Keresés

Részletes keresés

őszkaján Creative Commons License 2010.07.23 0 0 69
 Biztos vagyok benne, hogy a csend harangja megszólalna. mint ahogy az időkerék is leállt, mert homok ment bele.
Előzmény: péterkém (60)
blogtalan Creative Commons License 2010.07.23 0 0 68
Már Szolnokra is pályázott, amikor Balázs Péter nyert. Kicsit visszatetsző volt, ahogy a végeredményt kommentálta. Kikérte magának, hogy nem estek hasra az ő művészi nagysága előtt. Feltételezem, ez lesz most is. Az Ascher-Csáky bíráló bizottság majd jól támogatja, utána, ha mégsem ő nyer, sipítoznak majd, hogy nem vették figyelembe a szakmai bizottság véleményét. A szolnoki koreográfia megismétlődik.
Előzmény: lanned (66)
őszkaján Creative Commons License 2010.07.23 0 0 67

Mint a párizsiak a zongorába szarást.

Előzmény: blogtalan (20)
lanned Creative Commons License 2010.07.23 0 0 66
Tudod, nem nagyon érdekel, ki mi volt az elmúlt 8 évben.
Nem ez a mércém.

Színházbajáróként annyi tudok, hogy Lukáts kitűnő színész, rendező és kb. 25 évig jártam Kaposvárra színházba.

Nem világos, hogy minek kell mindenből politikai cirkuszt csinálni, a többi pályázó se gyenge, kívánom, hogy jó színházat csinálhassanak Kaposváron.
Előzmény: blogtalan (65)
blogtalan Creative Commons License 2010.07.23 0 0 65
Lukáts- jogos (m.c.)
Az elmúlt 8 évben is ellenzéki volt? Talán olvasd végig a topicot!
Előzmény: lanned (64)
lanned Creative Commons License 2010.07.23 0 0 64
Először is Lukáts. Másodszor is ő már akkor kaposvári színész volt és ellenzéki, amikor sok itt írogató még meg se született.
Előzmény: blogtalan (63)
blogtalan Creative Commons License 2010.07.23 0 0 63
Lukács Andornak, a Csend harangja szellemi atyjának most a kaposvári színházra fáj a foga. Nyilván elindul majd megsegítésére egy "mozgalom".
Itt
Lenkenéni Creative Commons License 2010.03.30 0 0 62
Szia!
De lökött vagy :)
De igaz minden. :)))
Előzmény: Antisystem (58)
péterkém Creative Commons License 2010.03.30 0 0 61

Legyünk igazságosak!

Sem a kórházi széfek elrendelése, sem az OPNI bezárása és pszichotikus ápoltjainak a társadalomra szabadítása (és ami fájdalmasabb: a világhírű stroke-centrum bezárása) NEM KÖZVETLENÜL Demszky bűne!

Mindezeket a jóvátehetetlen bűnöket a honi népesség és a beteg emberek ellen (ingatlan- és magáneü.-biznisz érdekében) az akkor még koalíciós párt, az SZDSZ komisszárjai, név szerint: a sok kórházból, alkalmatlansága okán kirúgott, viszont GYF-nél miniszteri polcra feltuszkolt MOLNÁR LAJOS, és szintén SZDSZ-es - végtelenül érzéketlen, egészség-politikailag alulképzett, de legalább ostoba - HORVÁTH ("hordágy") ÁGNES követte el, - ne felejtsük! - a ma már az MDF-fel vérfertőző SZDSZ megbízásából!  

Előzmény: AAAaaa (47)
péterkém Creative Commons License 2010.03.30 0 0 60
Állítólag a "csend" meg a "ha(ra)ngja" is ún. üvegből készülne, amiben semmi értékesnek minősíthető (v.ö. "felvásárlók"-nak eladható) anyag nincs. Legalább ennyit tanultak a "művészek" és a Demszkáj vezette Főv.Önk. is! Ez is valami!
Előzmény: szem telen (36)
blogtalan Creative Commons License 2010.03.30 0 0 59
Állítólag készen van, egy kémfotó sokat érne!
Antisystem Creative Commons License 2010.03.30 0 0 58

Jópofa... ha lennék egy multiburzsi és lenne egy nagy irodaházam, lehet, meg is venném az előcsarnokába...

