Ha ők nyernek, akkor ugyanaz lesz, mint, ami 1998 -ban történ a Bokros-csomaggal!
Bajnai példaértékűen húzta ki az országok a világválságból. Pár év és újra száguldana a gazdaság (ami már most atomstabilstabil egyébbként).
Tényleg azt akarjátok, hogy a válság miatt, amit meg kellett szorítani, mindaz a nélkülözés, szükölködés, mindennek az eredményét egyszerűen szórjuk a haveroknak, költsük országblamázsra? Hát ezért nélkülöztetek, ezért szűkölködtetek, most , amikor meglenne az eredménye, most mindezt másoknak dobnátok?
Kössünk üzletet: én megmondom neked, hogy honnan jön a három milliárd, ha te meg megmondod nekem, hogy hová tüntetett a Gyurcsány-Bajnai duó többezer milliárdot.
No száguld már a gazdság? Ez a Bajnai úgy rendbetette, hogy csak na!
Látszik hogy most is az van mint 98-ban, a Fidesz csak azért produkálta az elmúlt 20 év magasan legjobb mutatóit mert a Bokros ugye ugye. Most is lesz itt tejjel vajjal folyó kánaán csak most a libás Bajnai miatt!
csak a magad nevében beszélj... és attól még, hogy telespammeled az összes topicot, ne gondold, hogy meggyőző is vagy... a valóságot meg inkább meg sem említem.
Akkor te azt szeretnéd, hogy a mindenkori kormány megszorongassa a pénztárcádat, mint GyF és LiBajnai? De ha a válság miatt ez következik, akkor kérlek, ne nyilváníts semmiféle véleményt a tapsikoláson kívül.
Aki egy kicsit is figyelte az elmúlt éveket, tisztában van vele, hogy a hatalmas államadósságot az MSZP tette a nyakunkba. Mellette még meg is szorított. Ebből következik a kérdés, hogy hol a lóvé, elvtársak?
Tévedésben vagy. Nem Bajnait dicsérte, hanem az állampolgárokat, akik szó nélkül hagyták magukat szorongatni. Az állampolgárok hoztak áldozatot az elqrt gazdaságpolitika érdekében, nem a LiBajnai.
Bajnainak milyen eredménye volt? Az IMF hitelt hívogatta le, közben megszorított úgy, ahogy az IMF diktálta neki. Erre bárki képes lett volna, te is és én is. Bajnai egy akarattalan báb volt az IMF markában. Ez a baja most az IMF-nek:-))))))))))) nem báb a minelnök:-)))))))))))))))))))
Bizony, sajnos ebből minden bejött, még több is...
És igen, a hazaffyak ezt akarták.
Csak meg kell nézni, hogy még most is mennyien vannak, akik reggeltől estig verik a klavit, hogy bizonygassák: Orbán igenis helyesen cselekszik... :-(((