Minket más fából faragtak, minket nem torzított el a hatalom hiszen óhatatlanul eszünkbe jut az Őszödi beszéd egyik mondata, ami azért elárulja, hogy a más fából faragott államférfi nagyon is megszerette azt a hatalmat, amivel kormányfőként rendelkezett: Fantasztikus dolog politikát csinálni. Fantasztikus egy országot vezetni .. nagy dolog volt , imádtam. Életem legjobb része volt.
Vagy a másik önvallomásnak felfogható mondat:
Azt hittem, hogy az igazunk és az akaratunk mindent le fog győzni, és önmagában elég lesz a győzelemhez. A választók reformszándéka és reformképessége között nem vettem észre különbséget , ami azért sokat elárul Gyurcsány demokrácia-felfogásról.. A progresszív demokrata úgy jellemzi a reformkudarcot, hogy: a többség mást akart, de nekünk volt igazunk . A szónokot hallgató kisebbség azonban, a tartalmi üzenetekre éppoly kevéssé figyelt, mint a hangulati jelekre, így annyit reméltek csak a szónoktól, hogy bűvészként elővarázsol néhány trükköt a tarsolyból, ami megváltoztatja a választások kimenetelét.
Talán segítette volna a megértést, ha az Őszödi beszédrőlés a 2006-os tv vitáról készített cd, az 1000 Ft-ért megvásárolható ajándékot, Nokiás-dobozban adták volna át...."
.......Teljhatalmú megbízott, pecsétőr, valamint a Lenndélen és Nickfree elnök úrak, és egyéb kilőtt portások visszatérését előkészítő bizottság elnökei:
Oda kell rá figyelni, mert kurva nagy előadóművész.
Miniszterelnökként viszont kifejezetten gyenge teljesítményt mutató figura. Afféle hámozott lufi, aki addig nagy király, míg el kell adnia magát, de ha tettekre kerül a sor, hamar kiderül, hogy egy nagy nulla.
Mivel a politika 80%-ban előadóművészet, jó hogy oda kellett figyelni Ferire.
Sztem inkább akkor kellett volna odafigyelni, amikor arról beszélt, hogy talán abba kellene fejezni a hazudozást és egyebeket!!! NA, akkor nem itt tartanánk....
Ez mikor is volt?
Miután azt mondta, hogy aköltségvetés köszöni szépen jól van?
Vagy még az előtt,mielőtt a legőszintébb becsületszavára mondta, hogy ez a kurmány...?
Ja, ez inkább akkor volt, amikor a kamu adócsökkentési törvényeket visszavonták?
De már az után, amikor azt mondta, hogy "Elnök úr! Ön úriember...vonja vissza ... nem igaz állításokkal választást nyerni nem igaz országhoz vezet?
"Illetve nem igazán tudják, jó-e ez nekik vagy sem." Egyértelműen, nem. A mai felmérésben volt - Index - egy ilyen, hogy az összes megkérdezett 81%-a nem kívánja MiFerinket jobbról-balról. A maradék 19 lehet az a szűk őskommunista nyugdíjas réteg, mely akár a 12-11-10. havi nyugdíját is beáldozná Feri két szép szeméért, esetleg táncáért. De csak azért, mert még mindig azt hiszik, a Patás kormányoz 1998 óta.
Fletónak van a szocikra nézve pozitív és negatív hatása is.
Pozitív: Azt a kevés szavazót, aki még kitart az Mszp mellett, felrázza. Ezek gyakorlatilag mind masszív gyurcsányhívők, ezért örülnek Ferinek.
Negatív: Mindenki mást elriaszt, márpedig csak a törzsbázissal nyerni nem lehet. De még elfogadható mértékű vereséghez is kevés. Plusz felrázza az Mszp ellenfeleinek szavazóit.
"A balosok jobban utálják mint a jobbosok." Hát ezt nehéz így megítélni. Én pl. gyakorlatilag azonnal le tudnám hányni a tv-t valahányszor meglátom ezt a kádköves ánuszrózsát, de olyankor mindig megnyugtatom magamat azzal, h a Jóisten a kommunistákhoz küldte és nem a polgári oldalra.
:-))) Ez remek értékelés volt. Én azért drukkolok, hogy Fletó még szerepeljen sokat a tévében. Akkor már a hangszórós autó sem kell az utcákra, hogy "Hazudtunk reggel....stb" Esetleg kedves felesége is beszállhatna azzal a tekintettel, melyet a 301-es parcellánál vetett néhány számonkérőre.