Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Sch.Lacika Creative Commons License 2010.02.18 0 0 12
Üdv a klubban... én is egyedül dolgozó egyéni vállalkozó vagyok.
Valahogy nem érzem azt a bazinagy adókedvezményt...
Előzmény: Frontline242 (11)
Frontline242 Creative Commons License 2010.02.18 0 0 11
Sírva kérlek Téged, és mindenkit, nézze már meg azt a fizetési papírt, amit készhez kap...
Nem csak az a lényeg, hogy éppen Te mennyivel kapsz többet...
Hanem a munkáltató mennyivel fizet többet Érted.
Nem csak a nettó, kifizetett végösszeget kéne nézni, hanem a teljes bérköltséget.
Mivel én önfoglalkoztató vagyok, a munkaadói, és a munkavállalói járulékokat is ki kell fizessem +a többi sarc. ZSEBBŐL. Azaz nekem pl. azt az összeget kell kitermelnem, ami a Te papírodon BRUTTÓ bérként szerepel.
Na, akkor hol is tartunk?
Megint többet kell fizetni. Hazudtak, hazudnak, hazudni fognak.
Előzmény: Törölt nick (7)
FBY-747 Creative Commons License 2010.02.17 0 0 10

Tessek venni es hasznalni autot kulfoldrol...

Eddig ment a szlovak auto... Tessek es most itt az uj modi:

ANGOL autot a magyar embernek....

Miutan gepjarmupark fele angol rendszammal es jobboldali kormannyal fog szaladgalni...

Talan az allamnak nevezett MAFFIA banda elgondolkozik?????

MAFFIA hozzaallas:

Fizess mert kulonben a jobb kezunk (APEH) egy eletre elintezz... csok..

Oszt fizet mindenki az aktualis keresztapanak :):):) Feri, Gordon, Viki... aki ep ott van... 

http://totalcar.hu/tesztek/2010/02/13/van_olcsobb_a_szlovak_rendszamnal_az_angol/

Törölt nick Creative Commons License 2010.02.17 0 0 9
Ez is igaz... de a fenti példák és az általam ismertek közfszérában dolgoznak, ahol azért ilyeneket nem lépnek meg.
Előzmény: exDínó (8)
exDínó Creative Commons License 2010.02.17 0 0 8

Feltéve ha a kedves munkaadód nem azt mondja, hogy nettó ugyanannyit kapsz, mint tavaly, mert így a bérköltségen annyit tud spórolni, hogy nem kell leépítenie...

Vagy esetleg az éves béremeléseket tudja le az adóátrendezés miatti nettóbér emelkedéssel.

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.17 0 0 7
Nekem ugyan nem teljesen átlagos a bérem és kétfelé is adózom, de az otthoni barátok és rokonok átlagbérrel, 8-10 ezerrel is jobban jártak eddigihez képest. Az egyik volán sofőr, 105-110 nettó helyett most kapott 123 ezer nettót, jó anyám 90 helyett 100 felett kapott. Ők pl. az a réteg akiknek nincs autójuk, így ezen a téren nem is tudják tőle behajtani.
Előzmény: Frontline242 (6)
Frontline242 Creative Commons License 2010.02.17 0 0 6
Azt azért nem kéne elhinni, hogy csökkentették a járulékokat, ugyanis most megint többet kell befizetnem. Ennyit a csökkentésről......
Előzmény: Törölt nick (2)
Magic Horse Creative Commons License 2010.02.17 0 0 5
félmilliós ótó? Te burzsoá! :)
Előzmény: Sch.Lacika (1)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.17 0 0 4
Egyébként röhej, hogy most többet fogok egy ezressel fizetni a 1.4-res, 96 lovas kocsim után, mint 3 vagy 4 éve a 2.0/134Le után.... vicc ez a Magyarország.
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.17 0 0 3
béredet... bocs
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.17 0 0 2
Valahol vissza kell szedni a bérdedet terhelő adó nemek csökkentését (pl. 15100 Ft-s adókedvezmény. korábbi 9 ezer valamennyi helyett).
Sch.Lacika Creative Commons License 2010.02.17 0 0 1
Az a poén, hogy néhány szerencsétlen hülye (pl. én) már a megnövelt adó után fizetjük a vagyonadónak nevezett újabb lenyúlást (teljesítménytől függően 2-2.5-3 -szorosát), amit ráadásul gennyes módon UTÓLAG vezettek be.
Az öreg Saabom után évi 50ropi, de fél millkóért rá sem kérdeznének a használtautó.hu-n... :(
Előzmény: hktibor (-)
Ákos70 Creative Commons License 2010.02.17 0 0 0
Büdös k0mcsik.
Előzmény: hktibor (-)
hktibor Creative Commons License 2010.02.17 0 0 topiknyitó
mindent leírtam a topiknyitóban

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!