Te teljesen rosszul értelmezed a tényeket. Már az előző napi nyilatkozataiból is kiderült, hogy mentális problémái vannak, és időnként félrebeszél, tehát nem teljesen beszámítható. A diagnózist az is alátámasztja, hogy a végén jól megöngyilkolta magát. Igaz, hogy elsőre nem sikerült eltennie magát láb alól egy mesterlövész puskával, de már itt is látszik a leépülés. Gondold el, ki az a hülye aki a fürdőszobában fütyürészve azt hiszi sikerül neki megelőznie a pókembert. Na erre kellett a másik két verzió.
Néha csak nézek kifelé a fejemből és gondolkodom, vagy ennyire alacsony az átlag amerikai IQ, vagy ilyen silány az agyon rekámozott FBI, CIA akadémia.
60-as IQ az, amivel már megtaníthatsz egy majmot cipőtkötni 80-as IQ az ami az amerikai háziasszonyoknak egymásután 10x mondja el, hogy miért nem ég le benne a pattogatott cipőtalp
Hat órán át vallatták a miniszterelnököt! Megbánásnak semmi jelét nem mutatta, sőt, az iraki inváziót olyan jogos és elkerülhetetlen beavatkozásnak nevezete, amilyennel hamarosan Iránt kell szembesítenie a nyugati világnak. Szerencsére ez csa kegy jellemtelen munkáspárti, különben az angolokból is nagyon kiábrándulnék.
"A topikcím alá nyugodtan odaírhattad volna, hogy kinek remegett a keze... :-((("
Nem tudtam hány leütés fér el a címben és láttam már annyi csonka című topikot, hogy nem akartam megkockáztatni. De remélem nem fáradtál el a topiknyitó elolvasásában?
Irakban kit mentettek meg, ha szabad kérdeznem? Sokkal több áldozata volt a háborunak, mint a Szaddam-rezsimnek. Már ide is betette a lábát az USA fogadatlan prókátora?
Irak lerohanásához a végső lökést a 911 adta meg, afféle casus belliként. Könnyű a párhuzamot felfedezni a Lusitania elsüllyesztésével vagy Perl Harbor bombázásával.
Az iraki háború elindítása az emberiség egyik legnagyobb gaztette.
Szerintem meg az egyik leghumánusabb cselekedete.
De ez nézőpont kérdése.
Hirosima és Nagasaki is elitélendő lehet, de egyet nem lehet elvitatni.
Rengeteg emberéletet mentett meg és kb. 1 évvel lerövidítette a II. Vh.-t.
Vitatni csak azt lehet, hogy fel lehet-e áldozni 100-150 ezer embert azért, hogy másik 500 ezer életben maradjon? Mert Japán lerohanása emberi erővel a becslések szerint ekkora emberáldozatot követelt volna.
De ez a vita alighanem eldönthetetlen.
Mert amennyiben az én családomat mentik meg a támadással, akkor igen.
Amennyiben viszont az én családom lesz az áldozat, akkor nem.
Az iraki háború elindítása az emberiség egyik legnagyobb gaztette. Hogy ma az angol közvélemény és a világ is tudni akarja a miértjét annak az az oka:A jelek azt mutatják manipulálták az információkat. Igenis vizsgálják ki, ha máshol nem lehet, legalább Angliában. Az úgyis lerántja a leplet Amerikáról is.
Ez az egész nem egy hazugság vagy összeesküvés vagy megtévesztés. Ez egy döntés volt. És el kellett döntenem, hogy tekintetbe véve Szaddám dolgait, tekintetbe véve vegyi fegyveres támadásait, tekintetbe véve, hogy egymillió ember halálát okozta, tekintetbe véve, hogy tíz évig dacolt az ENSZ szankcióival, vállalhatjuk-e a kockázatot, hogy ez az ember újraindítsa tökmegpusztító fegyvereinek gyártását, vagy ez egy olyan kockázat, amelyet felelőtlenség vállalni" - kérdezte Blair.
1. Ugye a hazugságnak nem ellentéte a döntés...
2. Nem azt mondták, h újra akarja indítani, hanem azt, h van neki...
Ez csalóka megfogalmazás, azt hihetnénk, hogy a munkások pártján áll. Ez egyszer se biztos, akárcsak Gyurcsánynál. Annyi biztos, hogy Bliar a Munkáspárt tagja, ex-miniszterelnöke.
Nagyon örülök, hogy kivizsgálják ezt az ügyet. Én ugyanis eddig nagyon tiszteltem becsültem az angolokat, az világháboruban való helytállásuk, a "fairplay"jük miatt , meg egyébként is egy kicsit angolmán vagyok, s úgy tudom az egész világon első helyen álltak az országok közötti szimpátia terén, de ez az ügy nagyon nem volt fair. Remélem kicsit megszorongatják ennek a baloldali csibésznek a nyakát.
Ilyen apróságokon tipródtok, mikor nálunk rálőnek a rendőrpalotára, meg magyar terroristák robbantgatnak?!
Bliart ne féltsétek, kiváló állást kapott egy nagy, nemzetközi banknál, majd meglesz valahogy. Bizonyára munkakapcsolatba fog kerülni a mi derék hazafi Draskovicsunkkal is, aki immár szintén egy nagy, nemzetközi pénzintézetnél kénytelen gürcölni a napi harminc ezüstjéért.