Keresés

Részletes keresés

mert mindig a hoki Creative Commons License 2010.03.04 0 0 66
Hell, te náci patkány!

http://erlauer5.nolblog.hu/

... cigány vagy más eredetű magyarok ...
arnys Creative Commons License 2010.03.04 0 0 65

Holl vagy Hell? Én a Hollra szavazok!

Itt a kocsija.

toloba Creative Commons License 2010.03.04 0 0 63

Hall...
reimre Creative Commons License 2010.03.04 0 0 62
Mazopista érdeklődésűek megtalálhatják a keresett személyt a nolblogon, jelenleg http://erlauer5.nolblog.hu/. A blogjábana kommentek általában előzetes moderációhoz kötöttek, nyilván a nagyobb demokrácia jegyében.
Előzmény: Stingary Smith (60)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 61
Nem kar ertuk.
Előzmény: Törölt nick (52)
Stingary Smith Creative Commons License 2010.03.03 0 0 60
Itt van ő Aragorn... csak lapít. Nem szól. Tudod, fasiszta lett a fórum... és ehhez ő nem asszisztál.
Előzmény: Aragorn (58)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 59
Nagyon engedékeny vagy.
Recsk, kényszermunka+tűzparancs. Oszt jónapot.
Előzmény: Törölt nick (29)
Aragorn Creative Commons License 2010.03.03 0 0 58
Télleg, hova lett libera??!
Előzmény: Törölt nick (52)
Detonátor Creative Commons License 2010.03.02 0 0 56
Nem deviánsok, nem bűnözök. Horváth Ali, meg "topikszökevény" sokat falazott nekik. Oszt' bebukták, ezt is.
Előzmény: reimre (54)
Detonátor Creative Commons License 2010.03.02 0 0 55
Ezek olyanok? Mit tud felhozni Hell a mentségére?
Előzmény: reimre (54)
reimre Creative Commons License 2010.03.02 0 0 54
Bűnözéssel foglalkozik a Strasbourgba távozott cigányok jelentős része

– A gyilkosok vannak Franciaországban – állítják lapunknak franciaországi magyar romák. Annyi bizonyos, a kintiek között van Góman Ibolya és Horváth Mária is. Az ő kiadatásukat a gyilkosságban közreműködés gyanúja miatt az Orbán-kormány Igazságügyi Minisztériuma hiába kérte a francia hatóságoktól. Mindketten megkapták a menedékjogot.
Fodorné Barkóczi Teréz, a Magyarországi Cigányok Demokratikus Szövetségének hajdani balatonfüredi ckö-képviselője 2002 tavaszán ment ki Strasbourgba, és a zámolyiaktól eltérő okból kapott menedékjogot. Több hónapig lakott a Krasznai famíliánál, mígnem a bretagne-i Quimperben telepedett le. Kezdetben segítette a Zámolyból, Csórról kitelepülteket, némelyiküket a Quimperbe költözésben is.
Fokozatosan megértettem – mondja Barkóczi Teréz –, hogy bűnözőkön segítettem. Ezek hazajárnak „Magyarba”, ott is, itt is megcsinálják a problémát… „Amíg ide nem jöttek, Quimperben nem volt cigánygyűlölet. Most már van, hogy sújtana le rájuk a Sarkozy botja!”
Fémlopás és örömlányok
Előzmény: Nagulnov (16)
Detonátor Creative Commons License 2010.03.02 0 0 53
Az már csak "herényi".

„Nem lehet egyenlőségjelet tenni a holokauszt és a kommunizmus áldozatai közé. Az, hogy a kommunizmus áldozatává vált valaki, az részben az ő döntése volt. Antikommunista volt, egyéb nézeteket vallott, tehát ő erről dönthetett. Ha akart, kommunista is lehetett. Viszont az hogy valaki zsidónak születik vagy cigánynak születik, az nem az ő döntésének a kérdése. A két dolgot ily módon egy platformra helyezni és teljesen egyenrangúnak és egyenértékűnek föltüntetni, ez az én számomra elfogadhatatlan.”

Tirhulni kéne a politikából, MDF maradék....

Herényinek egy szolgálati lakást kérnék Ózdon! Egy év múlva meginterjúvolnánk, ha lehet. Lehet?
Előzmény: Törölt nick (51)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.02 0 0 52
Hell István válasz | megnéz | könyvjelző 2009.08.28 16:29:57 © (5819)

Az SZDSZ lelki üdvössége

Előzmény: Commander Pepe (5807)

Ha jól látom, ez volt az utolsó hozzászólása itt... Miután az EP választásokkal a szadesz ment a lecsóba, ős eltűnt innen, mint libera és igen sokan mások a társulatukból. :D

Előzmény: mert mindig a hoki (-)
mesterséges színezék Creative Commons License 2010.03.02 0 0 49
"Igen, sokba kerül egy napja egy rabnak nekünk...."

A hellek még többe vannak. Csökkentsük felére a helleket!