Node ez egy dolog, és ugye egy merőben másik dolog a közpénzszórás... én voltaképp csak az nem értem ma Magyarországon, hogy a feleségkereső Benkőnek (fénykorában lantművész) a 3 méteres bronzf*szára hogyhogy nem kapott rá egyik közpénzszóró hivatal se... megvették volna tőle 20-30 milláért, és most utólag lehetne rajta vitázni, hogy hova állítsuk ki a 3 méteres erektált bronzpéniszt (kis átalakítással valszeg napórának is alkalmas:)), ahol nem sérti a közszemérmet...

ÜdV

Előzmény: Lenkenéni (57)
Lenkenéni Creative Commons License 2010.03.30 0 0 57
4d óra 3?

Ez a magyar találmány 10 millió forint, beltéri felállításra.
Igaz, nincs politikai hátszele, én a CsOPÁ-ban láttam.
Szerintem veri támogatás nélkül a harangot és az időkereket is.
www.loclock.com
blogtalan Creative Commons License 2010.03.30 0 0 56
Liberális nyelvi lelemények: Lukács Andor színházának a neve "Sanyi és Aranka Színház és Opera". Elég nagyképű ahhoz képest, hogy egy IX. kerületi pincében működik.
Előzmény: péterkém (55)
péterkém Creative Commons License 2010.03.30 0 0 55

"A CSEND HARANGJA"  szóösszetétel gondolkodás-módjában maga a vegytiszta magyarországi liberalizmus megtestesülése!

Ne szóljunk arról, hogy az említett pol. áramlat az érintett "műtárgy" nevének leginkább első jelzőjére hallgathatna!  A "harang" főnév, netán a "harangszó" jelentését ezek a "liberális művészek" rég kitörölték (ha benne volt valaha is) a szótárukból. Egyetlen szóval helyettesítették: a "pénz" szóval!

A dolog valóban kísértetiesen hasonlít az - ugyancsak Demszkáj támogatta és a Főv.Önk. által finanszírozott - "Időkerék" c. performanszra, ami szintén becsődölt, mint DG megannyi "látvány-intézkedése"!

Azért - valljuk be - ez a legfifikásabb ötlet: ugyanis ezek az (törhetetlen?)üvegből készült harangok (egy harang eredendő rendeltetése ellenére) valóban nem szólalnának meg, helyettük "erdei madárdal" csendülne fel bizonyos óra-ütések helyett. Ezt meg már néhány óragyártó cég rég kitalálta a házi faliórák adjusztálása esetében!

Egyszóval, ez a láthatóan senkinek sem kellő, de a Demszky-vezette Főv. Önk. által sokmilliós közpénzzel támogatni kívánt (a kedvenceik még utolsó dotálására szolgáló) "művészi alkotás" ismét egyike a Főv. Önkormányzattól megszokott közpénz-pocsékolásának!

Ezüst Sajó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 54
Ilyen értékes embereket széfben kellene tartani. Jól bezárva.
Bár a kórházi széfek kis mérete okozna némi problémát. :-)
Előzmény: AAAaaa (51)
Antisystem Creative Commons License 2010.03.30 0 0 53

Kiváló gondolat... egy diszkrét nokiás doboz, amiből "3 dokumentumok" kandikálnak kifele, és akkor már csak a tocsikolás képi megtormálására kell pályázatot kiírni:)))

ÜdV

Előzmény: AAAaaa (52)
AAAaaa Creative Commons License 2010.03.30 0 0 52
egy rajk laszlo tervezte nokia doboz bejarattal?
Előzmény: Antisystem (50)
AAAaaa Creative Commons License 2010.03.30 0 0 51

tiszta agyviharzas!

korhazi szefbol lehetne kalodakat epiteni es szdsz-es prominenseket beleultetni - igy demszki valodi fejet lehetne ratenni!

