Keresés

Részletes keresés

JAMES Creative Commons License 2010.02.09 0 0 104
Vajon mér nem írnak a bérencek? :-))
Előzmény: Törölt nick (103)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.09 0 0 103
Ennyi. Ezt magyarázza meg a maszop, ne orbánozzon....

A felsorolt országok közt olyan is van ahol háború is volt eközben......
Előzmény: mmormota (98)
JAMES Creative Commons License 2010.02.09 0 0 102
Nem fogsz választ kapni :-)
Sestina Creative Commons License 2010.02.09 0 0 101
"Nézd meg légy szíves ezt a két grafikont, aztán mondj valami jót ezek alapján az elmúlt évekről... :-)"

3,14na.
független már foglalt Creative Commons License 2010.02.09 0 0 100
nyerő taktika. 2x bejött. jó marketinggel választást lehet nyerni.
ORBÁN - KORMÁNY, ORBÁN - KORMÁNY, ORBÁN - KORMÁNY
soxor kell ismételni, "igazzá" válik
Sestina Creative Commons License 2010.02.09 0 0 99
Gyerekek!
Az MSZP korábban MSZMP mégkorábban MDP aztán annál is korábban MKP két dologban elkötelezett! A hazugságban és a lopásban!
mmormota Creative Commons License 2010.02.09 0 0 98
"Szerintem közel sem volt olyan rossz az elmúlt pár év, mint sokan állítják. "

Nézd meg légy szíves ezt a két grafikont, aztán mondj valami jót ezek alapján az elmúlt évekről... :-)

Előzmény: out sider (80)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.09 0 0 97
Ja az orbánozásnál és a fsisztázásnál nem futja nekik többre.....

Magukról beszéljen..... ki a ku.....nyja van 8 éve kormányon?
mammamija Creative Commons License 2010.02.09 0 0 94
Csak fél füllel hallottam, az a polg.mester, aki lakást adott neki.
Előzmény: Törölt nick (92)
feketekavics Creative Commons License 2010.02.09 0 0 93

>>>Kijafene kurmányzott itt az elmúlt 8 évben?

___

Nem kijafene, hanem mijafene.

Az Orbántól való rettegés.

(;-)

Lehet, hogy ez nem is vicc???

_FK 

Előzmény: mac.m (37)
Priluki Creative Commons License 2010.02.09 0 0 91
Elismerésem hozzáállásodért.

"Kívánom, hogy az új kormány legalább annyira eredményesen kezelje a problémákat, mint a mostani, s azt is kívánom, hogy kevesebb külső problémával keljen megküzdeniük, mint a jelenlegi kormánynak."

A Fidesz már ügyesen kormányzot külső problémáktól terhelt világban. 1997-98-ban becsusszant az Ázsiai válság. Szóval, nem a legjobb környezettel kezdtek. Aztán jött az orosz válság, és aztán 9/11. Igaz, akkoriban nem az IMF csöcsén kellett csüngenünk.

"Látok rá esélyt, hogy kisebb, de látványos korrekciókkal, ugyanazt a politikát fogja folytatni a Fidesz, mint Bajnai, de látok esélyt az ellenkezőjére is."

Ugye, most arról van szó, hogy már a költségvetést is elkúrták Gordonék. Remélem, a Fidesz ezt nem így fogja csinálni.

"egyre kevesebb konkrétum van a Fidesz megnyilvánulásában, remélhetően azért, mert nem akarja előre elárulni, hogy az ország érdekében milyen népszerűtlen politikát fog folytatni. Nem teljesen tisztességes, de még mindig jobb, mint beválthatatlan ígéretekkel etetni a népet, mint tette azt minden párt 2006-ban."

