyük, vagy nem. Hanem megértették, hogy másról szól ez a kurva ország! Hogy megértik azt, hogy azért érdemes politikusnak lenni itt a XXI. század elején, hogy csináljunk egy másik világot! Csak azért! Egzisztenciát lehet még találni sokat.”
...siker az, mikor az ember mások hátán felkapaszkodik a trágyadom tetjére, büszkén kihúzza magát, majd elkezd belesüllyedni a trágyába, és befolyik a gumicsizma szárán a trágyalé?