valami nagyon "érzékeny" dologgal zsarolhatták ki demszkyből az ernő-féle megbízást.
tudta, hogy több példány van, amit bármikor elővehetnek, lehet rajta látni, hogy be van szarva, évek óta bizonytalan, nem a régi!
gyurcsány is megkapta a maga levelét az alvilágtól, igaz politikust sejtettek mögötte, de szerintem nem az volt,
üzentek neki és...... magyar robit hagyták is futni. a korona tanút, aki beszélni akart, lehet, hogy rosszul döntött róbert, nagyobb biztonságban lett volna a börtönben. bár ki tudja, az a "móri" faszi is felakasztotta magát a seprűnyélre.....
hogy ernő is egy stróman, egy meghosszabbított kar!
ernőn sokmindent számonkérnek, mint demszkyn is, mert bejött a csőbe, nincs visszaút! tényleg egy zombi....
aki a 90-es évek elején indította az üzleteit és hip-hop "meggazdagodott", az nem maradt szűz!akiben egy csöp "ambíció" volt, az mosni kezdte az olajos pénzeket.
művész, sportoló, orvos,pl. főpolgármester felesége, stb nem sorolom mind-mind beleakadt a hálóba!
mécs mónika /pesty első felesége/ sem véletlen "fogás", mázlija van ernőnek, mert lehetett volna az ördög öreganyja, akkor is elcsábítja
szüksége volt arra, hogy bevezesse valaki a "felvilágba"
/mondjuk azt konkrétan tudom, hogy demszkyt már 95-ben feltérképezték - lakás, család, gyerekek ház, hol a bejárat, kikkel érintkezik, elég sokat dekkoltak a háza körül, az sem véletlen, hogy magánéleti válságát is mesterhazyval beszélte meg/
aztán gyümölcsözni kezdett a sündörgés....mesterhazy, mint tanacsadó, inkabb összekötő!
http://index.hu/belfold/mesterhazye0/"A legenda szerint Demszky köreihez azóta tartozik, hogy kisegítette őt a 2002-es kampányban, mert az SZDSZ nem finanszírozta a főpolgármesteri kampányt. Ez nem így van. A 80-as évek óta ismertem azt a kört, amelyikhez Demszky is tartozott, bár vele személyesen akkor még nem találkoztam. Ehhez az kellett, hogy megismerjem a feleségemet, aki viszont 1985 óta ismerte Demszkyt. Demszky ugyanis beállított a feleségem apjához, Mécs Imréhez, hogy a nem működő nyomdagépüket megszereljék. Demszkyt személyesen azóta ismerem, hogy '97-ben feleségül vettem Mécs Mónikát. ........ Ön azok szerencsések közé tartozik, aki ismeri Simicska Lajost? Én a hazai gazdasági és politikai élet számos szereplőjét ismerem, vele is találkoztam már. De ismerem például Orbán Viktort is a feleségem révén.
Rendben, de Molnár Gyula egy választott vezető, akinek van politikai felelőssége, például ha a választók elégedetlenek vele, legközelebb nem választják meg, de önnek, mint tanácsadónak milyen politikai felelőssége van? Politikai felelősséget az vállal, aki tőlem tanácsot kér, vagy megbíz tárgyalásokon való részvétellel, helyettem tehát Demszky Gábor vállalja a politikai felelősséget. Ha engem Demszky vagy Ikvai-Szabó megkér valamire, akkor ezután a politikai felelősséget ők viselik.
Nyilvánvaló, ott kell ülnie Mesterházy mellett a sitten. Ha aláírta, hogy Mesterházyra átruházza az ügyek intézését, akkor is ő felel.
Azzal együtt jellemző, az SZDSZ éveken keresztül egy zombit ültetett a főpolgármesteri székbe. Nyilván nem véletlenül, ömlött az adófizetők pénze a pártkasszába.
A szívás amúgy ott van, hogy Mesterházy igérte az MDF-be lépő szadeszosokkal együtt a lóvét és most az MDF tombol, mert Mesterházy megbukott. :))))))
Remélem ez is ki lesz vizsgálva. Lehet tippelni, kiknek a pénze került volna (vagy esetleg már került is egy része) Dávidékhoz.
Érdeklődnék, mi a véleményetek arról, hogy Demszky teljeskörű "politikia" meghatalmazást adott Mesterházy Ernőnek!
Nem értem, lehet túl naiv vagyok, hogyan lehetséges ez!
Ha ez "törvényes", akkor lehetséges az is, hogy "valaki" elvállalja mások képviseletében egy város irányítását, majd azt kiadja "gebinbe"?
Ki a jó .... választotta meg Mesterházy urat bármilyen a várossal összefüggő ügyek politikai képviseletére, döntések előkészítésére?
Demszky úrnak aki a választáson anno nyert, ehhez joga van? Nem neki kellett volna legalább ezeket az ügyeket intéznie, nem ezért választották meg pont Őt és nem Mesterházy úrat?
Főpolgármester-jelöltként egyszer indult, 2006-ban és akkor (bár többen is támogatásukról biztosították) függetlenként. Most pedig már akár rózsaszínben is indulhat, de nem Demszky ellenfeleként. Haragra pedig semmi okom, én ismerem ... eléggé régen.
Talán, ha a Fidesz állított volna vele szemben egy alkalmasabb jelöltet ... vagy ha egyáltalán állít vele szemben valakit ... de ez már egy bő évtizede nem jön össze nekik. :o)