Keresés

Részletes keresés

Zetorforever Creative Commons License 2010.11.11 0 0 84

Szia.

Szerintem keress fel egy pörgősebb topikot ez ügyben mert itt nagyon ritkán írnak az emberek, lehet hogy azért mert a Vivaz egy ennyire jó telefon,nem tudom:) Én sajnos nem tudok segíteni a kérdésedben, amúgy maga a telefon tényleg jó, pár napig volt is nálam egy ilyen kipróbálásra

Előzmény: szucs30 (83)
szucs30 Creative Commons License 2010.11.11 0 0 83

Sziasztok! Vásároltam egy sony ericsson vivaz típusú mobiltelefont. A gondom az vele, hogy a telefonkönyvbe nem tudok dupla kezdőbetűs számokat keresni! (tehát, mint pl, hogy Szűcs)

Beírom ugye a kezdőbetűt, hogy "s" és nem adja ki a "z"-t. Valaki már tapasztalt hasonlókat?

Előre is köszi a segítséget!

Törölt nick Creative Commons License 2010.08.11 0 0 82
Sziasztok!

Van egy Sony Ericsson v630i-hez tartozó adatkábelem ill. fülhallgatóm, ami eladó! Ár megegyezés szerint! Érdekel valakit?
E.M.I Creative Commons License 2010.07.12 0 0 81
Sziasztok!!!!Nekem egy w 595-ös készülékem van.Segítséget szeretnék kérni tőletek,mert le szoktam tölteni témákat pl:a Zedgéről.Rámentem a gépre onnan a telefonomra bluetooth -al.Rá is megy,nincs semmi gond,de mikor be akarom állítani nem megy.Persze az összes téma thm-es.A sima témákkal nincs gondom,csak az órásokkal (flash).Hogy lehet ezeket beállítani???Köszi előre is a segítséget!!!
hevesisasok Creative Commons License 2010.06.27 0 0 80
Köszönöm a gyors választ!

Ha mással is előfordult ilyen, írjon!
Előzmény: Blueplanet (79)
Blueplanet Creative Commons License 2010.06.27 0 0 79
Szia!
Az én esetem is hasonló volt. Be volt akkor kapcsolva a mobilom, de nem voltam a közelében. Aztán mikor láttam h. hívásom volt, láttam, h. egy nem fogadott Győri vezetékes telefonszámot regisztrált a mobilom (Nokia, de ez telefonfüggetlen, mindegy h.neked Ericssonod van). De érdekes módon, mivel be van kapcsolva a hívásértesítő szolgáltatásom is, vele egyidőben egy értesitő sms-t is kaptam, h. egy nem fogadott hivásom volt, viszont abban az sms-ben nem ugyanaz a szám szerepelt amiről kerestek, hanem egy t-mobile-os szám. Ez ugyanabban az időben volt másodpercre pontosan. Ilyen többször is előfordult ugyanezzel a számmal. Tehát csak arra tudok gondolni, h. egy telefonközponton keresztül hivtak fel - ami vezetékes telefonközpont természetesen - , de mégis mobilszámot regisztrált a hivásértesítő. Ez azért lehet, mert kifele 30-as számot engedélyeztek, mivel nekem is az van és h. hálozaton belüli legyen a hívás oda-vissza ha kell.
Szerintem a te eseted is hasonló lehet. Vagyis egy többvonalas telefonközponton keresztül küldték neked az sms-t és ezért nem stimelt a két t.szám. Jobbat nem tudok.
Előzmény: hevesisasok (78)
hevesisasok Creative Commons License 2010.06.27 0 0 78
Sziasztok!

Nem ehhez a topichoz kapcsolódik a téma. Azért ide írok, mert a többi sony ericssonos topicot régen látogatták.

SE 770i telefonom van. Olyan történt a múltkor, hogy jött egy sms-em. A felugró ablakon egy a telefonkönyvben eltárolt név jelent meg, mintha tőle jött volna. De amikor megnyitottam, hogy elolvassam, akkor egy a vodafone-tól érkezett sms volt az.
A mai napig nem értem, hogy hogy lehet ez!

Veletek már fordult elő hasonló eset?
Vagy ennek mi lehet a magyarázata?

Légyszi, aki tud, válaszoljon! Fontos lenne!