Amúgy ez a Hell amióta csak a zindexről "ismerem" ilyen strasszburg-menetes volt, de ahogy a szadesz földbe állt úgy sorvadt el a maradék agya. Örvendetes, hogy zsugorodni fog az államtól származó megrendelés és így pénz az ilyen istenbarmait kiállító médiaszegmensben.
Előzmény: Törölt nick (48)
Priluki Creative Commons License 2010.03.02 0 0 45
Jobb, ha nem jönnek elő, mert gyerekcsíny lesz az ügyből.
Előzmény: Törölt nick (39)
AAAaaa Creative Commons License 2010.03.02 0 0 44

az utana kepet nem neznem meg

de az elotte kepen egy aranyos oreg neni nez (nekem is volt ilyen rokonom hasonlo korban)

Előzmény: Törölt nick (41)
horex Creative Commons License 2010.03.02 0 0 43

Nemá!

Segit rajtad ha egy gumikalapáccsal dédelgetett felcseperedik és megszúr?

:)

by horex

Előzmény: Törölt nick (36)
horex Creative Commons License 2010.03.02 0 0 42

Jáccatok csak a tűzzel

by horex

Előzmény: Törölt nick (30)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2010.03.02 0 0 40

This ain't no technological breakdown

Oh no, this is the road to Hell

:-DDD

AAAaaa Creative Commons License 2010.03.02 0 0 37

Most ebben mi a sztori?

ha jol ertem, az hogy most NEM lopott?

Előzmény: Törölt nick (34)
Gép-ész Creative Commons License 2010.03.02 0 0 35
Be kell zárni a gyilkosokat, akárhány évesek. Engem nem érdekel, hogy gyerek, ha legközelebb esetleg belém döf egy kést az utcán egy doboz cigiért, vagy mert rá mertem nézni. Rohadjon meg a börtönben, mindenkinek jobb lesz nélküle. Nincs túl sok ilyen, évente egy-két eset ha lenne, ez nem azt jelenti, hogy gyerekeket zárunk börtönbe, mert ezek nem gyerekek.
Előzmény: mert mindig a hoki (-)
Gép-ész Creative Commons License 2010.03.02 0 0 33
Nekem nem úgy rémlik, hogy lopni akartak volna. Ez a legszarabb egyébként. Ha lopni akarnak, akkor odaadod a cuccot és megúszod, de ha csak passzióból belédkötnek, akkor véged van.
Előzmény: Nagulnov (25)
AAAaaa Creative Commons License 2010.03.02 0 0 32

A fiatalasszony ... lépcsőházakat takarít.

A lépcsőház is piszkos.

????

Előzmény: Nagulnov (16)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.02 0 0 30
Bennünket nemrég meglopott egy cigány. Aztán másnap az egyik régi, tisztességes vevőnk új gépkocsivezetőt küldött az árujáért. Egy cigány legényt. Kétmillió forint értékű árut tettünk fel a kocsijukra. Aláírta, lepecsételte, elvitte. Hiánytalanul átadta.
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.02 0 0 29
"A felére kellene csökkenteni pl. a börtönbüntetéseket (egy rab egy napja sok ezer vagy tízezer forintba kerül"

Eddig egyetértek erlauerrel. Az ilyen, kis értékű lopásokat lehetne büntetni pl. közmunkával. De nem gereblyenyéltámasztásra gondolok. Lehetne szeméttelepet válogattatni pl. Külön a fém, külön a műanyag...

Elsőre eszembe jutott persze a kaloda, a pellengér, a deres is, mint költséghatékony büntetés, de ezek a finnyás európai jog szerint sajnos nem alkalmazhatóak.
Előzmény: Törölt nick (6)
horex Creative Commons License 2010.03.02 0 0 28

Basszus, csak kell az a Jobbik, mert senki nem fogja megreformálni a bűnüldözést és az itélkezést, bár nem szivemcsücskei

És ott volta valami videoban, hogy még a cigány is belepofázott,"nem bántja magát senki"

by horex

sensei47 Creative Commons License 2010.03.02 0 0 27
"Az erzsébeti embert kb egy konyakért verték agyon. Mert szólni mert a boltos védelmében - akitől az üveg konyakot ingyen vitték volna..."

Nyugodjon békében Mészáros László, ott voltam a temetésén...
Előzmény: Nagulnov (25)
mociga Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26
Egyszer láttam egy cigányon (mindegy is hogy kin mert spec. ő ott robotolt egy építkezésen) a következő pólófeliratot (fehér alapon vastag pirossal):
"No school,
no job,
no problem!"

Akkor is már jót nevettünk azon, hogy mennyire igaz. (Kb. 13 éve volt.)
Előzmény: 4400 (19)
Nagulnov Creative Commons License 2010.03.02 0 0 25
"Csakhogy azért a konyakért simán agyon is vernek bárkit, az nem számít."

Az erzsébeti embert kb egy konyakért verték agyon. Mert szólni mert a boltos védelmében - akitől az üveg konyakot ingyen vitték volna...

Aztán meg ezekről kussolnak - aztán meg sírnak hogy az emberek/a nép - elmegy máshova olvasni meg szavazni...
Előzmény: Detonátor (23)
ötvenafele Creative Commons License 2010.03.02 0 0 24
iványi gábort az opni-ba se vennék fel... szerencsétlen idióta

csak sajnos veszélyes is
Előzmény: Tamerlán (20)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!