Itt az elsődleges pont az MSZP. Minek virítsanak, ha sec alatt a szocik kiforgatnak, félremagyaráznak. Ellenben, a Fideszre szavazók 80%-a tisztában van azzal, a 8 év elkúrást nem osztogatással lehet helyreállítani. A startégia már létezik. A taktikai lépések majd az átadás-átvétel után jönnek. Na, ezt nem kell a szocik, vagy Bokros orrára kötni.
mac.m Creative Commons License 2010.02.09 0 0 90
Ugye, nem várod el, hogy szó szerit felidézzem az egész műsort...
Előzmény: mammamija (88)
mos Creative Commons License 2010.02.09 0 0 89
egyébként a korábban szoci-fan Krizsó is láthatóan úgy bánt vele, mint egy lúzerrel, akit hamarosan a saját pártja áldoz majd be.
Előzmény: mos (87)
mammamija Creative Commons License 2010.02.09 0 0 88
Ezért nem néznek többen Echo és Hírtv-t. Mert ami ott megy gyalázásban, az mindent felülmúl.
Amúgy pontosan milyen szavakkal "gyalázták" a fideszt és Orbánt?
Előzmény: mac.m (85)
mos Creative Commons License 2010.02.09 0 0 87

azt nem figyeltem, nem is az volt az érdekes, az a szokásos körítés, hanem ez a három pont, három hatalmas öngól (lett volna, ha nem fedezi a sajtó.)

Előzmény: mac.m (85)
mammamija Creative Commons License 2010.02.09 0 0 86
Ezt nem jó helyre címezted, én soha nem rasszistázom, és nem gyilkosozom. De a kérdésem maradt: felhasználja-e a polgármester nevezett személyt?
Előzmény: Törölt nick (70)
mac.m Creative Commons License 2010.02.09 0 0 85
És gyakorlatilag a műsoridő 95%-ában a Fideszt és Orbánt gyalázta szinte levegővétel nélkül...
Előzmény: mos (82)
IDKFA Creative Commons License 2010.02.09 0 0 84

Kívánom, hogy az új kormány legalább annyira eredményesen kezelje a problémákat, mint a mostani,

??? A mostani ugyan melyiket kezelte eredményesen?

s azt is kívánom, hogy kevesebb külső problémával keljen megküzdeniük, mint a jelenlegi kormánynak.

Asszongya, nekik is volt, oroszs válság, árvíz, 911 oszt mégsem kellett IMF hitel az államcsőd elkerüléséhez és még adósságcsapdába sem lökték az országot.

out sider Creative Commons License 2010.02.09 0 0 83
Sajnos konstruktív ellenzékiségtől "nem kell tartani" bárki van is hatalomban illetve ellenzékben. Ehhez sem a magyar nép sem a magyar politikusok nem elég kulturáltak.

Ahogy attól sem, hogy a hatalmon lévők képesek önmérsékletre, ami egy civilizált országban a hatalom legfőbb jellemzője. Na de nálunk?!
Előzmény: Commander Pepe (74)
mos Creative Commons License 2010.02.09 0 0 82

nézd meg, h mit alakított a Szólás szabadságában vasárnap.

egszerűen nem hittem a szememnek, gondolkodtam is, h topkót nyitok.

szal a következők

1. elismerte, h még a szociknak sincs programjuk (azt mondta, hogy február végén lesz)

2. elismerte, h sárosak a BKV-ügyben, és ez ártani fog nekik

3. elismerte, hogy Orbánnak nem lenne okos dolog vitázni, noha az volna a "tisztességes".

Komolyan, nem hittem a szememnek, gyakorlatilag a Fidesz minden fő érvét igazolta.

Mondjuk hatalmas előnye viszont, hogy ezekről a balfékségeiről nem értesül a publikum, a Népszabadságtól az ATV-ig terjedő birodalom fedezi.

Jövőre már a fideszé lesz a média zöme, ma még az nekik dolgozik.

Előzmény: Commander Pepe (81)
Commander Pepe Creative Commons License 2010.02.09 0 0 81
Akkor a szociknak egyetlen reményük az marad, hogy a február rövid hónap és már csak nem egész három hét van márciusig. Ha Mesterházy bekeményít, a végén tényleg a Jobbik is lenyomja őket. Ennyi hülyeséget még Lendvainak is sokkal tovább tart elmondani.
Előzmény: IDKFA (79)
out sider Creative Commons License 2010.02.09 0 0 80
"Nem akarok előre ítélni. Fogjuk látni."
Ez valóban szép gesztus.