Előzmény: Ezüst Sajó (49)
Antisystem Creative Commons License 2010.03.30 0 0 50

Nézd, a 7-es mellett a Szoborpark szomszédságában még van üres terület, és a Duna felé eső még csak nem is védett (a Kamara-erdő felé az). Talán ideje lenne elkezdeni megcsinálni az előző éra szoborparkja szomszédságában a jelen éráét, és akkor oda mehet az Időkerék, a széfpiramis, az autópályakapu és stadionbeléptető, az ontopic műalkotás, meg még biztosan akad nehány. Mellette fotókon lehet demonstrálni az 1972(!) óta folyamatosan készülő 4-es Metrót, az új Nemzeti sorozatban kiásott gödreit...

ÜdV

Ezüst Sajó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 49
"esetleg egy demszki fejet ratenni meg tojasokbol megformalva..."
A mondat közepéig teljesen megijedt állapotba kerültem, de mikor tovább olvastam, megnyugodtam.
Már azt hittem, hogy az eredetit akarod rátenni. :-)
AAAaaa Creative Commons License 2010.03.30 0 0 48
logikat keresel vagy politikat?
Előzmény: Törölt nick (45)
AAAaaa Creative Commons License 2010.03.30 0 0 47

mondasz valamit

korhazi szefekbol epiteni egy piramist az valoban jo korrajz lehetne (esetleg egy demszki fejet ratenni meg tojasokbol megformalva...)

Előzmény: Antisystem (44)
pert2 Creative Commons License 2010.03.30 0 0 46
Ajándék harangnak ne nézd a nyelvét - meg az alkotóját:-)
Előzmény: Törölt nick (45)
Antisystem Creative Commons License 2010.03.30 0 0 44

Tárgyalni kellene, hogy az alkotók nem fogadnának-e el a művükért cserébe mondjuk 80 millió értékű kórházi széfet, stadion-beléptető rendszereket és autópályakapukat a 40 millió forint helyett. Utána pedig fel kell állítani az alkotást a bezárt OPNI üresen kongó kertjébe/előcsarnokába és rögvest igazán mély, fájdalmas értelmet is nyer, meg el sem töri senki...

ÜdV

Előzmény: AAAaaa (40)
AAAaaa Creative Commons License 2010.03.30 0 0 43

en a cikket olvastam (es akadtam ki)

abban all a MEH (lasd meg 35)

Előzmény: Törölt nick (41)
Ezüst Sajó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 42
Ja, ja! :-)
Szerintem mindenkinek vannak hülye ötletei. Csak nem mindenki kap rá két-három nokiát ha megvalósítja.
Tihanyi visszhang üvegből
Az Üveg Visszaváltó szobra
Az üveghegy elkurtafarkú malaccal
Az üveges tót hanyattesése
stb...

Előzmény: bárhogyleszugylesz (24)
AAAaaa Creative Commons License 2010.03.30 0 0 40
ha a MEH megallapodott a muveszekkel akik elkeszitettek mar az alkotast es a MEH mar at is utalta a penzt, akkor realis a nem fizetes? (csak akkor ha a muveszek szobeli bizonyistenre keszitettek el a muvet papirfecni nelkul)
Előzmény: WYW (38)
WYW Creative Commons License 2010.03.30 0 0 38
De ebben a topicban olvasható, hogy a galéria nem akar (szerencsére) erre a hülyeségre fizetni.
Előzmény: AAAaaa (35)
pert2 Creative Commons License 2010.03.30 0 0 37
Az üvegharangot legalább nem kell átforgatni - viszont törékeny.

Az nem tudom miért kell 120 különböző nyelven gyerekekkel a csendet elsuttogtatni - én féláron is képes vagyok a világ legalább 160 nyelvén csöndben maradni (és ezen kívűl még többezer tájszólásban is), és akkor még a hangszórókat is meg lehet spórolni:-)
Előzmény: blogtalan (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!