Előre is köszi!
roadrunner12 Creative Commons License 2010.05.19 0 0 77
vagy amíg vársz esetleg gyűjtögethetnél rá :D
szerintem korrekt áron van a tudásához képest.. nem azt mondom, hogy én meg tudom venni, de ár-érték arányban elfogadható!
Előzmény: gedegomba (76)
gedegomba Creative Commons License 2010.05.19 0 0 76
Nekem is nagyon tetszik, rengeteg jó funkció van benne, és már akkora képeket csinál, hogy ki se fér a monitoromra :) Néztem pár videót 720p-ben, amit vivaz-zal csináltak és meggyőzött, rosszabbra számítottam. Az a legnagyobb baj, hogy egy ilyen tökéleteshez hasonló telefonnak már megvan az ára is. Az most egy más dolog, hogy ár-érték arányban mennyire jó, egyszerűen nem tudok ennyit rászánni. Meg kell várnom, hogy a középkategóriás telefonokba is ilyen dolgok kerüljenek :(
Előzmény: TuRneRb (75)
TuRneRb Creative Commons License 2010.05.19 0 0 75
Szerintem megéri megvenni. De azért előtte érdemes átgondolni hogy mire is kell,mert ha nem használod ki a kamera nyújtotta lehetőségeket akkor szerintem felesleges,bár a telefon amúgy is elég korrekt. Kamerázásban ez most mindent ver. Bár japánban elég durván rátett egy a lapáttal a Sony, de ez minket sajnos nem érint. Ebben a telefonban a beépített alkalmazások is elég jók,szóval ha nagy közösségi oldal rajongó vagy akkor tetszeni fog.
Előzmény: fokuszbanano (74)
fokuszbanano Creative Commons License 2010.05.19 0 0 74
egy olyan kérdésem lenne hogy mit gondolsz valóban a telefonról , úgyanis azon gondolkozom , hogy vegyek-e egy ilyen készüléket , csak nem tudom hogy meg-e éri az árát . Meg egy olyan hogy 84ezer forintért megérné megvennem , az jó ár érte???
Előzmény: malvin99 (69)
bambutty Creative Commons License 2010.05.17 0 0 73
Végülis itt arra álltak rá, hogy a "hd kamera" így elfér zsebben, egyszerűbb szállítani mint egy kamerát még külön.
Előzmény: hastetheday (72)
hastetheday Creative Commons License 2010.05.17 0 0 72
Ez a HD kamera telefonba felesleges, mert a végeredményt úgyis csak HD kijelzőn tudod élvezni. Akiknek ez szól, azok szerintem már régen vettek egy hd kamerát.
Ahhoz hogy gyorsan felvegyél vmit meg elég egy szimpla kamera is, nem?
vamdesign Creative Commons License 2010.05.17 0 0 71
Meg kell próbálni hátha,én már kitaláltam hogy mit fogok csinálni csak hát az idő nem kedvez annak amit csinálni szeretnénk.

Az utolsó hozzászólásra válaszolva:

Amiket leírtál nagyjából így is vannak. Ez tényleg egy telefon és csak másodsorban fényképezőgép vagy kamera. De a többi telefonhoz képest kimagaslóan jobb képminőséget produkál. A SE X10-is ilyen kategória de ugye az még nem tud HD felvételt...majd csak nyár vége felé az új androidal. Szóval véleményem szerint akinek nagyon fontos az hogy a telefonjával jó képeket meg videókat csináljon annak ez a készülék jó választás lehet. A Sonynak tényleg nagy tapasztalata van,de ez nem feltétlenül garancia arra hogy mindenből valami jó dolgot tud kihozni. Szerencsére most már jó készülékeket csinál amikkel szerintem egyre kevesebb probléma van...ha van egyáltalán.
Előzmény: Terembula (67)
Comicmav Creative Commons License 2010.05.17 0 0 70
Az a nagy helyzet emberek, hogy jómagam tulajdonosának mondhatja magát egy ilyen apró szépségnek. A mondandómban semmilyen elfogultság sincs, ezt le kell, hogy szögezzem. Szóval a lényeg:
- A HD kamera által felvett videók akadásmentesek és nincs semmi gond a színekkel, csak felnyomnak kismillió videót Youtube-ra olyanok akiknek halovány lila gőzük sincs sem a fényképezésről sem a videózásról és ezért nincsenek jól beállítva a gépezetek...
- A Satio még a maga 12Mp-jével sem versenyezhet a Vivaz 8Mp-jével, mert teljesen mindegy, hogy mennyire próbálsz vele rosszabb képet csinálni, nem fog sikerülni, mert a Satio-ban futó-, a Vivazban pedig lengő-optika van. Ugyan az, mint a Sony digitcamokban, digitális fotómasinákban és a Sony VAIO laptopok webkamerájában. Evvel kapcsolatban 2 dolgot felejtenek el általábn:
1. Ez egy telefon, és csak másod sorban fényképező, de a digitális fényképezőgépek sorában csak a kb 30-50e HUF-ig terjedő árfekvésűek közt van vetélytársa. A videót tekintve pedig telefonban nincs, camkorderben pedig a HD Kamerák között is 40e HUF körül kezdődnek azok amik ilyen minőségűek, mert azoknál az 1080dpi-s felvételeken van a hangsúly. Ráadásul nagy részüknek még az 1080-as HD-je is rosszabb mint ennek a TELEFONNAK...Tudom mert van nekem is és volt egy párhoz szerencsém...
2. Megint csak azt tudom mondani, hogy ez egy telefon, de abból egy olyan, amit másra is tudsz használni, nem csak telefonálásra, fényképezésre, vagy videózásra...Gyakorlatilag ha mindenre, amit a telefon tud egy külön-külön eszközt vinnél magaddal, akkor egy egész hátizsáknyi cuccot kellene cipelni...

