Keresés

Részletes keresés

piripapi Creative Commons License 2010.04.08 0 0 161
Az LMp nem vérfrissítés, hanem rename vagyis átnevezés. SZDSZ a saját nevén bukott hát legyen LMP.
Igor. Creative Commons License 2010.03.30 0 0 159
A plakátokon már a gázálarc a fejükön van.
Előzmény: Vargas011 (157)
Vargas011 Creative Commons License 2010.03.30 0 0 157
"A háttérben pedig ugyanaz a kártékony banda."

név szerint?
Előzmény: gratianus (156)
gratianus Creative Commons License 2010.03.30 0 0 156
Azért az is haladás már, hogy egy pártot az SZDSZ-hez hasonlítani fröcsögésnek számít...:))
Amúgy az LMP egy ugyanolyan kártékony társaság, mint az SZDSZ. Sőt még a hatalomba is hasonló trükkel akar bejutni. SZadesz anno harcos antikommunizmus, LMP trendi zöldmozgalomként. Ugyanúgy elfedte/elfedi mindkét párt valódi arcát ez a felvett máz. A háttérben pedig ugyanaz a kártékony banda.
Előzmény: Vargas011 (154)
Vargas011 Creative Commons License 2010.03.29 0 0 154
"LMP = SZDSZ 2.0"

megindokolnád esetleg? :) , vagy csak a fröcsögésig lehet eljutni...
Mondjuk igaz hogy 2 topiccal arrébb meg a Fidesz trójai falova az LMP... először előbb döntsétek el :P
Előzmény: Törölt nick (148)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.03.29 0 0 153
az egyetlen koherens program Bokrosé, de neki nincs esélye a megvalósításra.

Ja, minden betegségre szedjünk aszpirint, oszt kész is.
A magánosítás az egyetlen megoldás minden bajunkra:-)
Előzmény: Törölt nick (152)
Pleiku Creative Commons License 2010.03.29 0 0 149
én vagyok a hülye"

igen, es mar az is maradsz, ha nem valtozol....;-)
Előzmény: Törölt nick (147)
Esbeta férje Creative Commons License 2010.03.28 0 0 146
Értem, de mégsem tudok egyetérteni veled. Talán túl naív vagy a "SZÍNEK" tekintetében.
Előzmény: Vargas011 (143)
Vargas011 Creative Commons License 2010.03.28 0 0 144
"ellenben innám szavaid, merre e nagyvilágban találom meg az elempé részletezett világrengető programját?"

http://lehetmas.hu/program

ha nem is világmegváltó de kezdetnek nem rossz :P
Előzmény: Törölt nick (142)
Vargas011 Creative Commons License 2010.03.28 0 0 143
Nos nehezen tudom megfogalmazni mire gondolok pontosan. Nem értek egyet a Jobbik radikális nézeteivel (sőt..), de valahogy a demokrácia híve vagyok (tudom a Jobbiknál ez furán hangzik,de mégis csak törvényes választáson vesz részt) és örülök ha minél több párt jut be a parlamentbe, még akkor is ha nem értek egyet az adott párt ideológiájával,terveivel. Ez az első választás ahol végre új pártok, arcok kerülhetnek be a parlamentbe, már elegem van az eddigi politikusaink teljesítményével (gondolom nem vagyok egyedül). Aki változást akar, annak véleményem szerint az új pártokra kell szavaznia, megkell nekik adni az esélyt,mutassák meg mire képesek. Az LMP-ben nincsenek szélsőséges nézetek (legalábbis erre utaló jelekkel még nem találkoztam, de nem is hinném hogy fogok vele találkozni), és én sem vallók szélsőséges nézeteket.
Előzmény: Esbeta férje (141)
Esbeta férje Creative Commons License 2010.03.28 0 0 141

"Véleményem szerint szükséges a vérfrissítés, nem vagyok egy Jobbik fan, de szerintem jó lenne ha minél színesebb lenne a parlament."

