Keresés

Részletes keresés

At-x Creative Commons License 2016.01.11 -1 0 17

Sziasztok!

Bútorajtó: www.at-x.hu

Bandibacsi Creative Commons License 2010.08.18 0 0 16

Köszi szépen a tippeket! Én se szívesen megyek a belvárosba, sajnos a munkáltatóm valamiért görcsösen ragaszkodik hozzá hogy szinte minden hétköznap odamenjek ;).

Előzmény: Axióma (14)
Axióma Creative Commons License 2010.08.18 0 0 15
.
Axióma Creative Commons License 2010.08.18 0 0 14
Mi ket helyen lattunk ilyeneket: a bqker.hu volt a szimpibb, de az gyaloglas lesz azert az 1-es villamostol ha nem kocsival vagy, es az interfa.hu (de rajuk haragszom, mert a kiallitott mintadarabbal nem egyezot adtak oda az asztalosoknak).
Mi mondjuk meg a belvarosban nemigen jarunk, csak kenyszerre... szoval remelhetoleg jon valaki es mond onnan is.
Előzmény: Bandibacsi (13)
Bandibacsi Creative Commons License 2010.08.18 0 0 13

Tanácsot szeretnék kérni, kedves emberek, hogy hol tudnék én vásárolni felfelé nyílós felső szekrényekhez gázrugós tartókat, vagy olyan nem gázrugós hanem beakadós tartókat, nem tudom, hogy mi a rendes neve. A meglévő gázrugós tartók "elfáradtak", nem tartanak egyáltalán.
Különösen örülnék ha Budapest belvárosi vagy könnyen megközelíthető helyet tudnátok ajánlani.
Axióma Creative Commons License 2010.03.12 0 0 12
Jaja, sot egybegyartottak a felsoszekrennyel, aminek a tetejere kerult. Kiveve az ablak folotti "athidalost", mert az alatt nincs. Ja es 5 centis raszterben, meg csinaltak lapos atlos sarokelemet is felfele nyilva, mert ugye igy olyat is lehet:)
Előzmény: ZE (11)
ZE Creative Commons License 2010.03.12 0 0 11
Így már stimmt. Még nem jött "szembe" ilyen igény - olyan viszont igen, hogy "maradék szélességet is töltsük ki polccal, ami természetesen méretre szabatott elemekből lett összerakva. Csak tippelem, hogy ilyen fekvős szekrény (felfelé nyíló ajtóval) esetén inkább a méretre gyártás maradna a 150-es osztásnak megfelelően.
Előzmény: Axióma (10)
Axióma Creative Commons License 2010.03.12 0 0 10
Semmi, mert nem vettem meg. Ilyen baromsagot, hogy van vizszintes szekreny, de csak a felso szekreny elforgatva, es emiatt 70 vagy 92 centi szeles lehet, semmi mas. Ezt egyetlen 15-os osztasu szelessegrendszerbe se rakod fel. Nalam az aran kivul itt bukott meg az ikea.
Előzmény: ZE (9)
ZE Creative Commons License 2010.03.12 0 0 9
Mi volt a problémád?
Előzmény: Axióma (8)
Axióma Creative Commons License 2010.03.12 0 0 8
Akkor nem szereltel meg fektetett felso szekrenyt... azt az agybajos meretkiosztast. Na nekem ezert nem lett ikea, bar egyebkent anyagban tobb lett volna, mint igy most elkeszitve...
Előzmény: ZE (7)
ZE Creative Commons License 2010.03.12 0 0 7
Eddig valóban az ikea cuccai voltak/vannak többségben, bár azért akad más is - készülékben, kiegészítőkben (mosogató, világítás, beépített berendezések) viszont teljesen vegyes a kép, ahogy munkalapban is.
Előzmény: Axióma (6)
Axióma Creative Commons License 2010.03.12 0 0 6
Hatarozottan nem ertek egyet. Persze unalmas is lenne a vilag csupa bologatojanossal:)
Arra azert kivancsi vagyok, hogy milyen gyartmanyu darabok legozasara gondoltal. Mondjuk gondolom elso az ikea, de azon kivul.
Előzmény: ZE (5)
ZE Creative Commons License 2010.03.12 0 0 5
Igen, az eddig összelegózott bútorok tulajdonosai elégedettek a konyhájukkal. Nem azt mondom, hogy méretre készítve nem lehet jót alkotni, sokkal inkább az jött ki, hogy azonos műszaki tartalommal (pl. végig kihúzható fiók vagy drótkosár, betolásnál csillapítottan felütköző fiók, vízszintesen és függőlegesen is állítható előlapok) kevés iparos fogja bevállalni, és ha igen, az ár, meg a garancia (meg a gariidő alatt a garanciakötelezett léte) nem lesz azonos.
Előzmény: Peti00077 (4)
Peti00077 Creative Commons License 2010.03.12 0 0 4

Szia!

Gondolom a mai napig jól működik?

Ha megérte számodra akkor jól jártál vele nem?

Előzmény: ZE (3)
ZE Creative Commons License 2010.03.11 0 0 3
Nem biztos. Sőt. 10-15 év múlva hol lesz már a kispistabété...? Én ahol eddig csináltam ilyet, ott gyári elemekből legóztuk össze, ami kellett.
Előzmény: Törölt nick (1)
3x Creative Commons License 2010.03.11 0 0 0
De 0 reklám
Peti00077 Creative Commons License 2010.03.11 0 0 topiknyitó

Aki már megtevezte a konyhabútorát de nem tudja összeszerelni azt várjuk itt.

Kérdezzen! Segítünk!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!