Szóval amit a Sony Ericsson-ról tudni kell általában:
-Sony Kamera(Digitális fényképező, Camkorder...ki minek akarja hívni) és telefonkamera között csak méretbeli és szoftver(ez a mérvadó leginkább)-különbség van. Ez önmagában feltételezi és bizonyítja a nevéhez illő minőséget.
-A zene lejátszására ugyan azt a szoftvert használja minden telefonjában, amit a Sony Walkman Mp3 lejátszóiban, így annak a minősége sem megkérdőjelezhető.
-A GPS technológiát nem szabad összekeverni egy navigáció GPS technológiájával, mert ezek aGPS-el rendelkeznek(minden gps-es telefon) aminek gyengébb a vevője, de rendelkezik egy erősítéssel ami betájol maga körül 3 átjátszóantennát és ez alapján gyorsabbá válik mint bármely navigáció vevője.
-A symbian rendszer ami a Vivazon és a Sation is fut, Nokia találmány és fejlesztés. Mégis a Sony Ericsson képes volt kihozni belőle amit a Nokia nem. Qualcomm processzor van ezekben a telefonokban, amivel a symbian az istenért sem akart együttműködni a nokiákban és ezért inkább egy teljesen más szoftvert használnak, amit ma Symbian 4-nek hívnak! A Sony Ericsson pedig létrehozott egy UIQ3 nevezetű fájlrendszer alprogramot, amivel a Nokiánál befuccsolt Symbian 3-at alkalmassá teszi nagyobb teljesítmény befogadására is...
-Ami igazából naggyá teszi a Sony Ericsson-t és evvel a Vivaz-t, Satio-t és egyéb társait, hogy nincs még egy olyan mobiltelefon cég akinek akkora háttere lenne mint ennek. Hogy miért? Mert a Sony-nak mindenféle ágon hatalmas tapasztalata és gyakorlata van műszerész-elektronikai ágon, az Ericsson pedig rendelkezik az összes telefonos tudással amivel az összes vetélytárs gyártó...De csak is és kizárólag a Sony Ericsson-ban van meg ez a két tudás és tapasztalat egyszerre!!!
Előzmény: malvin99 (69)
malvin99 Creative Commons License 2010.05.13 0 0 69
Szerintem nagyon jo képeket és videokat lehet késziteni a telefonnal.nekem nagyon bejön.Nem hittem volna hogy telefonnal lehetlesz is ilyen jo minőségü képeket késziteni.
Amugy ahogy olvasgattam itt érdekelne ez a játék csak mondjuk én nem értek nagyon a videovágáshoz meg hogy mit is kéne csinálni vele pontosan viszont tudok gördeszkázni.ha esetleg van valaki aki csatlakozni irjon :D
trancesound Creative Commons License 2010.05.13 0 0 68
Hajrá! Majd kérem a vidit ha elkészültél vele :) kíváncsi vagyok, mert egyenlőre elég gyenge a mezőny :P
Előzmény: Terembula (67)
Terembula Creative Commons License 2010.05.13 0 0 67
Itt találod meg az oldalt,ezen keresztül működik a dolog. Én mondjuk sosem nyertem még ilyenekkel de ki próbálom hátha. Amúgy meg láttátok az ejtőernyős Vivaz-os videót,nah az nagyon komoly?!:D Kipróbálnám én is csak sajnos nincs rá keret...:(
Előzmény: Krtek11 (66)
Krtek11 Creative Commons License 2010.05.11 0 0 66
Tudnál modani egy kicsit bővebben arrol hogy pontosan milyen videokat is kéne feltölteni és a cimet is hová.Lehet hogy én is megprobálkoznék avval hogy nyerjek vmit ha nem baj :)
Előzmény: Ottóka25 (65)
Ottóka25 Creative Commons License 2010.05.11 0 0 65
nem tudtam megnézni, hogy hova írtad ezt a szöveget..majd még rákeresek még egyszer..de egyelőre nagyon érdekel a dolog..találtam több lehetőséget i9s, de egyelőre ez tetszik csak, hogy videókat töltögessek fel egy youtube os weboldalra..az teljesen hibátlan egyelőre:D
Előzmény: betonacel84 (64)
betonacel84 Creative Commons License 2010.05.11 0 0 64
tény, hogy most ennek a legjobb a kamerája és szerintem mindenkinek bejön :)
ismerem a nyereményjátékot, már írtam is róla :)
vidit ugyan még nem csináltam, de rajta vagyok, mondjuk jobban örülnék, ha adnának munkaeszközként egy vivazos telát is hozzá :)
Előzmény: Ottóka25 (62)
Krtek11 Creative Commons License 2010.05.11 0 0 63
Tudtommal a belső memóriája az 75Mb-s és egy 8 gb-os kártyát adnak hozzá ajándékba ami szerintem bőven elég zenére meg egy két filmre :D.