Ha neked éppen az a szín hiányzik, akkor mégiscsak szereted a szélsőséges nézeteket és ha olyan nagy híve vagy az LMP-nek, akkor lehet, hogy ott is megtalálod azokat ?

Előzmény: Vargas011 (136)
Vargas011 Creative Commons License 2010.03.28 0 0 136
"Ami az lmp-t illeti: hol ott a vérfrissítés? ugyanaz a korrupt szadeszos banda."

Sorold már fel légyszíves az LMP tagságában lévő korrupt SZDSZ-seket.... bizonyítékot ha LEHET(ne) szeretnék kérni.... a SZadesz jelenleg az MDF-ben található meg.

Ennyire hihetetlen, hogy van egy új párt ami nem a Fidesz trójai falova és nem az SZDSZ 2.0, nem hiszem el hogy egyfolytában csak a mocskolódás megy (értem ezt mindenre, pl: az MSZP az egyetlen demokratikus párt,Orbán csak egy patás ördög,a Jobbikban csak fasiszták vannak és ha hatalomra kerülnének akkor kezdődne a Dunába lövés vagy akár CSAK A FIDESZ és mindenki más hülye aki nem rájuk szavaz és a két szélsőség összeér (MSZP-Jobbik)

Remélem megfogom azt élni amikor mondjuk olyat olvasok itt a polidilin hogy xy párt z programrésze szimpatikus, de a yx párt programját még meg is lehet valósítani szemben a xy pártéval. (vagy valami kulturált vitát)

Annyit szeretnék csak kérni hogy előbb olvassátok el az LMP programját (najó mivel 240 oldal hosszú ezért csak fussátok át :P ) a honlapjukon elérhető, és aztán kezdjétek el szidni, de ha lehet kulturált módon,hátha menni fog.

Másik kommentben az szerepelt hogy az LMP csak a hatalomra akar kerülni,hogy kilopja az országot. Schiffer András listavezető a napokban nyilatkozta valamelyik rádióban, hogy nemfog az LMP senkivel sem jelenleg koalícióra lépni (egyébként szerintem nem is lesz koalíciós kényszerben a Fidesz)

Véleményem szerint szükséges a vérfrissítés, nem vagyok egy Jobbik fan, de szerintem jó lenne ha minél színesebb lenne a parlament.

Üdv: Vargas01
Előzmény: Óvakodj a törpétől! (120)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.28 0 0 135
LMP
Előzmény: Blind Illusion (-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.28 0 0 134
Azt kit érdekel kinek az ügyvédje.
Előzmény: Törölt nick (47)
Darwin Creative Commons License 2010.03.28 0 0 133
Az aztán nagy vérfrissítés lesz :D
Előzmény: Törölt nick (132)
Pleiku Creative Commons License 2010.03.28 0 0 129
nem beszukult, hanem sajat velemenyem. es nem kell a koszonetetek.

"Persze érvek nem hangoznak el sohasem, amikor a jobbikot gyalázzák."
mit akarsz meg erveket? ordas nyilas eszmek , megoldasok ellen nem kellenek ujabb ervek...

"Könnyen előfordulhat, hogy 4 év múlva majd ugyanitt írogatsz jobbik szimpatizánsként, "
kizart dolog...;-) utalom, megvetem az egesz bagazsotokat.....
Előzmény: Törölt nick (128)
Pleiku Creative Commons License 2010.03.28 0 0 127
"De szerencsére sok tiszta fejű egyetemista és magyar vállalkozó, munkavállaló támogatja a Jobbikot, a"
persze, ne hulyezd mar le a magyarokat.....
sok naiv normalis rajuk szavaz, de a szavazatok tobbseget az ostoba, nyilas erzetu, vagy konnyen befolyasolhato polgaroktol kapjatok.... a rendszervaltasnak nevezett modszevaltas utan a szadec mellett ez a jobbik a leghitvanyabb tarsasag.... raadasul a legostobabb is, remelem, ezek is a szadec sorsara jutnak..... a nemzet kiutalja oket....