Ez nem gesztus. Akkor lenne gesztus, ha el lennék kötelezve a másik oldal mellett és most megelőlegezném a bizalmat Orbánnak.
De erről szó sincs. Nem kedvelem sem Orbánt, sem a szocikat, de az általam jónak tartott politikát bárkinél elismerem. Szerintem közel sem volt olyan rossz az elmúlt pár év, mint sokan állítják. Elismerem részleges sikerüket, ahogy el fogom ismerni, ha sikeresnek tartom a politikájukat, Orbánék sikerét is. Persze itt sikeren nem a népszerűséget, hanem az ország érdekében kifejtett tevékenységet értem.

Kívánom, hogy az új kormány legalább annyira eredményesen kezelje a problémákat, mint a mostani, s azt is kívánom, hogy kevesebb külső problémával keljen megküzdeniük, mint a jelenlegi kormánynak. Nem azért kívánom ezt, mert OV-nek akarok kedvezni, hanem azért, mert ez az ország érdeke. Igaz ez manapság nem sokakat foglalkoztat.

Látok rá esélyt, hogy kisebb, de látványos korrekciókkal, ugyanazt a politikát fogja folytatni a Fidesz, mint Bajnai, de látok esélyt az ellenkezőjére is.

Mindenesetre biztató, hogy egyre kevesebb konkrétum van a Fidesz megnyilvánulásában, remélhetően azért, mert nem akarja előre elárulni, hogy az ország érdekében milyen népszerűtlen politikát fog folytatni. Nem teljesen tisztességes, de még mindig jobb, mint beválthatatlan ígéretekkel etetni a népet, mint tette azt minden párt 2006-ban.
Előzmény: Priluki (40)
IDKFA Creative Commons License 2010.02.09 0 0 79
Szerintem sorsoltak. Sipánka a márciust húzta.
Előzmény: mac.m (59)
sir_bobby_charlton Creative Commons License 2010.02.09 0 0 78
Remek lehetőségük lesz ennek bizonyítására áprilistól. Bár 4 év rövid idő, de én nyugodtan megadnám a szociknak a lehetőséget akár a magyar euro bevezetéséig is. :)
Előzmény: Törölt nick (75)
Commander Pepe Creative Commons License 2010.02.09 0 0 77
Nekem nem fáj, ha ellenzékben vannak. Sőt! Amúgy meg ők sem lesznek konstruktívabb ellenzék Orbánéknál. Sajnos az Mszp és műholdjai ebben sem jobbak. Ahogy nagyjából semmi másban sem.
Előzmény: Törölt nick (75)
Commander Pepe Creative Commons License 2010.02.09 0 0 76

Tudom, hogy csak azok számítanak. De azt sem tartom egészen normálisnak, aki megszavazná az öreget. Az lehet, hogy kertészkedésben és villanyszerelésben jó, de attól még nem lesz belőle jó polgármester.

Előzmény: Slawers (73)
Commander Pepe Creative Commons License 2010.02.09 0 0 74
Tényleg! Konstruktív ellenzékiség. Még ezt a balos mítoszt kell rombadöntenie az Mszp-nek, és akkor már egy sem marad.
Előzmény: mac.m (72)
Slawers Creative Commons License 2010.02.09 0 0 73
,,és ha csak a szavazatok számítanak?
Előzmény: Commander Pepe (71)
mac.m Creative Commons License 2010.02.09 0 0 72
Valszeg a háttérben köszörüli a nyelvét, készülvén a szebb jövőre, amikor is olajozottan fognak dőlni a szájából a "hány lélegeztetőgép" típusú konstruktív ellenzéki megnyilvánulások...
Előzmény: Commander Pepe (67)
Commander Pepe Creative Commons License 2010.02.09 0 0 71
Az mondjuk egy igen-igen populista húzás lenne, amely után még kevésbé lehetne komolyan venni a pártot.
Előzmény: mammamija (66)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!