Ottoka25. Ez a nyereményjáték amiről beszélsz azért hogy lehet nyerni vivazt az fizetős, mert ha nem akkor én is probára tenném a szerencsémet :D
Ottóka25 Creative Commons License 2010.05.11 0 0 62
nekem nagyon-nagoyn bejön ez a telefon..és msot hallottam egy elhetőségről ahol lehet nyerni belőle..tit udtok valami jó lehetőséget?
Előzmény: vandorlou (61)
vandorlou Creative Commons License 2010.04.09 0 0 61
jó most lehet jönni a kivételekkel, de azért manapság viszonylag kevés mobilnak van fém háza. Mondhatni elhanyagolható a műanyag házasok száma mellett.
Lipteek Creative Commons License 2010.04.09 0 0 60
Közben megtaláltam. nagy t testvér szolgáltatónál 8GB MicroSDHC kártyával adják.
Lipteek Creative Commons License 2010.04.09 0 0 59
ŐŐ Pl. Aluminium...mióta rozsdásodik? Rozsdamentes acél? Meg a saválló anyagok? Van olyan fém ami nem rozsdásodik...
Mellékesen a bőr zsírossága is gátolja a rozsdásodás kémiai folyamatát.
Viszont nem csak ellenálló hanem esztétikus is a fém ház. De sokkal drágább!! Meg nehezebb.
Viszont műanyagból tényleg lehet strapabíró dolgokat alkotni.
Előzmény: vandorlou (56)
vandorlou Creative Commons License 2010.04.09 0 0 58
nekem úgy rémlik hogy 8 gigás kártyát adnak hozzá de lehet tévedek
dancerfoot Creative Commons License 2010.04.09 0 0 57
alapból a belső memória 60 vagy 75MB.... de micro SD-vel bővithető 16GB-ig... hogy milyen kártyát adnak hozzá alapból az szerintem csomagfüggő, nem találtam róla infót tmobilnál...
Előzmény: Lipteek (55)
vandorlou Creative Commons License 2010.04.09 0 0 56
már miért lenne az? az izzadtság nagyrésze vízből a víz meg rozsdásít. Az ember tenyere meg tud izzadni. Nem mondom hogy ez a fő ok vagy hogy fél hónap alatt megtörténne de ha valaki mondjuk fél-egy évig használná a telefonját és aktívan akkor lenne eredménye.

Szóval a fémnek nagyjából az egyetlen előnye az lenne hogy strapabíró. De viszont műanyagokból is tudnak legalább annyira strapabírót készíteni. Elvégre a plexi is egy műanyag fajta.
Lipteek Creative Commons License 2010.04.09 0 0 55
Valóban olcsóbb a műanyag gyártása, de a rozsdásodás butaság! Ami viszont szerintem hátránya a fémnek, hogy ugye nehéz. Az ember a telefonját azért próbálja óvni, méghozzá annyira hogy szerintem ahhoz nem kell fém. Személy szerint így gondolom. A lényeg, hogy jó anyagokból dolgozzanak, és jól össze legyen rakva.
Mekkora memóriakártya van ezekben alapból?
Előzmény: vandorlou (54)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!