az LMP meg a szadeceredetu , legsimlisebb tarsulat... egy programjuk van; hatalomra kerulni.... remelem, nem fognak....lattuk mar, hogy szadec nev alatt mikre kepesek....
Előzmény: Törölt nick (6)
John Doe(520i) Creative Commons License 2010.03.28 0 0 124
Mesélj, mi történt?
Előzmény: Törölt nick (123)
blogtalan Creative Commons License 2010.03.28 0 0 121
Ha a hitelek elfogynának, akkor nem lenne ekkora az adósságállományunk...
Előzmény: Törölt nick (116)
Óvakodj a törpétől! Creative Commons License 2010.03.28 0 0 120
Ami az lmp-t illeti: hol ott a vérfrissítés? ugyanaz a korrupt szadeszos banda.
midnight coder Creative Commons License 2010.03.28 0 0 110
Nem kell. Inkább örüljünk hogy végre az MDF-SZDSZ kiesik a parlamentből, nem kell még egy MSZP gyűjtőpártot bejuttatni. Most az MSZP mattot kap, 2014-ben viszont vígan együtt fognak kormányozni a Jobbikkal. Már persze, ha addigra lesz még MSZP. És persze Jobbik. Én drukkolok hogy egyik se legyen, épp elég lenne egy LMP vs FIDESZ kétpártrendszer.
Előzmény: Törölt nick (103)
meret99 Creative Commons License 2010.03.28 0 0 107
Legyen igazad:)
Előzmény: Törölt nick (104)
blogtalan Creative Commons License 2010.03.28 0 0 105
Ne kábíts!
Előzmény: Törölt nick (103)
meret99 Creative Commons License 2010.03.28 0 0 102
NEM! Nem, nem, SOHA! Van elég hülye, aki ennélkül is a jobbikra szavaz, az lmpre meg természetes közege:( Az lmp a régi új szdsz:D
Értelmes és gondolkodó magyar ember a fityeszre szavaz:)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.27 0 0 98

A maszopnak elment a halyó.

A pénzügyi válság és saját mohóságuk miatti pénzhiány kikezdte a párthálózat szervezeti rendszerét és 2010 után még egyszer ugyanígy nem tudják már újraszervezni. Plusz, hacsak a fidesz nem lesz totálisan ostoba, elkezdi az elszámoltatást és kártyavárként fog összedőlni a maradék maszop struktúra is. Vagy marakodni kezdenek a megmaradt lóvén és több kisebb pártra oszlanak

Nem véletlenül menekülnek  a maszop közeli a vállalkozók más pártokba - pl. a jobbikba-  viszik embereiket, pénzüket és kapcsolati rendszerüket is.

De a fidesz is nagyot bukhat majd 2010 után, ebben a helyzetben nem nagyon fog tudni az elmúlt 20 év módszereivel operálni. Pedig őket ez a 20 év formálta és emelte fel. Nagy kérdés életképesek lesznek-e egyáltalán egy új világban

Előzmény: Törölt nick (83)
tongue Creative Commons License 2010.03.27 0 0 97
Ha már muszáj választani a kettő közül, akkor a JOBBIK!
(A retekklub + a csigatv miatt ... 8o)))))
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.27 0 0 96
:DDDD Bár inkább sírni tudnék.
Előzmény: Törölt nick (92)
anticonstitutionelle Creative Commons License 2010.03.27 0 0 95
:))))) Ja meg a Hamas-nak:))
Előzmény: Törölt nick (92)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.27 0 0 94
"Tasnádi kigyógyul elmebajából, ha győztök?"

Tasnádi is a "Fidesz börtönében" ült, még könyvet is írt róla: "983 nap a fidesz börtönében" címmel. Szerinted milyen kapcsolata lehet a fidesszel?
Előzmény: Törölt nick (91)
anticonstitutionelle Creative Commons License 2010.03.27 0 0 93
Lehet, de szerintem minél több ellenzéki párt ül a parlamentben, annál nehezebb lesz talpra állnia a szociknak.
Előzmény: Törölt nick (89)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!