Keresés

Részletes keresés

bm613 Creative Commons License 2010.02.05 0 0 13
Akkor majd kivetik utólag, ha észreveszik. Be kellett volna vallanod az elején, hogy fizetési kötelezettséged van.
bm613 Creative Commons License 2010.02.05 0 0 11
Ugyan! Hát neked nem elég, hogy a paloták minimálbéren tengődő szerencsétlen tulajdonosai 9900 helyett 13900-at fizetnek kommunális adóként? Mi lesz így velük? :D
Előzmény: fakim68 (10)
fakim68 Creative Commons License 2010.02.05 0 0 10
Bevezetni a villaadót (nem az konyhaszekrények fiókjaiban heverő villákra gondoltam)!!!
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.04 0 0 8

Én ugyan vidéki vagyok;évi egy-kétszer fordulok meg a Csillagvölgyi úton lakó régi barátomnál....

Az utak minőségét kivéve semmit ne változtassatok,vigyázzatok rá,őrizzétek meg ilyennek!

Boszorka Creative Commons License 2010.02.04 0 0 6

Sajnos az utak tényleg pocsékok, nem csak a mellékutcák, hanem az évek őta igérgetett Németvölgyi út is.

Az önkormányzat eladta a Hegyvidék Bevásárlóközpontot, ahol remek kis élelmiszer üzletek + ujásgos-könyves is volt. Helyette az életben nem lesz semmi. Az egyház meg űl a hatalmas visszakapott ingatlanon és nemigen tud mit kezdeni vele. Talán a kettőből lehetne egy igazi jó helyet kialakítani, ha lenne hozzá akarat.

Előzmény: Helldog (5)
Helldog Creative Commons License 2010.02.04 0 0 5
Talán mert mindenki adottságnak tekinti. A kutyák hozzátartoznak a kertekhez, a kutyákhoz meg a vinnyogás.
A mellékutak nagy része viszont tényleg pocsék állapotban van fent a hegyen. Fekvőrendőröket viszont sikerül mindenhova építeni, ami az utak minőségére tekintettel nagyjából teljesen felesleges.
Előzmény: Törölt nick (4)
Helldog Creative Commons License 2010.02.04 0 0 2
Nos nekem nincsenek túlzott igényeim, a Sportmax kedvéért megszüntetett beton focipályák helyett építsenek újakat. Lehetőleg minél központibb helyre. Van most ugyan néhány szétszórva a kerületben vagy a környékén, de azoknak már messze nincs meg az a hangulata, mint annak a dupla pályának volt.
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.04 0 0 1
Kevesebb hegyet!
Csokis Creative Commons License 2010.02.04 0 0 0
Kéne egy szép, nagy, 0 alakú szobor a kerület mértani középpontjába.
olló01 Creative Commons License 2010.02.04 0 0 topiknyitó
Várom a hozzászólókat :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!